صندلی داغ رو چطور دیدی؟
سلام
خوب بود با اونکه سوال ها رو فقط شما پرسیدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - دوست داری چه اتفاقی برات بیوفته؟
به آرامش برسم
3 - دوست داشتی چیا داشتی که الان نداشتی؟
که الان ندارم ؟ آرامش
4 - بزرگترین آرزوت چیه؟
آرامش
5 - بزرگترین هدفت چیه؟
رسیدن به آرامش ( خوب کسی واقعا من رو بشناسه میفهمه دارم از چی حرف میزنم ! )
6 - یه جوک تعریف کن بخندیم.
بی ادبی هم باشه عیب نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟
دو تا دیوانه با هم حرف میزدند اولی به دومی میگی خاله ی تو چیکارته ؟
دومی جواب میده عممه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - به دوستانی مثل من که ازت کوچکتریم نصیحت بکن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (نرود میخ آهنین در سنگ)
نصحیت کردن فایده نداره بهادر جان اگه طرف عاقل باشه نیاز نداره نباشه هم عمل نمیکنه
توصیه فقط میکنم توی هر مرحله از زندگیت مواظب اتفاقاتی که برات میافته باشی که چه تاثیری روی روحیه و احساساتت میذاره . مرد هرقدر هم مثل کوه محکم باشه کمرش زیر بار عواطف خم میشه .
8 - یه عکس از خودت میزاری؟
دیدن ندارم . معافم کنید از این کار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - پیشنهاد خاصی برای صندلی داغ داری؟
خیر
10 - آخرین حرفات رو روی صندلی داغ میزنی؟
من مدت زیادی دیگه اینجا نیستم و شاید کلا از نت برم . کلا سربازی هم که در پیش هست . اما جدا از اون باید روزی رفت منم مثل بقیه و عمر 8 ساله ی من توی دنیای مجازی بسر میاد و اگه هم نیاد به این صورت حتما دیگه نیست . برای همین از اینک توی این مدتی که اینجا عضو بودم دوستان خوبی مثل شما داشتم و بخش فیلمی بود و... خوشحال هستم.ایشالا در غیاب من هم همگی دوستان سرحال و خندان باشن که هیچ چیز بهتر از اون نیست انسان روحیه اش رو در هر مرحله ی زندگی حفظ کنه .
یک آهنگ هم میذارم که به شماها تقدیم میکنم.
یعنی دوتاست
حجم کمی داره و دوتاش رو پشت سر هم کسی دانلود کرد گوش کنه
http://rapidshare.com/files/262284539/02_BY_THE_SEA.rar
http://rapidshare.com/files/26228454...NITY_THEME.rar
این دو آهنگ مال یکی از فیلم های یکی از بزرگترین کارگردان های سینما و یونان هست
فیلم های شاعرانه ,،پرمعنا و گاه فیلسوفانه و سرشار از معنای زندگی
این آهنگ ها مربوط به این فیلم است
فیلمی که نظریش رو هیچ استودیویی در هالیوود قادر به ساختش نیست.
Mia aioniotita kai mia mera
امیدوارم پس از شنیدنش اون آرامشی که به من دست میده به شما هم دست بده و به قدرت پیانو پی ببرین که از آلات موسیقی مورد علاقه ی من هست.
اشک به چشمان میاره زیبایی این آهنگ .
ممنونم از هر عزیزی که حتی 2 دقیقه وقت گذاشت و یک سوال پرسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks