ظاهرا من اشتباه خونده بودم
سلام
بله
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم چرای با MKV حال نمیکنم...
اشتباه میکنی برادر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته شاید غذای روسی دوست نداری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون دستچخت اوناست
1 - امسال فیلم2 Transformers خیلی سر و صدا راه انداخت و اینجور که مجله های معتبر هم گفتن محبوبیت Megan Fox حتی از آنجلینا جولی هم بیشتر شد.
به نظرت این فیلم چجوری از آب در اومده؟ واقعا به سر و صداش می ارزید؟
فیلم رو نداره هنوزم تهیه نکردم اما نسخه ی یک رو دارم و اونم البته هنوز ندیدم اما یک سری فیلم ها هست قشر خاصی میپسندند و اونم فیلم هایی از این دست هست خوب همین افراد هم توی سایت های زیادی عضو هستن و توی آمارگیری ها شرکت میکنند که ما بهشون میگیم Fan Boy
مثلا من این فیلم Iron Man رو اون روز دیدم به نظرم اون نمره ی 8 که توی Imdb داره برازندنش نیست گرچه کلا امتیاز دهتی این سایت رو قبول ندارم من فیلم هایی دیدم که ارزششون از اون امتیاز های اونجا بسیار بالاتر هست یا بالعکس اینم به خاطر اینه اونجا همه نوع سنی رای میدن + همه نوع قشری
ممکن شما از یک فیلم درک نکنی بری اونجا بهش 1 بدی خوب این تاثیر میذاره دیگه
2 - روزانه چندتا فیلم میبینی؟
بستگی به این داره کسی مزاحمم چی توی نت چی خونه بشه یا نه ! بستگی به حالم هم داره اما روزی 2 تا رو میانگین میبینم آمار 7 فیلم یک روز هم دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - غیر از فیلم درگه از چیا آرشیو داری؟
موزیک حدود 200 گیگ هم موزیک دارم و البته به زودی زیاد میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید طوری که تا چند وقت دیگه شاید یکی از برترین آرشیو های نیو ایج ایران رو داشته باشم بالای چندترا موزیک
4 - چقدر از سخت افزار سر در میاری؟
در این زمینه همیشه سوال کنندم تا جواب دهنده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - توی دانشگاه هم شیطنت میکردی؟
نه ! من با کسی که خو بگیرم یا رفیق باشم شوخی میکنم توی جمع اینطوری نیستم مگه جمع خودمونی اونم باز فرق میذارم بین این کس اونکس
کلا شوخم اما
6 - چرا سر به سر پروین میزاری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون خانم مدیر بدی هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خودش میدونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - تا حالا شده آرشیوت رو از دست بدی؟
آقا نفرین نکنین دیگه اصلا و ابدا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - چقدر وقتت رو از روز با خانوادت میگذرونی؟
منظورت دقیق از این جمله چیه ؟
9 - با پدرت راحت تری یا با مادرت؟
اندکی با هیچ کدوم ! اما در مقایسه با مادرم
10 - برادر و خواهر هم داری؟ رابطه ات باهاشون چجوریه؟
2 تا برادر همین . معمولی .
سلام برادر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چه سوالهایی که ازت بپرسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام .سوال هایی کن که سایت رو فیل.تر نکنن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا کدوم رو ترجیح میدی
از عدد 1 تا عدد هزار رو عدد های اولش رو بگی یا بشینی یک فیلم چرت ببینی ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فیلم چرت ! چون میفهمم معنای یک فیلم بد چیه و بررسی میکنم بدی هاش رو به قوی تشخیصم بعدا برای تشخیص فیلم خوب کمک میکنه !
فیلم رو با زیرنویس داغون ببینی یا بدون زیرنویس ببینی ؟
فیلم رو من زیرنویس انگلیسی داشته باشه فارسی نه برام مهم نیست
من اکثر فیلم هایی که دیدم زیرنویس فارسی داره اما با انگلیسی دیدم به علت زیرنویس بدشون .کلا در این زمینه مشکل ندارم . 3 4 فیلم هم کلا بدون زیرنویس دیدم چون یا زیرنوس انگلیسی هم نداشتن یا ااگه داشتن اونا هم بد بودند !
10 هزارتا فیلم داشته باشی بدون کیفیت یا همین فیلم هات با بهترین کیفیت ؟
تا زمانی که چاره باشه من فیلم رو کیفیت تهیه میکنم یا کیفیتش رو بعدا بهبود میدم یعنی یک نسخه ی بهتر میگیرم اما بعضی فیلم ها هستن قدیمی هستن و کیفیتی بهتر از VHS پیدا نمیشه اونجا کاری نمیشه کرد که برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پس ترجیح میدم کم کم آرشیو خودم رو غنی تر کنم اما با کیفیت های بهتر .چشمام مهم هست + اینکه بعضی فیلم ها دیدن جزئیات یا کیفیت صدا درشون نقش بسزایی داره
اینترنت رو ازت بگیرن بجاش 4000 هزار تا فیلم بهت بدهند یا اینترنت رو داشته باشی ؟
آقا علت و معلول رو حذف نکن یکیش رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من بدون جفتش میمیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر یک روزی ارشیوت رو ازت بدزدن و تو بدونی کی این کار رو کرده باهاش چکار میکنی؟
ببین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با اعصاب من بازی نکنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این فیلم اسلشر ها رو دیدی ؟ مثلا Wrong Turn 2 ?
َاگه دیدی شروعش رو یادته زنه رو با تبر از وسط نصف کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یاا ین کشتار با اره برقی رو دیدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من بلایی بدتر سرش در میارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر ارشیوت اتیش بگیره ( خدا نکنه ) چه حالی میشی ؟
نه تو یک چیزیت میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میمیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از صحنه های خشن فیلم ها لذت میبری ؟
از هرچی در خدمت فیلم نباشه بدم میاد چی خشونت چی صحنه های جنسی و ....
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قشنگترین صحنه ی فیلم فهرست شیدلر کجاش هست ؟
ندیدم فیلم رو ! اما دارمش و اتفاقا روی هارد هست
خوب من خیلی فیلم ها رو که خیلی ها دیدن ندیدم ! بگم ؟! مثلا سه گانه ی پدرخوانده !!
وزنت چقدر هست و روزانه چه نوشیدنی و چند تا میخوری ؟
سبکم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حدود 60 اینا , چه نوشیدنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟ منظورت چی بود الان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟
آب مینوشم اونم خیلی زیاد همیشه پارچ آبم کنارمهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چنتا میخورم؟
مگه تخم مرغ بازیه ؟ پس چنتا من میزنم دویست ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هاچین و پاچین یک پاتو برچین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آرشیوت رو چطور نگه میداری ؟ روی هارد یا روی دی وی دی ؟
روی دی وی دی میزنم فیلم ها رو اما الان حدود 500 تا فیلم روی هارد دارم
همه رو میزنم اما روی دی وی دی
اگر ارشیوت دی وی دی هست چند تا اگر هارد هست چند تا ؟
آمار دقیق ندارم اما تخمین میزنم برات که بالای 600 تا دی وی دی دارم الان
چرا بعضی ها هرفیلم زباله ای رو نگه میدارن ؟
خوب راستیتش منم نگاه میدارم ! اما سعی میکنم که اصلا تهیه نکنم که نگاه دارم !
بعضی ها آرشیو برای فروش دارن کلا کارشون همینه برای همین هرچی دستشون بیاد یا ... تهیه میکنند . من یک آرشیو دیدم بالای 3000 تا فیلم بود و حدود 500 600 تاش 2008 اینا بود اما خوب یک تیپا میزدی به اون 600 تا سرجمع 50 تا فیلم خوب در میومد ! اما نه اینکه همه دوست دارن فیلم جدید ببینند به روز منظورمه این افراد هم باید آرشیو فروششون رو اینطور تکمیل کنند
اما کلا نداشتن و ندیدنش هم بهتر تا داشتن و ندیدنش !
نظرت درمورد فیلم ( دختر ماشینی ) ؟
اوپس !؟ همون ژاپنی ؟! معرفیش کردم توی تاپیک آخرین فیلمی که دیدم.
خشونت بسیار بی جایی توی فیلم هست + فیلم نامه ی پرچالش
شما فیلم بهتر میخوای توی همون زمینه ؟!
دو شاهکار عزیز من : کیل بیل 1 & 2 ( من این 2 رو بالای 4 بار دیدم )
یا عروس سیاه پوش تروفه و یک فیلم ژاپنی که میگن کیل بیل از روی اون ساخته شده که الان حضور ذهن ندارم
البته اینکه این آقای تارانتینو فیلمش رو از روی چی ساخته و... معلوم نیست چون ایشون از اون فیلم خور هایی بوده که از این طریق نابغه ی سینما شده و ما هم به قدری کیل بیل رو دوست داریم که دنبال این نریم که ار زوی چی ساخته !
مانیتورت چیه ؟
6 7 ساله همین رو دارم ال جی 17 اینچ
نظرت در مورد این افراد :
من بوس بوس
بهادر بوس بوس بغل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شهریار بوس بوس بالای سر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیال کردی بد میگم که بندازم بیرون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Unknown64
عینش نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فلسفه نام کاربریت چیه ؟
ولا من همه جای نت یوزرم اینه : piishii
اما یکی دوجا اینه ! فلسفه ی خاصی نداره اگه دادا شهریار یوزر عوض میکنه خیلی دوست دارم همون پیشی باشم اینجا هم .
میدونستی خیلی با لیستت حال میکنم ؟
چیز مفت به کسی نمیدیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا چون تعریف کردی ارزون جساب میکنم باهات برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخوامت برادر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks