عمو وحید سوالای منو جواب بده!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام قربان !!! این سری خیلی سوالات پیچیدست میلاد جان ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- نظرت درباره ی این شعر چیه؟ :
لاف از بازی تمام کردن چو در توان زد
آن دیفیکالتیه ایزی بود که پر توان زد
فینگلیش مینویسم که بهتر بفهمی
Laf az bazi tamam kardan cho dor tavan zad
An difficultie easy bovad ke por tavan zad
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه میلاد جون حلاجیش کنی واسم ؟! اون مصرع دومش یه جورایی جالب انگیزه !!!
2- نظرت درباره ی Jason Statham چیه؟
گفتم میلاد جون اهل فیلم نیستم زیاد ... فکر کنم یه فیلمشو دیدم !!! ولی دقیق یادم نمیاد ... حالا اگه ممکنه ازش بیشتر واسم توضیح بده !!!
3- فکر میکنی اگه بدی نبود بهتر بود؟ همه میگن اگه نبود خوبیم معنا پیدا نمیکرد خوب اونطوری که بهتر بود نه خوبی نه بدی فقط پیشرفت علم و ادب تا ابد! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باور کن مخم جواب نمیده ... سطح سوالات رفته بالا اساسی ... واقعا هم همینطوره ... اگه بدی نبود کسی چه میفهمید خوبی چیه !!! اونوقت زندگی هم بی معنا میشد !!!
4- چرا رو بعضی کی برد ها جای پ و ژ فرق میکنه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودمم توش موندم ... البته بعضی مواقع یادم نیست چی نصب میکنم ... جاش درست میشه !!!
5- Crysis با Call 4 ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هردوش عشقه ... ولی کال 4 رو بیشتر میپسندم !!!
ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به قول ترکها : خواهش دارم !!! :دی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks