1-فكر ميكنين كدوم خصوصيت شما باعث جلب نظر ديگران میشود؟
چی بگم والله ؟! باید بقیه نظر بدن !!! بالاخره احترام گذاشتن به فرد مقابل و احترام گذاشتن به عقاید و نظراتشون و خوشرو بودن ... گرم گرفتن و روابط فامیلی برقرار کردن !!!
2-لطفا با خوندن این موارد زیر.... اولین برداشت ذهنیتون رو بنویسین.
عشق: اینروزا عشقها کشکی شدن !!! دروغ شدن ( در بیشتر موارد ) بیش از 80 درصدش واقعی نیست !!!
محبت:سرآغاز دوست داشتن !!!
صمیمت:یکرنگی ... خودمونی ...
کنکور:سرنوشت زندگی و آینده بعضیا !!!
قرار گذاشتن:دیر نکنیا !!!
پارتی:دور هم بودن ... صمیمیت ... دقایق خوبی رو کنار هم گذراندن ... خوشگذرونی و نیز انواع مختلفی هم داره ...
پژو 206 اسپرت:لاک پشت تندرو با سیستم و تشکیلات !!!
بهترین گوشی موبایل:مارک HTC
3-نظرتون درباره دادن مهریه و میزان بالای مهریه دخترای امروزی چیه؟
خریت ... سرآغاز یک زندگی پر از دلهره و زجر آور واسه پسرای بدبخت ... هر چیزی متوسط و متعادلش خوبه ... نمیگیم نباشه ... باشه ولی به اندازه !!!
4-حالا پنج تا آرزوی مهم خودتون رو بنویسین
سلامتی ... پول ... زن خوب ومهربون ... سرعت 1 ترا در ثانیه اینترنت در ایران ... ریشه کن شدن فقر و بدبختی در جهان !!!
5-دستور طبخ پیتزا و ماکارونی و اسپاگتی رو بلدین؟
آره بابا اینا که چیزی نیستن !!!
6-بهترین همدم تنهایی ات؟ و بدترین دوستی که تا حالا داشتی؟
خدا در وهله اول ... بدترین دوستی که داشتم کسی بوده که از پشت بهم خنجر زده ... به خاطر اطمینان زیاد من !!!
7-دلت واسه کسی تنگ میشه؟ چرا؟
از اونجا که من آدم بسیار خونسردی هستم نه!!! ولی استثنا هم داره !!!
8-کدوم شاعر سنتی و کدوم شاعر معاصر رو بیشتر دوست داری ؟ از اولیه یه شعر خوبش رو که دوس داری بنویس کلا میانه ات با ادبیات چطوره ؟
با ادبیات میونم خیلی خوبه همیشه هم 20 بودم ولی از شعر و شاعری بیزارم ... کمی فقط از سهراب سپهری
9-چرا ناگهان زود دیر میشود ؟
به خاطر اینکه قدر فرصتهامون رو نمیدونیم ... وقت واقعا طلاست ... که با هیچ چیز نمیشه برش گردوند الی ماشین زمان :دی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks