ایول چهره های جدید دیدیم توی تاپیک :دی
خیلی خوشحال شدم جون تو !!! افتخاری بزرگ بود !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید که نصیب ما شد !!!
1- تا حالا شده رفیقت جلو بقیه ازت تعریف کنه بعد وقتی نیستی غیبت کنه؟ کی هست مهم نیست ، چه زمان؟ پیش کیا بودی؟ چطور فهمیدی؟
آره ... تو سربازی تا دلت بخواد از این جور افراد داشتیم ... خب دیگه عناصری داشتم که خبرهارو میرسوندن !!!
2- اون HTML رو خودم تا حالا تو کارش نبودم نمیدونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فکر میکنی داغترین صندلی تا حالا دست کی بوده؟ من خودم میگم تو . . .
شاید دلیلش این بوده که در سریعترین زمان ممکن جواب سوالها رو دادم و به نوعی که خوندنش واسه دوستان لذتبخش بوده و خسته کننده نباشه ... این وسط چشمان خودم به باد فنا رفت !!!
3- از چه آنتی ویروسی استفاده میکنی؟ به نظرت بهترین کدومه؟ چرا؟
نود32 به خاطر قابلیت آپدیت خوب و سرعت بالاش ... بهترینش پانداست از نظر من ... ولی سرعت رو میترکونه !!!
4- از چه نرم افزاری واسه دیدن فیلم استفاده میکنی اگه WMP شماره ی 2 رو نام ببر . . .
مدیا پلیر ... انویدیا پلیر ... پاور دی وی دی !!!
5- از چه بروزری استفاده میکنی؟ بهترین چیه؟ بدترین چیه؟
فایرفاکس ... جدیدا خیلی داره اذیتم میکنه !!! چند تا تب که باز میکنم سی پی یو یوزج میشه 100 ... نمیدونم چیکارش کنم !!!
6- pic4ever درست شد... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم چرا مشکل پیدا کرده بود ... به سلامتی ... خوشحال شدم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارای Metallica رو چطور ارزیابی میکنی؟
آهنگ آنفورگیونش رو خیلی دوست دارم ... بقیشو نمیپسندم !!!
ممنون
ما بیشتر میلاد جان !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks