سوال های خشن و جدید !!!
آخ جوووووووووون !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا حالا شده کسی رو به قصد کشتن بزنی ؟
آره ولی حیف که سریع جدامون کردن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی زندگیت تا الان چند تا مورچه رو له کردی ؟
تو بچگی تا دلت بخواد ... تا جایی که واسم مزاحمت ایجاد نکنه کارشون ندارم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا حالا شده کسی بزندت و له و لوردت کنه ؟
آره ... تو پادگان از منطقه آموزش که بر میگشتیم از بس بارم سنگین بود نفهمیدم ... به اسلحه خونه که رسیدیم دیدم زاویه یاب خمپاره 80 از تو کیفش از دور گردنم باز شده افتاده !!! دیگه مارو بردن بازرسی تیپ تا خوردیم زدنمون به ضرب مشت و لگد ... میگفتن اینو از پادگان بردی و تو پادگان جاسوس دشمن هستی ... حالا بیا و درستش کن ... کل گردان رو که جمعیتش به 700 نفر میرسید بسیج کردن ... به یه خط تو راه دوباره برگشتیم پیداش کردن !!! اینجا بود که یه سیر کتک اساسی خوردیم و بعد از این قضیه رفتیم سراغ پارتیمون ... سفارشمون کردن و شدیم منشی فرمانده گردانمون ... یه چیز میدونید ؟! واقعا میگم ... ما بچه اصفهانیای سایتمون همگی گل و گلاب با همشون هم رفیقم و خیلی هم دوسشون دارم ... ولی این سری بچه اصفهانیایی که ما تو پادگان داشتیم پدرسوخته تر از خودشون خودشون بودن ...!!! به همشهریهای خودشون هم رحم نمیکردن ... زیرآب همدیگه رو هم میزدن ... منم بد بلایی سرشون آوردم ...!!! مرخصی که فرمانده گروهانشون مینوشت و میدادن به فرمانده گردانمون امضا بشه ... میومدن همگی زیر دست من ... اون موقع بود که به فرض از 18 روز مرخصیشون رو به 9-10 روز میرسوندم ... ( واسه همشون هم دلیل و مدرک دارم ) نمیدونم اینا چه موجوداتی بودن !!! بازم میگم دوستان اصفهانی من در فروم ... شماها جوابتون رو پس دادین و واقعا فکر بد نکنید ... اونا یه گروه بودن و شما گروه دیگری هستین ... دوستون دارم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر من رو ببینی اولین حرکت چیه ؟
اگه مهمونم باشی یا مهمونت باشم حرکات فرق فوکوله !!! اگه بیای شیراز میپرم تو بغلت و ماچ و بوس و کلی تحویلت میگیرم ... اگه مهمونت باشم ... خجالت میکشم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چقدر بچه مثبت هستی ( از اون دسته نیستی که قرض استامینوفن میخورن انگار اکس خوردن ؟
مشتی دمت گرم ... هنوز بچه شیراز رو نشناختی مثل اینکه !!! در عالم مثبتی شیطنت هایی هم میکنیم که گفتنش در اینجا صلاح نیست !!! ولی در کل نسبت به بقیه بخوای حساب کنی واقعا مثبتم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا انقدر خوشت میاد از این صورتک ها استفاده بکنیم ( واقعا حالم ... شد )
چشم دیگه استفاده نمیکنم ... ولی واقعا دوست داشتنی هستن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند بار تا الان از بچه کوچیک کتک خوردی ؟
یه چیزی میدونستی ؟ ورود افراد زیر 7 سال به اتاق من ممنوعه !!! از بچه بیزارم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا همین ها بسه
ممنون ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks