بدون تعارف میگم واقعا صداقتت تحسین برانگیزه
ما مخلصیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - تا حالا از من ناراحت شدی؟
ما جز خوبی چیزی از شما ندیدیم ... واقعا میگم !!! کاش همه مثل شما بودن ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - من چه خصوصیت خوبی دارم؟
شوخ طبع ... مودب ... زودجوش ... خوش قول ... عشق آوریل !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - رفتارم با دوستام از نظر تو خوب هست؟
آره ... میبینم که به پروفایل اکثر بچه ها سر زده و احوالشونو جویا میشی و این خیلی مهمه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - چه چیزی بهت خیلی آرامش میده؟
اینروزا خواب مکفی که من از داشتنش تقریبا محروم شدم !!! خدا کنه دوباره روزی برسه که بتونم یه سیر راحت و منظم بخوابم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - یه نظرت آرامش رو میشه با پول به دست آورد؟
تا حدودی آره ولی خیلی موارد دیگه هست که با پول نمیشه خرید یا بدست آورد !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - هنوز با Dance DJ کار میکنی؟
نه زیاد ... وقت نمیکنم به خدا !!! ولی واقعا کار باهاش لذت بخشه !!! Dance Ejay هست ... اصلش !!! Techno Ejay هم خوبه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - اگر که میتونستی موسیقی کار کنی توی کدوم گروه میرفتی و چه سازی میزدی؟
پیانو ... ویولن!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - چندتا سفر خارج از کشور داشتی؟
یه ترکیه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - خاطره انگیز ترین سفرت به کجا بود و چی شد که خاطره انگیز شد؟
تبریز ... مفصله ... نمیشه اینجا توضیح داد ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - این یه سوال نیست و فقط یه خسته نباشی برای قشنگ جواب دادنت به سوالا هست
ما مخلص شما و همه برو بچ فروم هم هستیم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks