به به ! سلام میلاد گل ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این بهادر صندلی داغ رو می چرخونه ! از وقتی اردلان از من انتقام گرفته کسی سر نمیزنه اینجا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- این ™ خیلی ارادت خاص بهش داریم ! چون علاوه بر این که معنی Registred رو میده و CopyRight ، نشان مخصوص خودم هست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- نمایندگی انریکه در پی سی نتورک خودم هستم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گذاشتن هر گونه امضا ، آواتار و ... در رابطه با انریکه باید با اجازه من صورت بگیره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از صداش خوشم میاد ! طرفداران خیلی زیادی داره و سایت های زیادی رو واسش ساختند ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- داری سوال سخت می پرسی ها ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر چی انیشتین بگه همونه == >> برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته شنیدن نظریه عدم قطعیت اصل نسبیت رو زیر سوال میبره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا مثل این می مونه به شما بگم چرا 20 =10*2 ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks