علی جان اخطاری در کار نیست . هر چه دل تنگت میخوای بگو . تحملم کم نیست .
عضو VIP شهرسختافزار
1- اوه اوه این مورد رو باید پیغام خصوصی بدید وگرنه اخطار میگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- شهریار که ترس نداره، بلکه سیاست هاش ترس داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- روی هارد نیاز نگه نمی دارم و حذف می کنم ولی روی DVD اونا رو نگه میدارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- اینجا 5-6 تا گوشی داریم که متعلق به کسی نیست و فقط سیم کارت هاش صاحب داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی احتمالا ماه دیگه i900 Omnia واسه خودم می گیرم !
5- اولش واسه تفریح بود ولی بعدا معتاد شدم بهش (پسر عموم من رو آشنا کردم !) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- Linkin Park که نبوده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی آهنگ Addicted انریکه رو دوس دارم !
Maybe I'm addicted
I'm out of control
but you're the drug
that keeps me from dying
Maybe I'm a liar
but all I really know is
you're the only reason I'm trying
7- دیالوگ های Matrix رو دوست دارم. مخصوصا آخر فیلم تو Matrix Revolution که با جمله Mr.Anderson Welcome Back شروع میشه !
8- بازیگر مرد داخلی : شهاب حسینی، پوریا پورسرخ ، محمدرضا گلزار و ... فقط خوشم از تیپشون و قیافه شون میاد وگرنه هیچ کدوم رو بازیگر حساب نمی کنم !
بازیگر مرد خارجی : Wentworth Miller بازیگر نقش Michael Scofiled در فیلم Prison Break (آواتار فعلی!)
Jasom Statham هم بد نیست ولی از وقتی فیلم CRANK2 - High Voltage رو دیدم بهش نا امید شدم !
Song Ill Gook بازیگر نقش jumong در فیلم Jumong !
الان خضور ذهن ندارم وگرنه خیلی ها هستند که باید بگم !
بازیگر های زن رو هم بی خیال ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9- دوست نداشتم ببینمش ! حالا نظر خودت چیه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10- حرف مفته وگرنه ایران الان داشت پخشش میکرد. من اصلا حوصله سریال هایی رو ندارم که بیش تر از 65 قسمت بشن ! سال قبل جومونگ رو هم دیگه مجبور شدن دیدم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علی جان اخطاری در کار نیست . هر چه دل تنگت میخوای بگو . تحملم کم نیست .
عضو VIP شهرسختافزار
ادامه سوالات اردلان !
سوالات تکراری حذف می شود ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
201-تا حالا شده جلوي جنس مخالف ضايع شي ؟
آره شده ولی یادم نیست که الان تعریف کنم !
202-تو هم موافقي ضد حال زدن به بعضي خانم ها حال ميده ؟ (نگفتم همه ها)
خانم ها که نه ولی دخترا چرا فاز میده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
204-چه جور سوالايي را ترجيح مي دي ازت نپرسن؟
سوالات کلیشه ای و کپی/پیستی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
205-نظرت راجع به افراد فضول چيه ؟ تو محلتون دارين ؟
فضول هم تو محل داریم هم تو کلاس !
خیلی حال میده سرکارشون بذاری (تخصص خودم اینه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
206-صندلي داغ فايده اي داشت ؟
آره مکان مناسبی واسه فضولی در رفتار دیگران هست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
207-چت زياد مي كني ؟
نه ! سه ماهی هست طرف چت کردن نرفتم !
209-اگر ميتوانستي از پنجره اتاق خوابت منظرهاي ببيني، دوست داشتي كجا را ببيني؟
دریا !
210-چقدر به اين حرف معتقدي "عشق یعنی کوچک کردن دنیا به اندازه یک نفر یا بزرگ کردن یک نفر به اندازه دنیا!
مطمئنا از خصوصیات عشق واقعی یکیش همین مورد هست !
211-اگر قرار باشد آدم مشهوري به ملاقات تو بياد، دوست دار او چه كسي باشد؟
دوست دارم بازیگرها و خواننده های مورد علاقم رو ببینم !
212-اگر از تو بپرسند كدام زبان از همه زبانها رمانتيكتر است، چه جوابي ميدهي؟
ایتالیایی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
213-اگر مجبور باشي يكي از نعمت هاي را كه خدا با تو داده است پس بدهي، كدام را انتخاب ميكني؟
نعمت دوست بودن با اردلان رو دو دستی تقدیم می کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
214-چندتا سی دی تا حالا سوزوندی؟!!
10-20 تایی میشه !
215-دوست داشتی به دوران بچگیت برگردی؟چرا؟
نه الان هم با بچگی هیچ فرقی نداره !
216-شماره پات؟
43
218-ریش داری یا نه؟
ریش میخوام چکار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
219-چه حیونی رو دوست داری؟
میمون ، کوالا، کبوتر، گاو و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
221- چرا این عکس رو برای آواترت انتخاب کردی؟
خیلی خوشم ازش میاد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
222-ماشین دارید؟ اگه دارید رانندگی هم میکنی؟
پراید - رانندگی 2-3 سالی میشه می کنم !
223- خلقت انسان رو چطور تعریف میکنی؟
اگه تجربی بری واقعا از بدن انسان شگفت زده میشی
224- کدوم درس رو خیلی قوی هستی؟
ریاضی، فیزیک ، زیست و شیمی !
227-باحالترین و خنده دار ترین کاری که کردی؟؟؟
کلا دوران راهنمایی بچه های اطراف رو دعوا میدادم !
بی این کار میگن فکر کنم دو به هم زنی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی بعدش خودم دستشون رو میگرفتم آشتی میدادم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته شیطنت های من خیلی زیاده !
مثلا ماشین همسایه رو ساعت 12 شب باد هر چهار تا تایرش رو خالی کردم!
فرداش اومده بود میگفت کار دزد بود ! این کار رو دقیقا روی یک کمباین هم اجرا کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
228-نايك يا آديداس؟!
Nike
229-ويستا يا ايكس پي؟
XP
230-در روز جقدر آهنگ گوش می کنی؟
زیاد !
231-اسم معلم كلاس اول دبستان چيه ؟ مي دوني هنوز اونجا هست يا نه ؟
خدا رحمتش کنه !
233-تا حالا با يك خارجي حرف زدي؟
تو یاهو و فروم زیاد شده !
تو دنیای واقعیت با عرب ها حرف زدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
234-چقدر انگليسي بلدي؟
زبان خارجه ام خیلی خوبه !
235-پول تو جيبي ات چقدره؟
بستگی داره !
از صفر تومان تا 20-30 هزار !
ولی الان حدود 7 هزار تومن که دو دقیقه دیگه خرجش کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
236-تا حالا تنهايي مسافرت رفتي؟
مسافرت دور نرفتم ! یا با خانواده رفتم یا دوستان !
237-دوست داري وقتي مردي ( بعد 120 سال) رو سنگ قبرت چي بنويسن؟
System.Thearding.Theard.Suspend
Application Closed !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
238-از كدام شهر ايرام بيشتر از همه خوشت مياد؟
تو ایران جاهای زیادی هست که خوب هستند.
ولی از نظر امکانات تهران از بقیه بهتره !
241-تا حالا كسي رو كتك زدي؟
تا دلت بخواد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
242-تا به حال دل كسي رو شكستي؟اگه آره كي؟ بعدش چه احساسي داشتي؟چي كار كردي؟
زیاد شده. اگر پیشمون شده باشم می رم میگم آقا ما غلط کردیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
244-بهترين هديه اي كه تاحالا گرفتي ؟
نمی دونم شاید یه فلش 8GB یا 700 هزار که دادمش PC
245-تا حالا بابات كتكت زده ؟
آره زیاد کتک خوردم ! مثلا شیشه های بزرگ در رو می شکستم، فوتبال تو خونه، شکستن انواع ظروف و ....
246-تا حالا شده كه كار اشتباهي انجام بدين و عذرخواهي كنين ولي طرف مقابل قبول نكنه ؟
از کسی که می دونم عذر منو قبول نمی کنه هیج وقت معذرت نمی خوام!
زیاد هم اهل معذرت خواهی نیستم !
247-اهل كوهنوردي هستي؟
نه ! ولی کوه پشت خونمون رو زیاد میرم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
248-دوست داری چه کاره بشی؟
Dentist
249-اگر يكبار ديگه متولد بشي باز هم همين شيوه زندگي رو دنبال ميكني كه الان هست؟
فعلا که اولا راهم پس همه چیز می تونه الان هم تغییر کنه !
250-تا حالا شده از دست یکی از مدیرای حرصی بشی؟
بسیار زیاد !
251-اگه قرار باشه يه شعر به عشقت تقديم كني چه شعريه؟
عاشقی را شرط اول ناله و فریاد نیست، تا کسی از جان شیرین نگذرد فرهاد نیست !
کلا شعر نمی تونه تمام احساس انسان رو منتقل کنه !
252-بزرگترين ضدحالي كه تو زندگيت خوردي تا حالا چي بوده؟
کلا زندگی ضد حاله !
253-چه دعايي هميشه ورد زبونته؟
خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار
255-دوست داری بدونی کی میمیری با نه؟
سرنوشت هر چه نوشت آن را ستایش می کنم !
256-نظرت در مورد ف ی ل ت ر شکن چیه؟
باید استفاده کرد مخصوصا تو ایران !
258-الگوت توي زندگي كيه؟
الگویی که دارم خودم ساختم و تقلید نکردم !
دوست ندارم مثل دیگران باشم !
259-در یک روز زمستانی گوله برفی به اشتباه به شما خورده ، اولین عکس العمل شما ؟
اگر عمدی باشه که دهنش رو سرویس می کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
261-خسته نشدي از سوالام؟؟؟
فعلا نه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU-265 تو چیه؟ چرا این مدل رو انتخاب کردی؟
E7200 واسه اورکلاک گرفتم تا بکنمش E8500
266-زود رنجی ؟
از دست دوستام اصلت عادتم ندارم برنجم مخصوصا دوست های واقعیم !
267-داد و بیداد هم راه میندازی؟ ( برای دفاع از حقت)
آره زیاد شده این کار رو بکنم !
268-تا حالا کسی رو به قصد کشتن زدی ؟!
یه بار شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
269-اگه زیر آب باشی و نتونی شنا کنی چکار میکنی ؟
نگاه ماهی ها میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
270-بدقولی یا خوش قول ؟
بیش تر دیگران هستند که نسبت به من بدقولند !
271-اگه سیستمت فردا بالا نیاد چه حالی بهت دست میده ؟
میرم تو فاز Repairing
274-با (( جوی استیک )) بازی میکنی یا کیبورد؟
Joy Stick
275-را بطت با والدینت چطوره؟
زیاد دوست ندارم همه چی ازم رو بدونن !
276-تا حالا خيال خودكشي به سرت زده؟
آره زیاد شده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
277-بعدش چي كار كردي؟
تصمیم به اجرا ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدش که خوب فکر کنی معمولا بی خیالش میشی !
278-صبر رو چطور معني ميكني؟ اصلا تو زندگيت جايي داره؟
صبر کردن گاهی نیاز هست ولی زیاد صبور نیستم !
279-اگه يه مارمولك پنج برابر اندازه معمولي ببيني چي كار ميكني؟
میگم وای کروکودیل ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
280-اگه بعد از غذا خوردن بفهمي يه سوسك گنده افتاده بوده تو قابلمه چي كار ميكني؟
میگم مگه سوسک میتونه چقدر غذا بخوره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
281-نظرت درباره كمك كردن به فقرا چيه؟
بعضی وقتا حال دارم کمک می کنم !
282-تا حالا زلزله را حس كردي؟
آره !
283-دوست داري چطوري بميري؟
جوان مرگ خوبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
284-تا حالا درخت كاشتي ؟.
کاشتم ولی نابود شدن !
285-به چه رنگي علاقه داري؟
مشکی !
286-اگه فكر كني يه انجمن جاش خالي هست چه انجمن هست ؟
انجمن DVB که نیست ! موسیقی کجایی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
287-از چه بویی خوشت میاد؟
بوی پول ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
288-زندگی چه رنگیه؟
بی رنگ ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
289-مزه چه غذایی رو دوست داری؟
بستگی به فضل و رفتارت تو اون موقع داره !
290-چه صدایی رو بیشتر می پسندی؟
صدای سخن عشق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
291-اگه تو دنیا دختر نبود چی می شد؟
پسر هم نبود ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
292-اگه توی مهمونی باشی ، تمام فامیل اونجا باشن ، یه دفعه شلوارت پاره بشه چه کار میکنی ؟
میگم شورت دارم ! پس مشکلی نیست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
293-فیزیک رو بیشتر دوست داری یا ریاضی ؟
فیزیک !
294-دوست داشتی موقع انفجار های ناکازاکی و هیروشیما توی کدوم یکی بودی ؟ باید یکیشونو انتخاب کنی !
در هر صورت جسدم رو زمین بود ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
295-دوست داری بچه ات دختر باشه یا پسر؟ اسمشو چی می ذاری؟
فقط سالم باشه . دختر یا پسر بودن بهانه است ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
298-وقتی تنها هستی حس خوانندگی بهت دست می ده؟
تنها بودن خیلی سخته ! بیش تر مواقعی تنهام که نیاز به سکوت و آرامش دارم پس خوانندگی تعطیل !
299-بستنی لیوانی دوست داری یا قیفی؟
الان لیوانی ! قبلا قیفی !
300-تا حالا شده برین جلوی آینه و به خودتون بگین وای من چه خوشگلم؟
گفتم ! اعتماد به نفسم بالاست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بقیه واسه بعدا ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ardalan (01-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
باشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقای بهادر امید از انواع فروشندگان در تهران می باشند که در حال حاضر علاقه ی زیادی به شرکت دریا کامپیوتر و محصولات اون از قبیل فاکسکان، کولر مستر و ... دارند.
تخصص او در اخبار سخت افزار است به طوری که 95 درصد اخبارهای انجمن سخت افزار به ایشون تعلق دارند.
در فروم های زیادی فعالیت داشتند از این جا گرفته تا Black Mice و آخر فروم بازن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیاد به نام کاربری اون توجه نکنید زیرا الان به احتمال قریب نظرشون روی AMD<INTEL هست !
از اختراعات اون همین نام کاربری اش بوده که الان شاهد نام هایی نظیر NVIDIA>ATI و ... هستیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل در تمام فروم ها یک امضای ثابت داشتند که الان دیگه ازش خبری نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
علی جان اگه میشه سوالا رو به روش قبلی جواب بده.یعنی همین حالتی که سوال رو مینویسی دوباره و جوابش رو زیرش مینویسی
1 - مانیتورت چیه؟
2 - چرا سبک رپ رو دوست داری؟
3 - تا حالا Lyric های خواننده های مورد علاقت رو ترجمه کردی؟
4 - کار هم میکنی برای کسب درآمد؟
5 - دیدت نسبت به زندگیت منفیه یا مثبت؟
6 - چه خاطره خوبی از کودکیت داری؟
7 - بچه بودی شیطنت میکردی یا آروم بودی؟
9 - یه عکس از حال و کودکیت برای ما میزاری؟
10 - یه جوک بی مزه لطفا
Failure is not an option
عضو VIP شهرسختافزار
علی جان اگه میشه سوالا رو به روش قبلی جواب بده.یعنی همین حالتی که سوال رو مینویسی دوباره و جوابش رو زیرش مینویسی
چشم !
1 - مانیتورت چیه؟
LG F700P
2 - چرا سبک رپ رو دوست داری؟
به دلیل تنوعی که داره. شایدم از سبک پاپ و راک خسته شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - تا حالا Lyric های خواننده های مورد علاقت رو ترجمه کردی؟
تمامی آهنگ های Enrique رو تا الان ترجمه کرده (بجز آلبوم های اسپانیایش)
کلا با هدف موسیقی خارجی گوش میدم !
4 - کار هم میکنی برای کسب درآمد؟
نه! فعلا فقط درس !
5 - دیدت نسبت به زندگیت منفیه یا مثبت؟
نسبت به دوستان مثبت ! نسبت به غریبه ها در هر صورتی منفی!
مثلا وقتی با غریبه ای حرف میزنم میدونم چی میگم! اطلاعات اضافی و مهم بهش نمیدم و هیچ کدوم از تعارف هاش رو هم قبول نمی کنم !
تازه نسبت به دوستام هم بعضی وقت ها شک دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - چه خاطره خوبی از کودکیت داری؟
یه هواپیما خیلی بزرگ که بابام واسم خرید!
می نشستم دم در عروسک بازی دخترا رو میدم ، بهشون حسودیم میشد و بازیشون رو بهم میزدم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا اون موقعه دخترستیز یا همون Anti Girl بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - بچه بودی شیطنت میکردی یا آروم بودی؟
شیطنت زیاد داشتم ! از هرجای بدنم یه بخیه دیده میشه ! از پیشونی، روی پا، ساق ، چانه ، پشت و ... بخیه دارم !
کلا یه جا آرومم نمی گرفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - یه عکس از حال و کودکیت برای ما میزاری؟
حال که تو تاپیک عکس گذاشتم ولی ماله کودکیم همه رو از دست دادم (یه نامرد همه رو سوزوند بجز چند تا ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
10 - یه جوک بی مزه لطفا
یه بزغاله با مادرش دعواش میشه میره دم جاده میگه کشتارگاه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (01-09-09), D J V A H I D (01-09-09)
1 - همسر ایده آلی که توی ذهنت هست چه خصوصیاتی داره؟
2 - چه آرزویی داشتی که بهش نرسیدی؟
3 - توی دوران کودکیت چه کار خطرناکی کردی؟
4 - کارتون مورد علاقه دوران کودکیت چی بود؟
5 - اهل ترجمه زیرنویس هم هستی؟
6 - تا حالا شده از من بدت بیاد؟
7 - من چه خصوصیات خوبی دارم؟
8 - چه خصوصیات بدی دارم؟
9 - تا حالا شده به بی پولی خفن بخوری؟
10 - نظرت راجع به تگ های اضافه شده چیه؟
Failure is not an option
عضو VIP شهرسختافزار
خب خب خب !!! با سلام ... یه سری سوالات 50 تایی کاملا من درآوردی و تخصصی واسه شروع بد نیست !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از قبل اعلام کنم که هر گونه توهین وصحبت به ضرر من پیگرد قانونی داشته و در سری سوالهای بعدی به شدت برخورد خواهد شد !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-سلام کاکو چیطوری ؟ سلامتی ؟ دماغت چاقه ؟ کیفیت کوکه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-مارو نمیبینی تپل شدی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3-تو چرو ایقدر پر رو هستی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4-احترام بزرگتر سرت میشه یا نه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5-تو زبان انگلیسی به کجا رسیدی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6-شیرازم اومدی ؟ چند بار ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7-دوستم داری ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8-دوستش داری ؟ چند تا ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9-نظرت در مورد ارور صفحه آبی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10-بابت چیکارست ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11-FIFA یا PES
12-شلوار کردی هم میپوشی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13-تو سربازی یه بچه ایلام داشتیم کارش خیلی درست بود !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
14-امسال استقلالمون قهرمان میشه ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
15-با بچه زیر 5 سال میونت چیطوره ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
16-کی گفته من آدم خجالتی هستم ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
17-در کل آدم منظمی هستی یا لا ابالی ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
18-ولخرجی یا خساست از سر رو روت میباره یا متوسط ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
19-تو اتاقت چی داری و کلا چه شکلیه ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
20-روزه هم میگیری ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
21-دوست داری در چه سنی و شرایطی ازدواج کنی ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
22-کسی مجبورت کرده روی صندلی داغ بشینی یا خودت خواستی ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
23-پی سی نتورک یا شهرسخت افزار ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
24-بدترین اتفاقی که تو زندگیت واست افتاده کی بوده و چی شده ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
25-دیر ترین ساعتی که برگشتی خونه ساعت چند بوده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
26-آدم منطقی هستی یا احساساتی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
27-کُشتمشپشهشپشکشهششپاراجملهیمانیستاگهتونستیچپهبخونشوبهرویخودتنیارنمیتونیماهمهیچینما هممیریمکوچهعلیچپ....(خودت بخونش)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
28-تو گوشیت چی داری ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
29-اگه یک بلند گو بودی اولین چیزی که می گفتی چی بود ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
30-وقتی خجالت می کشی چه شکلی می شی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
31-از چه حرکتی بدت میاد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
32-موقع دعوا با چی از خودت دفاع میکنی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
33-شنیدم اهل شعر و شاعری هم هستی ... یه شعر در باب من بساز ببینم !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
34-چرا ورداشتی ™ گذاشتی جلو یوزرت ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
35-بهترین دوستانت الان کجان ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
36-می دونی چرا اون گرگه ( همون دیگه!)هیچ وقت میگ میگ رو نمی گیره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
37-نقطه ضعفت چیه ؟ یه خصوصیتی از خودت که دوسش نداری !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
38-به نظرت گاو حسن که نه شیر داره نه پستون پس چه طوری شیرشو بردن هندستون؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
39-اهل هدیه دادن هم هستی؟ آخرینش به کی و چی بوده؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
40-دوست داری مشهور بشی؟چرا؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
41-بهترین بازی کامپیوتری که رو سیستمت نصب کردی چی بوده ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
42-ماندگارترین نصیحت در ذهنت چی بوده و از کی بوده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !
43-نظرت در مورد آقا منوچ چیه ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
44-تا حالا تو زندگی به مرز پوچی رسیدی؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
45-تا حالا از نزدیک جنازه دیدی ؟! کی بوده و متعلق به چه کسی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
46-از چه جونوری خوشت می اید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
47-اوضای مالی چطوره ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
48-دوست داری به گذشته برگردی و یه سری کارها رو جلوشوت رو بگیری ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
49-رقاص هم هستی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
50-نظر شخصیت در مورد مردمان شیرازی و من ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاعر میگه : مکن کاری که بازآید به کنعان غم مخور !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی میدونی ضدحال ترین مورد تو فرومها چیه ؟! اینه که پستت رو ویرایش کنی و اون پایین بنویسه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط D J V A H I D در تاریخ 01-09-09 انجام شده است علت: اشتباه لپی !!!
1 - نظرت راجع به گروه Anathema چیه؟ (اگه نشنیدی واقعا نصف عمرت بر فناست)
* اگه نشنیدی از اینجا یه آهنگش رو دانلود کن
2 - اگر که بخوان مدیرت بکنن (که عمرا مدیر بشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید {شوخی} ) دوست داری توی کدوم بخش باشی؟
3 - در کل دانش بچه های PCN رو در چه حد ارزیابی میکنی؟
4 - روزانه چقدر فیلم میبینی؟
5 - چه چیزی نفرت آوره برات؟
6 - برای گوش کردن موزیک از Head Phon حرفه ای استفاده میکنی؟
7 - چقدر به مذهب و دینت احترام میزاری؟
8 - یادم میاد با پروین یه بحث داشتین. داستان چی بود؟
* دیگه نبینم توی حوضه استحفاظی من گرد و خاک به پا بکنیابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - اهل بازی با کامپیوتر هستی؟
10 - خلاف سنگینت چیه؟
Failure is not an option
عضو VIP شهرسختافزار
@ Bahador
1 - همسر ایده آلی که توی ذهنت هست چه خصوصیاتی داره؟
بیش تر دنبال کسی هستم که با انتظارات من سازگار باشه !
ولی مطمئنم حالا حالا ها باید بگردم تا چنین فردی رو پیدا کنم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - چه آرزویی داشتی که بهش نرسیدی؟
آرزوهام در مرحله اجران ! ولی آرزو داشتم ایرانی نبودم ولی گویا حکمت بر این بوده !
3 - توی دوران کودکیت چه کار خطرناکی کردی؟
از بالا پشت بوم ها 6 سالگی می پریدم ! یه بار پام از جا رفت به خاطر همین کارام ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - کارتون مورد علاقه دوران کودکیت چی بود؟
ماسک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - اهل ترجمه زیرنویس هم هستی؟
وقت واسه این کارا ندارم ! (به جون خودم...)
6 - تا حالا شده از من بدت بیاد؟
فعلا نه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - من چه خصوصیات خوبی دارم؟
پولداری، با حالی، مدیری ، خوشگلی ، اسمت بهادره و .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - چه خصوصیات بدی دارم؟
فعلا ندیدم ! ولی فکر کنم آدم محتاطی باشی !
9 - تا حالا شده به بی پولی خفن بخوری؟
زیاد شده !
10 - نظرت راجع به تگ های اضافه شده چیه؟
کار خودت بوده شیطون ..... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (02-09-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks