™Ali
اینم شیوه ی جدید سوال پرسیدن منه !
هر سوال شامل کلمه ای میشه که باید توصیفش کنی. دقیقا مثل کتب آکسفورد !
فرض کنم که من معنی این کلمه ها رو نمی دونم و قراره حالیم کنی. البته کلمات یه طورین !
گرفتی چی شد اردل ؟!
بریم سر اصل مطلب !
علی نامردم وفتی نشستی رو صندلی داغ توی پست اول 1000 تا سوال ازت نپپرسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
=========================
1- قرتی بازی
تو زمان قدیم به آدم هایی که قر میدادن میگفتن قرتی
یعنی رقاصه بودن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد این آدم ها یک سری کارهایی میکردن که چنانچه شما هر ازین کارا بکنی بهت میگن قرتی بازی داری در میاری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- سوسول
لوس بی معنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- خفن
خیلی چیز توپی رو میگن خفن
4- نفله
مرده !!
5- اصطلاح لوله کردن !
یعنی گرد کردن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- الدنگ
الدنگ : (اَ دَ) (عا.) (ص .) 1 - بی عار، ولگرد، بی غیرت . 2 - بی کاره ، مفت خوار.
7- زقنبوت یا ذقنبوت و ...
8- لامذهب ! (بعضی ها میگن لامصب )
کسی که دین و ایمون نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9- اصطلاح بزمجه !
علی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10- حال داری؟! (در اصطلاح عامیانه!)
حوصله داریابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
===========================
اینا بسه می ترسم مخت هنگ کنه
قربان رخسار عطاردت (به جای ماهت! )
خداحافظ جیگر خام
بیچارت میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks