درود بر اردلان شکست ناپذیر.
درود بر حاکم بزرگ بهادر خان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - دختری که به نظرت ایده آل هست برای تو چه خصوصیاتی داره؟
دختر ایده آلم اول اینکه حسود نباید باشه
دوم اینکه خودمونی باشه و کلاس بازارش نکنه
سوم اینکه قیافش جلف نباشه
چهار و مهمترین اینکه انگلیسیش خوب باشه
تحصیل کرده باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - خصوصیات یه آدم خوب از نظر تو چیه؟
آدم های خوب خصوصیات ثابتی ندارن و ممکنه توی یک لحظه یک حرکتی انجام بده که مهرش تو دلت بشینه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - صادق ترین آدمی که باهاش برخورد کردی کی بوده؟
صادق ترین آدمی که دیدم یه آقایی بودن توی عسلویه که یه مدت سر کار بودم
ایشون هم رییس کارگاه بود
سرتون رو در نیارم توی اون دزد بازاری که اونجا بود و کارهایی که میکردن این ادم تک بود
نه دروغ میگفت نه اهل رشوه بود نه دزدی
خیلی آدم جالبی بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - تا حالا احساس نا امیدی کردی؟
خیر
5 - بهترین هدیه ای که گرفتی چی بوده؟ از طرف کی بوده؟
بچه بودم یه دوچرخه خالم برام فرستاد خیلی حال کردم
یه بار هم یه عطر یارو برام گرفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - بهتریم موزیک ویدئویی که تا حالا تماشا کردی چی بوده؟
They Dont Care About Us
7 - تماشای کدوم فیلم توی سینما برات خاطره ساز بوده خیلی؟
آخرین فیلمی که رفتم سینما شام عروسی بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی سینما یادمه یه چندتا گربه بودن زیر پای ملت رژه میرفتن صدای جیغ دختر ها بلند میشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - خلاف سنگینت چیه؟
آدم فوق العاده + هستم
خلاف سنگینم خالی کردن اکانت های ADSL هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - پبا در و مادرت تفاهم دارید یا کل کل میکنید؟
با پدرم خیلی تفاهم دارم ولی با مادر بعضی وقتا کل کل میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - به نظرت چرا صندلی داغ سوت و کور شده؟
بخاطر سوالات علی( بهادر جان من یه وساطتی بکن خلاصم کن از دست این موجود ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks