Mahdi_Moosavi
ه به ! واقعا از سوالات بروبچس لذت می برم ! ( همه دمتون گرم ! ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لذت بردن بسی کیف دارد!
اول بگو ببینم ، حال آری جون خودم چطوره ؟
قربونت.
تو دانشگاه مثل من جزء اراضل و اوباش ته کلاسی ( همیشه 2 -3 نمره فقط برای اخلال در کلاس از دستت میدم !) یا بچه مثبت های جلوی کلاس ؟!
بستگی به درسش داره، ولی یا ردیف اول؛ یا ردیف آخر!
با اون 8800GTS هات ، با 4670 من کل می ندازی ؟! 3 تا :دی
نه. خطرناکه حسن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا این قدر اذیت کردنت 3 فاز میده ؟! LOOOL !
چون فاز میده دیگه
یه خاطره از تو P30WORLD که منم داخلش باشم بگو !
DDR2-1066 و 800 و JEDEC و ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یادته؟
این آلبوم رو دانلود کن ، بعد نظرت رو بگو ! ( ایرانیه ولی قشنگه ! )
کد:
http://dl.irhits.org/09/Amin%20Rosta...20Cheshmat.rar
در حال دانلود است!
تا الان قزوین اومدی ؟ اگه بعدا اومدی ، یه شب به صرف شام و خواب پیش من میای ؟
یک بار اومدیم، حتی ماشین رو برای بنزین زدن هم متوقف نکردیم!
ولی شما پسر خوبی هستی، اگه برفی باشه من هم میام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا حالا شده با جانور جماعت زنگ بزنی ، داداشش گوشی رو برداره ؟! اگه آره ، عکس العملت چی بوده ؟
بله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میگم: سلام آقای ... ، لطفا گوشی رو بدید به جانور عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرت درباره Fallout 3 چی هست ؟ ارزش داره بگیرمش ؟
100 درصد
بازی خیلی خوبیه.
یه سوال هم هست که من هنوز جوابش رو پیدا نکردم ! جون مهدی جواب بده !
فرق Core 2 Duo با Dual Core چیه ؟!
Core 2 Duo: یعنی دو هسته داره که دو به دو با هم دوباره دو هسته دارند، هر هسته دو مگ کش داره و هر مگ کش فقط به یک هسته وصله.
Dual Core: چهار مگ کش داره.
یه پروژه دارم برای دزدین برفی ! پایه ای که ؟!
بله 100 درصد
چه قدر میدی بچه های P30WORLD رو نریزم اینجا ؟!
هر چی بخوای
Q9550 خوبه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا من تو رو این قدر دوست میدارم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( پر رو نشو ها ! )
چون من دوست داشتنی ام!
(پر رو شدم) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صبر کن به کم فکر کنم .......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صبر می کنیم!
هیچی دیگه ... فقط بزار یه بار : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه اصلا نمیشه
حرکات موزون هم بریم : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست دست!
این گل هم بگیر : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گلش قشنگ نیست!
دیگه هیچی !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بای بای!

Bookmarks