Destiny
منم چند تا سوال بپرسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بفرمایید!
اگر کسی بخواد نظرش بهت تحمیل کنه باهاش چه برخوردی میکنه ؟
بستگی داره اون نظر درباره چی باشه، مثلا یکی بگه این قطعه بهتره یا اون، بهش می گم شما درست می گی! ولی وقتی قضیه مهم باشه نظری به من تحمیل نمیشه!
کدوم رو بیشتر دوست داری ؟ شکلات ، آدامس ، چیپس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شکلات
تلخ ترین خاطره و شیرین ترینش رو بگو !
این یکی رو بیخیال!
ماکارونی دوست داری ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی زیاد.
نظرت رو در باره یک روز برفی و یک روز بارونی بگو ؟ ( چه احساسی به این روز ها داری )
یک روز برفی: لذت بخش
یک روز بارونی: بیشتر لذت بخش!
روزهای برفی و بارونی رو خیلی دوس دارم.
نظرت درباره سبک راک و ترنس ! ( چطور هستن خوب هستن به آدم آرامش میده ؟ )
موسیقی بدون راک معنی نمیده!
ولی طرفدار ترنس نیستم.
نظرت درباره بازی Warcraft و World of Warcaraft | البته اگر دیدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اعتیاد آور
بهترین بازی زمان بچگی ( سگا ، میکرو ، آتاری و ... )
میکرو --> سوپر مایرو!
بهترین انیمیشن دوران بچگی ؟ ( کارتون )
فوتبالیست ها
بداخلاق ترین عضو فرم کیه ؟
به شخص بداخلاقی بر نخوردم!
اگر کسی زیرت آدامس بزاره باهاش چکار میکنی ( من این کارو با معلم ریاضی 1 دبیرستانمون کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
سعی می کنم لبخند بزنم، البته می دونم سخته!
شباهت گوره خر با گوریل ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شباهتی ندارند
تا حالا شده اشتباهی بری WC خانم ها ؟ ( اگر نشده نظرت رو دربارش بگو )
نشده.
واقعا ضایع هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته یک بار تجربه هر کاری بد نیست!
به نظرت بالاشهر کجاست ؟ ( تهران )
هیچ جا. مهم اینه که دلت کجا باشه!
به روح اعتقاد داری ؟
بله
تا حالا شده بری با یک بچه کوچیک توی خوراکی شریک بشی ؟
بچه کوچیک ها با من رابطه خوبی ندارند!
توی دوران مدرسه از بچه ها خوراکی میگرفتی یا ازت میگرفتن ( قضیه گمونم رو شن باشه لاشخور بازی و ... ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می گرفتم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسواک که میزنی به کدوم سمت اول میکشی مسواک رو + نظرت در باره خمیر دندون دارچینی !
اول چپ!
از دارچین بدم میاد حالا چه آدامسش چه خمیردندون چه چیزهای دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از چه گلی خوشت میاد ؟
من اسم گلها رو بلد نیستم! همونی که قشنگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرت درباره این افراد : شهریار ، سید مهدی ، سعید سکوریتی ، نوید ، پیام ( اکستریم ) ، خودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شهریار: بد اخلاق ترین عضو انجمن
سید مهدی: خطرناک
سعید سکوریتی: آشنایی ندارم با ایشون
نوید: مثل بالایی!
پیام: رئیس بزرگ
شما: بعدا می گم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین ها بسه میترسم المنت صندلی خراب بشه جزغاله بشی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون به خاطر سوال ها!

Bookmarks