Stream (21-12-08)
سلام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند سالگی رو برای ازدواج مناسب میدونی ؟!
رمز موفقیتت تو کنکور ؟
آخرین کتاب داستان یا رمانی که خوندی ؟
محبوب ترین شرکت سخت افزاریت ؟
محبوب ترین شرکت نرم افزاریت ؟
محبوب ترین شرکت بازی سازیت ؟
دوست داری تو کدوم یکی از شرکت های خارجی کار کنی در آینده ؟
چرا فکر میکنی وارهد بهترین بازی امساله ؟ مگه بازی به گرافیکه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک رکوردی که وقتی تونستی بزنیش خیلی خوشحال شدی ؟
آینده ی منو در رشته ی IT چی پیش بینی میکنی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علم یا ثروت ؟
این جنس هایی که میاری می فروشی از کجا میاری ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند سال سابقه ی حضور در الکامپ داری ؟ من 3 سال
منو چند تا دوس داری ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیزی هست که دلت بخواد بخزیش ولی نتونستی ؟ یا دوس داری در آینده بخری ؟
یکی از آرزوهات ؟ البته اگه دلت خواست بگو !
کدوم بازیگر زن خارجی رو از بقیه بیشتر دوس داری ؟همین طور مرد ؟
محبوب ترین خواننده ی زن و مرد خارجی برات کیان ؟
تو زندگی کسی رو الگو قرار دادی ؟
اینترنت فعلیت چیه ؟
فکر میکنی رقابت Ati و Nvidia همیشه ادامه داره یا یک روزی یکی شکست می خوره ؟
یکی از جمله های زیبایی که شنیدی ؟
صبر کن دارم فک میکنم سوال بیاد تو ذهنم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تیم فوتبال مورد علاقت ؟ چه ایرانی چه خارجی ؟
چه ورزشی رو بیشتر از همه دوس داری ؟
نظرت درباره ی این عکس !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرت آخرش ایران جلوی آمریکا کم میاره یا برعکس ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست داری چی داشته باشی که الان نداری ؟ میتونه هر چیزی باشه معنوی مادی و...
آخرین فایلی که دانلود کردی ؟
چند تا ایمیل برات فرستاده شده در یاهو ؟ من همین الان که دارم می نویسم 7663 تا ایمیل نخونده دارم ! که چند هزار تایی که خوندم هم باید بهش اضافه کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شده قطعه ی سخت افزاری ( هر چی میتونه باشه ) ترکونده باشیش ؟ مثلا من یادمه بچه بودم اشتباهی میکروم رو به برق 110 وصل کردم ترکید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست داری در همین رشته ای که تحصیل میکنی شغلی داشته باشی یا نه ؟
اگه یه روزی امکانش پیش بیاد که هر کجای دنیا بتونی بری کدوم کشور رو انتخاب میکنی ؟
فعلا اینا رو داشته باش شاید بعدا برگشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
:My Nickname®ângê®
Stream (21-12-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام آرمان جان.چطوری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید همینطوری!!!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیاد سوال پیچت نکنم که هم تو به درسات برسی هم من.
1)از چه درسهایی متنفری و از چه درسهایی خوشت میاد؟
2)دوران دبیرستان بچه شری بودی یا ساکت؟
3)اگه دبیری بهت در مورد نمره نامردی کنه چیکارش میکنی؟(فرض کن طرف یه آدم غیر منطقیی)
4)تا حالا شده با دبیری سر نمره درگیر بشی؟
5)معدل اول - دوم - سوم دبیرستان در چه حدودی بود؟
6)چه تصوری از من داری؟
7)بیشتر دوست داری پولدار باشی یا عالم؟البته منظورم اینه که کدوم رو ترجیح میدی!پس نگی هر دو!
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Stream (21-12-08)
عضو VIP شهرسختافزار
امضای آرمان:
Expiration Date: Soon
انشا الله کی؟ دوست داریم هر چه زودتر از این واقعه بزرگ خبر دار بشیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی خودمونیم تویی که من میشناسم به این زودی ها دست بردار نیستی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (آخه کی مدیر سخت افزار بشه؟!)
شوخی کردیم بی تو هرگز با تو ابدا !
Bahador
سلام آرمان جان
سلام
من رو چقدر میشناسی؟
خیلی کم.
خاطره انگیز ترین کارتون دوران بچگیت کدوم بود؟؟؟ من که کوتلاس رو دوست داشتم خیلی
فوتبالیست ها!
تا حالا خارج از ایران رفتی؟؟؟
بله
آواتار کدوم یکی از بروبچ رو دوست داری؟؟ من آواتار مهراد رو خیلی دوست دارم.
آواتار قبلی شهریار خوب بود! آواتار شما هم لوگوی یکی از گروه های موسیقی مورد علاقه منه!
راک و متال هم گوش میدی؟
بله 100 درصد
حوصله فیلمهای SAW رو داری؟
از طرفدارهای فیلم های SAW هستم.
یه خاطره از خرابکاریهات بگو.
خرابکاری زیاد کردم. یادمه توی عروسی یکی از اقوام (تقریبا 8 سال پیش!) رفتیم و نمک خریدیم و در نوشابه های سوناپ رو باز کردیم و به جای همشون آب نمک ریختیم و دوباره درهاشون رو بستیم! موقع شام ... :دی
وقتی این تاپیک رو با سعید جان راه انداختیم توی انجمن فعالیت داشتی؟
نه. من دسامبر 2007 عضو انجمن شدم. وقتی بیشتر از یک سال از عمر این تاپیک می گذشت!
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Âli rângêr
چند سالگی رو برای ازدواج مناسب میدونی ؟!
بستگی به خود شخص داره. برای خودم 30 سالگی
رمز موفقیتت تو کنکور ؟
تلاش!
آخرین کتاب داستان یا رمانی که خوندی ؟
کتاب Blood of the Fold جلد سوم از سری The Sword of Truth
نوشته Terry Goodkind
NVIDIA
محبوب ترین شرکت نرم افزاریت ؟
Microsoft
محبوب ترین شرکت بازی سازیت ؟
EA Games
دوست داری تو کدوم یکی از شرکت های خارجی کار کنی در آینده ؟
بدم نمیاد توی مرکز تحقیقات یکی از کمپانی های بزرگ باشم، البته نه به عنوان شغل اصلی.
چرا فکر میکنی وارهد بهترین بازی امساله ؟ مگه بازی به گرافیکه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه وارهد فقط گرافیک بود؟
من از هر فاکتوری می سنجیدم وارهد نسبت به بقیه بازیها برتری داشت. به نظر من Gears of War 2 و Dead Space در جای بعدی بودند.
یک رکوردی که وقتی تونستی بزنیش خیلی خوشحال شدی ؟
منظور چه جور رکوردیه؟
آینده ی منو در رشته ی IT چی پیش بینی میکنی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من پیش بینی کنم؟
علم یا ثروت ؟
هر دو.
این جنس هایی که میاری می فروشی از کجا میاری ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از همین نزدیکی ها..!
چند سال سابقه ی حضور در الکامپ داری ؟ من 3 سال
امسال اولین سال بود!
منو چند تا دوس داری ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بگذار فکر کنم،
1
2
3
12 تا !
چیزی هست که دلت بخواد بخزیش ولی نتونستی ؟ یا دوس داری در آینده بخری ؟
بله همچین چیزی موجود می باشد!
یکی از آرزوهات ؟ البته اگه دلت خواست بگو !
وقتی 60 سالم میشه افسوس عمر عمر رفته رو نخورم!
کدوم بازیگر زن خارجی رو از بقیه بیشتر دوس داری ؟همین طور مرد ؟
محبوب ترین خواننده ی زن و مرد خارجی برات کیان ؟
از خواننده ها و بازیگرهای زیادی خوشم میاد. به نظرم هیچ کس رو برای خودم به عنوان محبوب ترین انتخاب نکردم!
تو زندگی کسی رو الگو قرار دادی ؟
الگوهام توی کارهای مختلف تفاوت داره. فردی رو پیدا نکردم که از همه نظر بتونم الگو قرارش بدم.
اینترنت فعلیت چیه ؟
ADSL 256 Kbps
فکر میکنی رقابت Ati و Nvidia همیشه ادامه داره یا یک روزی یکی شکست می خوره ؟
فکر می کنم ادامه داشته باشه. ممکنه یکیشون ضعیف تر بشه ولی رقابتشون همیشه هست.
یکی از جمله های زیبایی که شنیدی ؟
Not everything is as it seems
صبر کن دارم فک میکنم سوال بیاد تو ذهنم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حال صبر کردن هستیم!
تیم فوتبال مورد علاقت ؟ چه ایرانی چه خارجی ؟
Liverpool FC
ایرانی: هر تیمی به غیر از استقلال و پرسپولیس!
چه ورزشی رو بیشتر از همه دوس داری ؟
تنیس
نظرت درباره ی این عکس !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیچاره اون شخص!
به نظرت آخرش ایران جلوی آمریکا کم میاره یا برعکس ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال سیاسی می پرسی؟ :دی
دوست داری چی داشته باشی که الان نداری ؟ میتونه هر چیزی باشه معنوی مادی و...
نمی دونم!
خیلی چیزها...!
آخرین فایلی که دانلود کردی ؟
ها؟
یک فایل آهنگ که یکی از دوستان به من داده بود.
چند تا ایمیل برات فرستاده شده در یاهو ؟ من همین الان که دارم می نویسم 7663 تا ایمیل نخونده دارم ! که چند هزار تایی که خوندم هم باید بهش اضافه کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میل یاهو من بسته شده. چون ماه هاست چکش نکردم :دی
شده قطعه ی سخت افزاری ( هر چی میتونه باشه ) ترکونده باشیش ؟ مثلا من یادمه بچه بودم اشتباهی میکروم رو به برق 110 وصل کردم ترکید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ترکوندن؟
نه هنوز چیزی به جز ترقه و ... نترکوندم!
دوست داری در همین رشته ای که تحصیل میکنی شغلی داشته باشی یا نه ؟
الکی که درس نمی خونم. اگه دوست شغلم به یک رشته دیگه ربط داشته باشه خب می رفتم سراغ همون رشته!
اگه یه روزی امکانش پیش بیاد که هر کجای دنیا بتونی بری کدوم کشور رو انتخاب میکنی ؟
اگه منظور برای تفریح باشه دوست دارم برم کشورهای آمریکای جنوبی.
برای زندگی: آمریکا (نه همه ایالت ها) و ژاپن.
فعلا اینا رو داشته باش شاید بعدا برگشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون به خاطر سوال ها.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Âli rângêr (21-12-08)
Surpriser
سلام آرمان جان.چطوری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید همینطوری!!!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون. شما چطوری؟
زیاد سوال پیچت نکنم که هم تو به درسات برسی هم من.
بسیار عالی!
از چه درسهایی متنفری و از چه درسهایی خوشت میاد؟
اکثر درسهای عمومی.
بین دروس اختصاصی درسهایی مثل ماشین و ... کلا هر چی به برق قدرت مربوط بشه!
دوران دبیرستان بچه شری بودی یا ساکت؟
دو سال اول شر بودم. ولی بعدش آروم شدم.
اگه دبیری بهت در مورد نمره نامردی کنه چیکارش میکنی؟(فرض کن طرف یه آدم غیر منطقیی)
نمره ارزش این چیزها رو نداره. می گذارم برای خودش خوش باشه!
تا حالا شده با دبیری سر نمره درگیر بشی؟
نه!
معدل اول - دوم - سوم دبیرستان در چه حدودی بود؟
اول: 19.55
دوم: 19.83
سوم: 18.65 !
کپی کارنامه دوران دبیرستان اینجا موجود است!
چه تصوری از من داری؟
هیچ تصویری از شما ندارم!
بیشتر دوست داری پولدار باشی یا عالم؟البته منظورم اینه که کدوم رو ترجیح میدی!پس نگی هر دو!
بستگی داره میزان اون یکی کنارش چی باشه. مثلا اگه قرار بود یکیش صفر باشه هیچ کدوم رو انتخاب نمی کردم!
ولی در کل عالم بودن رو ترجیح میدم.
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون به خاطر سوالات.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Surpriser (22-12-08)
|
|
Ali™
انشا الله کی؟ دوست داریم هر چه زودتر از این واقعه بزرگ خبر دار بشیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی زود نیست!
ولی خودمونیم تویی که من میشناسم به این زودی ها دست بردار نیستی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (آخه کی مدیر سخت افزار بشه؟!)
به به!
شوخی کردیم بی تو هرگز با تو ابدا !
بسیار عالی!
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
عضو VIP شهرسختافزار
پیام بازرگانی بید !
NVIDIA
.
.
....
......
Stream (22-12-08)
کاربر شهرسختافزار
.................................................. .................................................. .............برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس ورژن جدیدش هم اومدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط G E N E R A L ™ در تاریخ 22-12-08 انجام شده است
Stream (22-12-08)
کاربر شهرسختافزار
پس خوبه واسم اسکنش کن ببینم چه جوریاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !!! خوبه دو سال اول رو شر بودی وگر نه ...معدل اول - دوم - سوم دبیرستان در چه حدودی بود؟
اول: 19.55
دوم: 19.83
سوم: 18.65 !
کپی کارنامه دوران دبیرستان اینجا موجود است!
از بحث منحرف نشیم ولی کتاب کاری چیزی استفاده میکردی؟چه کتابی؟
Stream (22-12-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks