سلام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند سالگی رو برای ازدواج مناسب میدونی ؟!
رمز موفقیتت تو کنکور ؟
آخرین کتاب داستان یا رمانی که خوندی ؟
محبوب ترین شرکت سخت افزاریت ؟
محبوب ترین شرکت نرم افزاریت ؟
محبوب ترین شرکت بازی سازیت ؟
دوست داری تو کدوم یکی از شرکت های خارجی کار کنی در آینده ؟
چرا فکر میکنی وارهد بهترین بازی امساله ؟ مگه بازی به گرافیکه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک رکوردی که وقتی تونستی بزنیش خیلی خوشحال شدی ؟
آینده ی منو در رشته ی IT چی پیش بینی میکنی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علم یا ثروت ؟
این جنس هایی که میاری می فروشی از کجا میاری ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند سال سابقه ی حضور در الکامپ داری ؟ من 3 سال
منو چند تا دوس داری ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیزی هست که دلت بخواد بخزیش ولی نتونستی ؟ یا دوس داری در آینده بخری ؟
یکی از آرزوهات ؟ البته اگه دلت خواست بگو !
کدوم بازیگر زن خارجی رو از بقیه بیشتر دوس داری ؟همین طور مرد ؟
محبوب ترین خواننده ی زن و مرد خارجی برات کیان ؟
تو زندگی کسی رو الگو قرار دادی ؟
اینترنت فعلیت چیه ؟
فکر میکنی رقابت Ati و Nvidia همیشه ادامه داره یا یک روزی یکی شکست می خوره ؟
یکی از جمله های زیبایی که شنیدی ؟
صبر کن دارم فک میکنم سوال بیاد تو ذهنم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تیم فوتبال مورد علاقت ؟ چه ایرانی چه خارجی ؟
چه ورزشی رو بیشتر از همه دوس داری ؟
نظرت درباره ی این عکس !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرت آخرش ایران جلوی آمریکا کم میاره یا برعکس ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست داری چی داشته باشی که الان نداری ؟ میتونه هر چیزی باشه معنوی مادی و...
آخرین فایلی که دانلود کردی ؟
چند تا ایمیل برات فرستاده شده در یاهو ؟ من همین الان که دارم می نویسم 7663 تا ایمیل نخونده دارم ! که چند هزار تایی که خوندم هم باید بهش اضافه کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شده قطعه ی سخت افزاری ( هر چی میتونه باشه ) ترکونده باشیش ؟ مثلا من یادمه بچه بودم اشتباهی میکروم رو به برق 110 وصل کردم ترکید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست داری در همین رشته ای که تحصیل میکنی شغلی داشته باشی یا نه ؟
اگه یه روزی امکانش پیش بیاد که هر کجای دنیا بتونی بری کدوم کشور رو انتخاب میکنی ؟
فعلا اینا رو داشته باش شاید بعدا برگشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks