I.R.I.ALI
با سلام
سلام
چطوری ؟
خوبی ؟
یا بهتری ؟
چطورم
خوبم
بهترم!
شهریار که بهت LN2 داد من نیتروژن بدم خدمتتون ؟
LN2 رو پس فرستادم برای شهریار.
منو میشناسی ؟
پست هات رو توی انجمن دیدم. در همین حد
اولین باری که نام کاربری من رو دیدی کی بوده ؟
زمانش رو یادم نیست، فکر می کنم توی P30world یا سخت افزار. اون موقع iriali بود!
تا حالا قطعه سخت افزاری به باد فنا دادی ؟
بله. در به فنا دادن رم هم سابقه درخشانی دارم!
نظرت در مورد xtream چیه ؟
Xtreme ؟
از استاد های منه.
نظرت در مورد شهدا چیه ؟
به نظر من وقتی کسی به چیزی اعتفاد داشته باشه (هر چیزی باشه)، اگه تا پای جونش همراه با اعتقادش باشه باید بهش احترام گذاشت. حتی اگه کارهایی که انجام میده از روی انگیزه لحظه ای و توی جمع بودن و ... باشه.
اگر بهت بگن تا یک دقیقه دیگه با این دنیا باید وداع کنی و تمامی عقایدی که در طول عمر بهشون پا بست بودی درغ بوده و کل عمرت رو به اشتباه رفتی چه حالی میشی و چه کار میکنی ؟
تا وقتی توی این دنیا باشم مطمئنم کسی نمی تونه بهم بگه عقایدی که داشتم دروغ بوده و عمرم رو اشتباه رفتم. همون یک دقیقه هم به همون اعتقاداتی که داشتم پا بند می مونم.
چقدر سعی میکنی دوستای تازه جذب کنی و اگر دوستی داشته باشی که دیگه اون افکار قبل رو نداشته باشه و خلاف تو افکار و عقاید داشته باشه باز هم دوستی خودت رو ادامه میدی اگر نه ، حتی اگر مدیون اون باشی ؟
خیلی سعی نمی کنم دوست های تازه پیدا کنم. ولی از دوستی ها استقبال می کنم.
باید دید چرا افکارش تغییر کرده، حتی اگه با افکار جدیدش موافق هم نباشم دلیلی وجود نداره این دوستی حذف بشه. فقط ممکنه نوع دید عوض بشه.
از نمره 200 چه نمره ای به هوش خودت میدی ؟ بالای 130 باهوش
130
نظرت در مورد افراد موفق ، پولدار ، فقیر و بزرگ خانواده چیه ؟
افراد موفق، پولدار، فقیر
اینها نسبی هستند.
بزرگ خانواده شخصتی قابل احترامه از همه نظر.
توی درس دوست داری تا کجا ادامه بدی ، فوق لیسانس، دکترا... ، و اینکه به نظرت یه فرد تحصیل کرده زندگی بهتر و راحتری داره یا کسی که درس نخونده و کار کرده و پولدار شده .
بدون شک دکترا.
زندگی بهتر و راحت تر رو خود شخص برای خودش تعریف می کنه. شاید برای یک شخص عمده فروش بودن یک جنس و سر و کله زدن با افراد پایین تر از خودش و سوار بنز شدن و ویلای شمال شدن نهایت زندگی فوق العاده و راحت باشه. ولی همچین وضعیتی می تونه برای یک نفر دیگه زجر آور باشه. و برعکس
نظرت در مورد خلاقیت ؟
زندگی بدون خلاقیت..! اصلا نمیشه
نظرت در مورد واحد دانشگاهی که میری و اینکه اگر بگن میتونی بجز رشته مهندسی برق - الکترونیک یه رشته دیگه رو هم بخونی چی رو انتخاب میکنی ؟
بر اساس علاقه های من بهترین رشته بین رشته های فنی همین الکترونیکه. (شاید بقیه رشته ها برای من زجر آور باشه!)
به جز الکترونیک به مدیریت بازرگانی (Business Administration) هم علاقه دارم.
به نظرت کسی که در یه کنکور اول میشه باهوش بوده یا پشتکار داشته ؟
10 درصد هوش
90 درصد پشتکار
به نظرت کدوم فروم ایران از نظر قوانین خیلی خشکه یعنی کاربر رو خیلی راحت بن میکنن و همچنین نظرت در مورد pcnetwork.ir ؟
همچین فرومی نمی شناسم!
PCNetwork به نظر من صمیمی ترین جو رو بین انجمن های ایران داره. و یک سری کاربرهای خیلی خوب. برای همین آدم به اینجا وابسته میشه.
دوست داری ... اصلا چی دوست داری ؟
بله، خیلی چیزها رو خیلی زیاد دوست دارم!
نظرت در مورد شهریار چیه ؟
شهریار دوست خوبیه. به نظر من آینده خیلی خوبی داره!
در مورد مهدی موسوی چی ؟
مهدی موسوی یکی از قدیمی ترین و بهترین دوست های اینجانب بیده. خیلی نسبت بهش ارادت داریم.
در مورد من چی ؟
چون شما رو خوب نمی شناسم نمی تونم نظر بدم.
در مورد ....
بسیار عالی است!
نظرت در مورد سخنان زیر چیه ؟
-بزرگترين درس زندگی اينستکه گاهی احمقها هم درست میگويند. وينستون چرچيل
-آدمهای ماندگار به چیزی جز آرمان نمی اندیشند . اُرد بزرگ
-به كسي كه تمام حرف هاي شما را تصديق مي كند، اعتماد نكنيد. (فرانكلين)
-مردم يك فكر مشترك دارند و آن هم اندوختن مال است. (ولتر)
- زندگى مثل دوچرخهسوارى میمونه... واسه حفظ تعادلت هميشه بايد در حركت باشى. آلبرت اينشتين
ان شاء الله فردا !
خوب و اما
چرا توی نمایشگاه الکامپ خواستی ناشناخته بمونی ؟
چون می خواستم ناشناس بیام و برم!
یه جمله در مورد خودت بگو ؟
جمله ای در مورد خودم نمی تونم بگم!
همین ها باشه شاید دوباره اومدم
با تشکر
خیلی ممنون به خاطر سوال ها

Bookmarks