Shahryar
اگه یک ساعت از عمرت مونده باشه نت میای ؟
فکر نکنم بیام. البته همیشه سعی می کنم طوری باشم که یک ساعت بعدش آماده رفتن از این دنیا باشم. ولی باز هم نت نمیام :دی
میشه یک عکس از خودت بدون سرت بدی ؟ ( یعنی سرت توی عکس نباشه فقط بدن ) .
خیر نمیشه!
قشنگ ترین آهنگ هایی که تا حالا شنیدی چیه ؟ ( ایرانی و خارجی ) اگه مقدوره برات از هر کدوم ( ایرانی و خارجی ) قشنگ ترین را آپلود کن عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آهنگ ایرانی گوش نمیدم.
قشنگ ترین آلبوم های خارجی از نظر من:
Anathema - Judgement
Cold - A Different Kind of Pain
قشنگ ترین جملاتی که تا حالا از افراد مختلف شنیدی چیا بوده ؟ 5 تاش را اگه میشه بگو .
این هم باشه برای فردا.
تا حالا شده آرزوی مرگ کسی را بکنی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حاجی درباره من چی فکر کردی؟ :دی
معلومه که نه! خودم کاری نمی کنم که کسی آرزوی مرگم رو داشته باشه، ولی هر کس هر کاری هم انجام بده باز هم آرزوی مرگ تو مرام ما نیست!
تا حالا شده جلو جمعی که خیلی تعارف داری کنف بشی ؟! اگه میشه بگو داستانش را برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( اگه اون موردی که گفتم نبود یکی از خفن ترین سوتی هایی که دادی را بگو ) .
من معمولا جلوی جمعی که باهاشون تعارف داشته باشم پای منبر نمی رم که بخوام کنف بشم! ترجیح می دم ساکت باشم و ببینم اونی که قصد داره کنف بشه کیه.
سوتی خفن: دوران مدرسه کنار مدرسه دخترونه... اوه اوه بقیه اش رو نمیشه اینجا گفت :دی
اهل دعوا و کتک کاری نیستی که ؟! هستی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا بودم. ولی الان سه ساله که با کسی دست به یقه نشدم!
چند تا از کتاب هایی که تا حالا خوندی به غیر از کتاب های داستانی و درسی !
من اکثر مطالعه ام بین همون دو موضوع می چرخه، داستان و درس! ولی یک سری مثنوی رو خوندیم واقعا فاز داد! ترجمه قرآن رو هم کامل یک بار خوندم.
روزی چند ساعت پای کامپیوتری ؟
حداقل: 4 ساعت
حداکثر: 18 ساعت !
هفته ای چند ساعت ورزش میکنی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیاد نیست، به خصوص فعلا که به خاطر مریضی دیگه نمی تونم فعالیت خفن داشته باشم. نهایتا سه تا چهار ساعت توی هفته ورزش سبک.
تا حالا شده کسی بزنه محکم توی گوشت ؟! ( دو تاش را بگو ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک معلم داشتیم که زده توی گوشم. داستانش رو که می دونی!
فقط همین یک بار تو دوران زندگی بوده.
Live For what??
هــا؟ با لحجه اصفهانی گفتی؟
تا حالا شده برادرت را بزنی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه!
خوب من عشق ابیات قشنگ و جملات خاص هستم نظرت را در مورد این ها بگو :
من خیلی تو خط این چیزها نیستم. بعضی از این شعرها رو نمیشه توی چند دقیقه جواب داد، می گذارم سر فرصت و بعدا (که شاید هیچ وقت نرسه :دی) جواب میدم.
- از شخصی پرسیدند جمله ای بگو که شادان را غمگین سازد و غمگینان را شاد . گفت : " این نیز بگذرد ! "
پاسخ جالبی بوده و در خیلی از موارد درسته مواقع درسته.
- خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد | خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
اولین بار توی یک داستان کوتاه این شعر رو دیدم. شعر قشتگیه ولی بهش زیاد توجه نکردم! یک بیت دیگه هم بعدش بود که اون رو هم یادم نمیاد!
- گر زندگی مرگ است و مرگ همان زندگی | درود بر مرگ و مرگ بر زندگی
Coming Soon
- عمر زاهد همه طی شد به تمنای بهشت | او نداست که در ترک تمناست بهشت !
قبلا درباره همچین موضوعی با هم بحث کرده بودیم هـا! البته با مثال خاص ترش.
حرف درستیه و میشه تعمیمش داد به خیلی از مسائل دیگه.
- من از آن روز که در بند تو ام آزادم !
Coming Soon
- دی شیبخ با چراغ همی گشت گرد شهر | کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست (!)
Coming Soon
- یار مفروش به دنیا که بسی سود نکرد | آنکه یوسف به زر ناسره بفروخته بود
Coming Soon
- سگ بر آن آدمی شرف دارد که دل دوستان بیازارد !
خیر شرف ندارد!
- چو ایران مباشد تن من مباد | بر این بوم و بر زنده یک تن مباد | یا ؟ : | چو ایران مباشد به ... که نیست | روم جای دیگر زمین که قحط نیست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با دومی بیشتر موافقم !!
این قسمت باشه برای فردا، الان مخم کار نمی کنه!
رقابت را ترجیح میدی یا رفاقتو ؟
به نظرم لازم نیست آدم یکیش رو ترجیح بده. میشه هر دوش رو با هم داشت. اتفاقا من حس می کنم وقتی در کنار هم باشند هر کدومش می تونه باعث بهتر شدن اون یکی باشه.
تا حالا کتاب شعر هم خوندی ؟ چه خوندی چه نخوندی سعی کن یک بیت در هر موردی که دوست داری بگی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاهنامه
مثنوی
از اون 18 بیت اول مثنوی خیلی خوشم میاد. شرمنده به جای یک بیت شد 18 بیت!
قشنگ ترین بازی کامپیوتری که تا حالا توی عمرت بازی کردی؟
بازیهایی که خوشم اومده زیاد بوده، بازی ای که باهاش بیشتر از همه توی اون زمان خوشم اومده همون هواپیمای آتاری بوده + سوپر ماریو!
قشنگ ترین خاطره ای که با بچه های شهر سخت افزار داری ؟
چند هفته پیش درباره روش ها و متدهای جدید اورکلاک با دوستان بحث می کردیم (مهدی موسوی و Xtreme)؛ بسیار خاطره قشنگ و خوبی بود.
تا حالا شده وقتی داری با من حرف میزنی اگه کنارت بودم بخوای بزنیم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسیار زیاد! آخرین بار همین امروز بود.
سوال کم آوردم :دی
از نظر من اشکالی نداره..!
حاضری برای رسیدن به اهدافت همه چیز را پشت سر بگذاری ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال مبهمه و میشه ازش چند نوع برداشت کرد. دقیق تر توضیح بده.
شطرنج بلدی ؟
در حد دونستن قوانین و کمی بازی کردن در دوران راهنمایی!
تا حالا عاشق چیزی یا کسی شدی ؟!
بستگی داره تعریف عاشق شدن چی باشه.
با تعریفی که خودم از عاشق شدن دارم، میشه گفت عاشق کسی شدم، ولی عاشق چیزی نشدم.
قشنگ ترین فیلم هایی که تا حالا دیدی ؟
حضور ذهن Not Found
فیلم The Shawshank Redemption را ببین لطفا ! توی خودت اراده و امید اندی دوفرین را میبینی ؟ ( میگردی دنبال راه آزادی حتی اگه 20 سال طول بکشه ) یا ترجیح میدی مثل بقیه بشی ؟
باشه، لینک بده دانلود کنم :دی
بازم سوال کم آوردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز هم از نظر من مشکلی نیست!
چند ساله توی دنیای سخت افزاری ؟
طوری که فقط ببینم چه خبره، 4 سال
طوری که دنبال کنم (مثل الان)، 1.5 سال

Bookmarks