به به ! سلام به داش آرمان خوش جا میبینمت ! LN2 بدم خدمتتون ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب سوال که خیلی دارم اما برای قسمت اول :
1- اگه یک ساعت از عمرت مونده باشه نت میای ؟
2- میشه یک عکس از خودت بدون سرت بدی ؟ ( یعنی سرت توی عکس نباشه فقط بدن ) .
3- قشنگ ترین آهنگ هایی که تا حالا شنیدی چیه ؟ ( ایرانی و خارجی ) اگه مقدوره برات از هر کدوم ( ایرانی و خارجی ) قشنگ ترین را آپلود کن عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- قشنگ ترین جملاتی که تا حالا از افراد مختلف شنیدی چیا بوده ؟ 5 تاش را اگه میشه بگو .
5- تا حالا شده آرزوی مرگ کسی را بکنی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- تا حالا شده جلو جمعی که خیلی تعارف داری کنف بشی ؟! اگه میشه بگو داستانش را برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( اگه اون موردی که گفتم نبود یکی از خفن ترین سوتی هایی که دادی را بگو ) .
7- اهل دعوا و کتک کاری نیستی که ؟! هستی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8- چند تا از کتاب هایی که تا حالا خوندی به غیر از کتاب های داستانی و درسی !
9- روزی چند ساعت پای کامپیوتری ؟
10- هفته ای چند ساعت ورزش میکنی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11- تا حالا شده کسی بزنه محکم توی گوشت ؟! ( دو تاش را بگو ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
12- Live For what??
13- تا حالا شده برادرت را بزنی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
14- خوب من عشق ابیات قشنگ و جملات خاص هستم نظرت را در مورد این ها بگو :
- از شخصی پرسیدند جمله ای بگو که شادان را غمگین سازد و غمگینان را شاد . گفت : " این نیز بگذرد ! "
- خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد | خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
- گر زندگی مرگ است و مرگ همان زندگی | درود بر مرگ و مرگ بر زندگی
- عمر زاهد همه طی شد به تمنای بهشت | او نداست که در ترک تمناست بهشت !
- من از آن روز که در بند تو ام آزادم !
- دی شیبخ با چراغ همی گشت گرد شهر | کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست (!)
- یار مفروش به دنیا که بسی سود نکرد | آنکه یوسف به زر ناسره بفروخته بود
- سگ بر آن آدمی شرف دارد که دل دوستان بیازارد !
- چو ایران مباشد تن من مباد | بر این بوم و بر زنده یک تن مباد | یا ؟ : | چو ایران مباشد به ... که نیست | روم جای دیگر زمین که قحط نیست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
15- رقابت را ترجیح میدی یا رفاقتو ؟
16- تا حالا کتاب شعر هم خوندی ؟ چه خوندی چه نخوندی سعی کن یک بیت در هر موردی که دوست داری بگی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
17- قشنگ ترین بازی کامپیوتری که تا حالا توی عمرت بازی کردی؟
18- قشنگ ترین خاطره ای که با بچه های شهر سخت افزار داری ؟
19- تا حالا شده وقتی داری با من حرف میزنی اگه کنارت بودم بخوای بزنیم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
20- سوال کم آوردم :دی
21- حاضری برای رسیدن به اهدافت همه چیز را پشت سر بگذاری ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
22- شطرنج بلدی ؟
23- تا حالا عاشق چیزی یا کسی شدی ؟!
24- قشنگ ترین فیلم هایی که تا حالا دیدی ؟
25- فیلم The Shawshank Redemption را ببین لطفا ! توی خودت اراده و امید اندی دوفرین را میبینی ؟ ( میگردی دنبال راه آزادی حتی اگه 20 سال طول بکشه ) یا ترجیح میدی مثل بقیه بشی ؟
26- بازم سوال کم آوردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
27- چند ساله توی دنیای سخت افزاری ؟
دیگه بسه فعلا انگشتام درد گرفتند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در آخر برات آرزوی میکنم هر جا هستی موفق ، سلامت و شاد باشی
ممنون که پاسخ دادی
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks