PCminister (19-12-08), Stream (20-12-08)
عضو VIP شهرسختافزار
بابا درس خونننننننننن معدل ترم قبلشو ببین من به عمره دانشگاه که نه به عمر دبیرستان هم یادم نمیاد همچین معدلی رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در جوانی تا توانی حال کن باشه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
PCminister (19-12-08), Stream (20-12-08)
کاربر شهرسختافزار
من تا اونجایی که یادم میاد ما تو خانوادمون همچین معدلی نداشتیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب منم چندتا سوال بپرسم:
1- با PLC چقدر آشنایی داری؟
2- به نظرت SMART Relay بیشتر به درد چه کارایی میخوره؟
3- با چه PLC بیشتر تا حالا کار کردی؟
4- چه مارکی از این وسیله را تایید میکنی؟
5- از معدلت پیداست که اصلا اهل درس خوندن شب امتحان نیستی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هستی؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- بدترین درسی که پاس کردی (از لحاظ سختی)؟
7- جان من تا حالا درسی رو افتادی؟!
8- بهترین بازی امسال به نظرت شما؟
9- به Dead Space از 10 چند میدی؟
10- کارشناسی ارشد؟
باتشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
PCminister
------------------------
با PLC چقدر آشنایی داری؟
خیلی کم. کلا به این مبحث الکترونیک اصلا علاقه ندارم!
به نظرت SMART Relay بیشتر به درد چه کارایی میخوره؟
به نظر من به درد هیچ کاری نمی خوره!
با چه PLC بیشتر تا حالا کار کردی؟
با هیچ PLC ای!
چه مارکی از این وسیله را تایید میکنی؟
تایید کردن یک مارک از یک قطعه (حالا هر چی باشه) نیازمند اینه که اطلاعات خوبی روی اون قطعه داشته باشی و با چند مارک هم سابقه کار کردن جدی داشته باشی. من هیچ کدوم رو ندارم! تا حالا فقط SIEMENS رو از نزدیک زیارت کردم.
از معدلت پیداست که اصلا اهل درس خوندن شب امتحان نیستی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هستی؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا حدی هستم. ولی سعی می کنم نباشم!
بدترین درسی که پاس کردی (از لحاظ سختی)؟
اتوماسیون. البته درس سختی نبود و می شد خیلی راحت پاسش کرد ولی چون خودم علاقه داشتم خیلی بهتر کار کردم، مثلا سه تا Report که جمعا باید می شد 20 صفحه، مال من شد 290 صفحه! توی هیچ درسی اینقدر بهم فشار نیومده بود (از دوران ابتدایی!)
جان من تا حالا درسی رو افتادی؟!
جان برفی نه! تا حالا نیفتادم.
بهترین بازی امسال به نظرت شما؟
بدون شک، CRYSIS Warhead
به Dead Space از 10 چند میدی؟
8.5
کارشناسی ارشد؟
100 درصد.
باتشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از شما
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
PCminister (20-12-08)
من فک میکردم 21 سالته ! پس 2 سال از من بزرگتری ! یادته او قولی که به هم دادیم ! 1 سال ازش کم کن ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رتبه ی کنکورت چند شد ؟
حالا میرم تو فکر که ببینم چی ازت بپرسم بعدا بر میگردم
:My Nickname®ângê®
Stream (20-12-08)
|
|
Âli rângêr
من فک میکردم 21 سالته ! پس 2 سال از من بزرگتری ! یادته او قولی که به هم دادیم ! 1 سال ازش کم کن ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک سال کم شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رتبه ی کنکورت چند شد ؟
یادم نیست. فکر کنم یک چیزی بین 140 تا 150 ! (البته منطقه دو)
حالا میرم تو فکر که ببینم چی ازت بپرسم بعدا بر میگردم
بسیار عالی!
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
कभी हार
به به ! سلام به داش آرمان خوش جا میبینمت ! LN2 بدم خدمتتون ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب سوال که خیلی دارم اما برای قسمت اول :
1- اگه یک ساعت از عمرت مونده باشه نت میای ؟
2- میشه یک عکس از خودت بدون سرت بدی ؟ ( یعنی سرت توی عکس نباشه فقط بدن ) .
3- قشنگ ترین آهنگ هایی که تا حالا شنیدی چیه ؟ ( ایرانی و خارجی ) اگه مقدوره برات از هر کدوم ( ایرانی و خارجی ) قشنگ ترین را آپلود کن عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- قشنگ ترین جملاتی که تا حالا از افراد مختلف شنیدی چیا بوده ؟ 5 تاش را اگه میشه بگو .
5- تا حالا شده آرزوی مرگ کسی را بکنی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- تا حالا شده جلو جمعی که خیلی تعارف داری کنف بشی ؟! اگه میشه بگو داستانش را برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( اگه اون موردی که گفتم نبود یکی از خفن ترین سوتی هایی که دادی را بگو ) .
7- اهل دعوا و کتک کاری نیستی که ؟! هستی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8- چند تا از کتاب هایی که تا حالا خوندی به غیر از کتاب های داستانی و درسی !
9- روزی چند ساعت پای کامپیوتری ؟
10- هفته ای چند ساعت ورزش میکنی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11- تا حالا شده کسی بزنه محکم توی گوشت ؟! ( دو تاش را بگو ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
12- Live For what??
13- تا حالا شده برادرت را بزنی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
14- خوب من عشق ابیات قشنگ و جملات خاص هستم نظرت را در مورد این ها بگو :
- از شخصی پرسیدند جمله ای بگو که شادان را غمگین سازد و غمگینان را شاد . گفت : " این نیز بگذرد ! "
- خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد | خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
- گر زندگی مرگ است و مرگ همان زندگی | درود بر مرگ و مرگ بر زندگی
- عمر زاهد همه طی شد به تمنای بهشت | او نداست که در ترک تمناست بهشت !
- من از آن روز که در بند تو ام آزادم !
- دی شیبخ با چراغ همی گشت گرد شهر | کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست (!)
- یار مفروش به دنیا که بسی سود نکرد | آنکه یوسف به زر ناسره بفروخته بود
- سگ بر آن آدمی شرف دارد که دل دوستان بیازارد !
- چو ایران مباشد تن من مباد | بر این بوم و بر زنده یک تن مباد | یا ؟ : | چو ایران مباشد به ... که نیست | روم جای دیگر زمین که قحط نیست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
15- رقابت را ترجیح میدی یا رفاقتو ؟
16- تا حالا کتاب شعر هم خوندی ؟ چه خوندی چه نخوندی سعی کن یک بیت در هر موردی که دوست داری بگی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
17- قشنگ ترین بازی کامپیوتری که تا حالا توی عمرت بازی کردی؟
18- قشنگ ترین خاطره ای که با بچه های شهر سخت افزار داری ؟
19- تا حالا شده وقتی داری با من حرف میزنی اگه کنارت بودم بخوای بزنیم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
20- سوال کم آوردم :دی
21- حاضری برای رسیدن به اهدافت همه چیز را پشت سر بگذاری ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
22- شطرنج بلدی ؟
23- تا حالا عاشق چیزی یا کسی شدی ؟!
24- قشنگ ترین فیلم هایی که تا حالا دیدی ؟
25- فیلم The Shawshank Redemption را ببین لطفا ! توی خودت اراده و امید اندی دوفرین را میبینی ؟ ( میگردی دنبال راه آزادی حتی اگه 20 سال طول بکشه ) یا ترجیح میدی مثل بقیه بشی ؟
26- بازم سوال کم آوردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
27- چند ساله توی دنیای سخت افزاری ؟
دیگه بسه فعلا انگشتام درد گرفتند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در آخر برات آرزوی میکنم هر جا هستی موفق ، سلامت و شاد باشی
ممنون که پاسخ دادی
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
با سلام
چطوری ؟
خوبی ؟
یا بهتری ؟
شهریار که بهت LN2 داد من نیتروژن بدم خدمتتون ؟
1- منو میشناسی ؟
2- اولین باری که نام کاربری من رو دیدی کی بوده ؟
3- تا حالا قطعه سخت افزاری به باد فنا دادی ؟
4- نظرت در مورد xtream چیه ؟
5- نظرت در مورد شهدا چیه ؟
6- اگر بهت بگن تا یک دقیقه دیگه با این دنیا باید وداع کنی و تمامی عقایدی که در طول عمر بهشون پا بست بودی درغ بوده و کل عمرت رو به اشتباه رفتی چه حالی میشی و چه کار میکنی ؟
7- چقدر سعی میکنی دوستای تازه جذب کنی و اگر دوستی داشته باشی که دیگه اون افکار قبل رو نداشته باشه و خلاف تو افکار و عقاید داشته باشه باز هم دوستی خودت رو ادامه میدی اگر نه ، حتی اگر مدیون اون باشی ؟
8- از نمره 200 چه نمره ای به هوش خودت میدی ؟ بالای 130 باهوش
9-نظرت در مورد افراد موفق ، پولدار ، فقیر و بزرگ خانواده چیه ؟
10-توی درس دوست داری تا کجا ادامه بدی ، فوق لیسانس، دکترا... ، و اینکه به نظرت یه فرد تحصیل کرده زندگی بهتر و راحتری داره یا کسی که درس نخونده و کار کرده و پولدار شده .
11-نظرت در مورد خلاقیت ؟
12-نظرت در مورد واحد دانشگاهی که میری و اینکه اگر بگن میتونی بجز رشته مهندسی برق - الکترونیک یه رشته دیگه رو هم بخونی چی رو انتخاب میکنی ؟
13-به نظرت کسی که در یه کنکور اول میشه باهوش بوده یا پشتکار داشته ؟
14- به نظرت کدوم فروم ایران از نظر قوانین خیلی خشکه یعنی کاربر رو خیلی راحت بن میکنن و همچنین نظرت در مورد pcnetwork.ir ؟
15- دوست داری ... اصلا چی دوست داری ؟
16 - نظرت در مورد شهریار چیه ؟
17- در مورد مهدی موسوی چی ؟
18 - در مورد من چی ؟
در مورد ....
20- نظرت در مورد سخنان زیر چیه ؟
-بزرگترين درس زندگی اينستکه گاهی احمقها هم درست میگويند. وينستون چرچيل
-آدمهای ماندگار به چیزی جز آرمان نمی اندیشند . اُرد بزرگ
-به كسي كه تمام حرف هاي شما را تصديق مي كند، اعتماد نكنيد. (فرانكلين)
-مردم يك فكر مشترك دارند و آن هم اندوختن مال است. (ولتر)
- زندگى مثل دوچرخهسوارى میمونه... واسه حفظ تعادلت هميشه بايد در حركت باشى. آلبرت اينشتين
خوب و اما
21- چرا توی نمایشگاه الکامپ خواستی ناشناخته بمونی ؟
22- یه جمله در مورد خودت بگو ؟
همین ها باشه شاید دوباره اومدم
با تشکر
Stream (20-12-08)
Shahryar
اگه یک ساعت از عمرت مونده باشه نت میای ؟
فکر نکنم بیام. البته همیشه سعی می کنم طوری باشم که یک ساعت بعدش آماده رفتن از این دنیا باشم. ولی باز هم نت نمیام :دی
میشه یک عکس از خودت بدون سرت بدی ؟ ( یعنی سرت توی عکس نباشه فقط بدن ) .
خیر نمیشه!
قشنگ ترین آهنگ هایی که تا حالا شنیدی چیه ؟ ( ایرانی و خارجی ) اگه مقدوره برات از هر کدوم ( ایرانی و خارجی ) قشنگ ترین را آپلود کن عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آهنگ ایرانی گوش نمیدم.
قشنگ ترین آلبوم های خارجی از نظر من:
Anathema - Judgement
Cold - A Different Kind of Pain
قشنگ ترین جملاتی که تا حالا از افراد مختلف شنیدی چیا بوده ؟ 5 تاش را اگه میشه بگو .
این هم باشه برای فردا.
تا حالا شده آرزوی مرگ کسی را بکنی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حاجی درباره من چی فکر کردی؟ :دی
معلومه که نه! خودم کاری نمی کنم که کسی آرزوی مرگم رو داشته باشه، ولی هر کس هر کاری هم انجام بده باز هم آرزوی مرگ تو مرام ما نیست!
تا حالا شده جلو جمعی که خیلی تعارف داری کنف بشی ؟! اگه میشه بگو داستانش را برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( اگه اون موردی که گفتم نبود یکی از خفن ترین سوتی هایی که دادی را بگو ) .
من معمولا جلوی جمعی که باهاشون تعارف داشته باشم پای منبر نمی رم که بخوام کنف بشم! ترجیح می دم ساکت باشم و ببینم اونی که قصد داره کنف بشه کیه.
سوتی خفن: دوران مدرسه کنار مدرسه دخترونه... اوه اوه بقیه اش رو نمیشه اینجا گفت :دی
اهل دعوا و کتک کاری نیستی که ؟! هستی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا بودم. ولی الان سه ساله که با کسی دست به یقه نشدم!
چند تا از کتاب هایی که تا حالا خوندی به غیر از کتاب های داستانی و درسی !
من اکثر مطالعه ام بین همون دو موضوع می چرخه، داستان و درس! ولی یک سری مثنوی رو خوندیم واقعا فاز داد! ترجمه قرآن رو هم کامل یک بار خوندم.
روزی چند ساعت پای کامپیوتری ؟
حداقل: 4 ساعت
حداکثر: 18 ساعت !
هفته ای چند ساعت ورزش میکنی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیاد نیست، به خصوص فعلا که به خاطر مریضی دیگه نمی تونم فعالیت خفن داشته باشم. نهایتا سه تا چهار ساعت توی هفته ورزش سبک.
تا حالا شده کسی بزنه محکم توی گوشت ؟! ( دو تاش را بگو ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک معلم داشتیم که زده توی گوشم. داستانش رو که می دونی!
فقط همین یک بار تو دوران زندگی بوده.
Live For what??
هــا؟ با لحجه اصفهانی گفتی؟
تا حالا شده برادرت را بزنی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه!
خوب من عشق ابیات قشنگ و جملات خاص هستم نظرت را در مورد این ها بگو :
من خیلی تو خط این چیزها نیستم. بعضی از این شعرها رو نمیشه توی چند دقیقه جواب داد، می گذارم سر فرصت و بعدا (که شاید هیچ وقت نرسه :دی) جواب میدم.
- از شخصی پرسیدند جمله ای بگو که شادان را غمگین سازد و غمگینان را شاد . گفت : " این نیز بگذرد ! "
پاسخ جالبی بوده و در خیلی از موارد درسته مواقع درسته.
- خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد | خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
اولین بار توی یک داستان کوتاه این شعر رو دیدم. شعر قشتگیه ولی بهش زیاد توجه نکردم! یک بیت دیگه هم بعدش بود که اون رو هم یادم نمیاد!
- گر زندگی مرگ است و مرگ همان زندگی | درود بر مرگ و مرگ بر زندگی
Coming Soon
- عمر زاهد همه طی شد به تمنای بهشت | او نداست که در ترک تمناست بهشت !
قبلا درباره همچین موضوعی با هم بحث کرده بودیم هـا! البته با مثال خاص ترش.
حرف درستیه و میشه تعمیمش داد به خیلی از مسائل دیگه.
- من از آن روز که در بند تو ام آزادم !
Coming Soon
- دی شیبخ با چراغ همی گشت گرد شهر | کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست (!)
Coming Soon
- یار مفروش به دنیا که بسی سود نکرد | آنکه یوسف به زر ناسره بفروخته بود
Coming Soon
- سگ بر آن آدمی شرف دارد که دل دوستان بیازارد !
خیر شرف ندارد!
- چو ایران مباشد تن من مباد | بر این بوم و بر زنده یک تن مباد | یا ؟ : | چو ایران مباشد به ... که نیست | روم جای دیگر زمین که قحط نیست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با دومی بیشتر موافقم !!
این قسمت باشه برای فردا، الان مخم کار نمی کنه!
رقابت را ترجیح میدی یا رفاقتو ؟
به نظرم لازم نیست آدم یکیش رو ترجیح بده. میشه هر دوش رو با هم داشت. اتفاقا من حس می کنم وقتی در کنار هم باشند هر کدومش می تونه باعث بهتر شدن اون یکی باشه.
تا حالا کتاب شعر هم خوندی ؟ چه خوندی چه نخوندی سعی کن یک بیت در هر موردی که دوست داری بگی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاهنامه
مثنوی
از اون 18 بیت اول مثنوی خیلی خوشم میاد. شرمنده به جای یک بیت شد 18 بیت!
قشنگ ترین بازی کامپیوتری که تا حالا توی عمرت بازی کردی؟
بازیهایی که خوشم اومده زیاد بوده، بازی ای که باهاش بیشتر از همه توی اون زمان خوشم اومده همون هواپیمای آتاری بوده + سوپر ماریو!
قشنگ ترین خاطره ای که با بچه های شهر سخت افزار داری ؟
چند هفته پیش درباره روش ها و متدهای جدید اورکلاک با دوستان بحث می کردیم (مهدی موسوی و Xtreme)؛ بسیار خاطره قشنگ و خوبی بود.
تا حالا شده وقتی داری با من حرف میزنی اگه کنارت بودم بخوای بزنیم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسیار زیاد! آخرین بار همین امروز بود.
سوال کم آوردم :دی
از نظر من اشکالی نداره..!
حاضری برای رسیدن به اهدافت همه چیز را پشت سر بگذاری ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال مبهمه و میشه ازش چند نوع برداشت کرد. دقیق تر توضیح بده.
شطرنج بلدی ؟
در حد دونستن قوانین و کمی بازی کردن در دوران راهنمایی!
تا حالا عاشق چیزی یا کسی شدی ؟!
بستگی داره تعریف عاشق شدن چی باشه.
با تعریفی که خودم از عاشق شدن دارم، میشه گفت عاشق کسی شدم، ولی عاشق چیزی نشدم.
قشنگ ترین فیلم هایی که تا حالا دیدی ؟
حضور ذهن Not Found
فیلم The Shawshank Redemption را ببین لطفا ! توی خودت اراده و امید اندی دوفرین را میبینی ؟ ( میگردی دنبال راه آزادی حتی اگه 20 سال طول بکشه ) یا ترجیح میدی مثل بقیه بشی ؟
باشه، لینک بده دانلود کنم :دی
بازم سوال کم آوردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز هم از نظر من مشکلی نیست!
چند ساله توی دنیای سخت افزاری ؟
طوری که فقط ببینم چه خبره، 4 سال
طوری که دنبال کنم (مثل الان)، 1.5 سال
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
ALIRE7A (22-12-08), Labyrinth (21-12-08), Mahdi_Moosavi (20-12-08), Shahryar (21-12-08)
I.R.I.ALI
با سلام
سلام
چطوری ؟
خوبی ؟
یا بهتری ؟
چطورم
خوبم
بهترم!
شهریار که بهت LN2 داد من نیتروژن بدم خدمتتون ؟
LN2 رو پس فرستادم برای شهریار.
منو میشناسی ؟
پست هات رو توی انجمن دیدم. در همین حد
اولین باری که نام کاربری من رو دیدی کی بوده ؟
زمانش رو یادم نیست، فکر می کنم توی P30world یا سخت افزار. اون موقع iriali بود!
تا حالا قطعه سخت افزاری به باد فنا دادی ؟
بله. در به فنا دادن رم هم سابقه درخشانی دارم!
نظرت در مورد xtream چیه ؟
Xtreme ؟
از استاد های منه.
نظرت در مورد شهدا چیه ؟
به نظر من وقتی کسی به چیزی اعتفاد داشته باشه (هر چیزی باشه)، اگه تا پای جونش همراه با اعتقادش باشه باید بهش احترام گذاشت. حتی اگه کارهایی که انجام میده از روی انگیزه لحظه ای و توی جمع بودن و ... باشه.
اگر بهت بگن تا یک دقیقه دیگه با این دنیا باید وداع کنی و تمامی عقایدی که در طول عمر بهشون پا بست بودی درغ بوده و کل عمرت رو به اشتباه رفتی چه حالی میشی و چه کار میکنی ؟
تا وقتی توی این دنیا باشم مطمئنم کسی نمی تونه بهم بگه عقایدی که داشتم دروغ بوده و عمرم رو اشتباه رفتم. همون یک دقیقه هم به همون اعتقاداتی که داشتم پا بند می مونم.
چقدر سعی میکنی دوستای تازه جذب کنی و اگر دوستی داشته باشی که دیگه اون افکار قبل رو نداشته باشه و خلاف تو افکار و عقاید داشته باشه باز هم دوستی خودت رو ادامه میدی اگر نه ، حتی اگر مدیون اون باشی ؟
خیلی سعی نمی کنم دوست های تازه پیدا کنم. ولی از دوستی ها استقبال می کنم.
باید دید چرا افکارش تغییر کرده، حتی اگه با افکار جدیدش موافق هم نباشم دلیلی وجود نداره این دوستی حذف بشه. فقط ممکنه نوع دید عوض بشه.
از نمره 200 چه نمره ای به هوش خودت میدی ؟ بالای 130 باهوش
130
نظرت در مورد افراد موفق ، پولدار ، فقیر و بزرگ خانواده چیه ؟
افراد موفق، پولدار، فقیر
اینها نسبی هستند.
بزرگ خانواده شخصتی قابل احترامه از همه نظر.
توی درس دوست داری تا کجا ادامه بدی ، فوق لیسانس، دکترا... ، و اینکه به نظرت یه فرد تحصیل کرده زندگی بهتر و راحتری داره یا کسی که درس نخونده و کار کرده و پولدار شده .
بدون شک دکترا.
زندگی بهتر و راحت تر رو خود شخص برای خودش تعریف می کنه. شاید برای یک شخص عمده فروش بودن یک جنس و سر و کله زدن با افراد پایین تر از خودش و سوار بنز شدن و ویلای شمال شدن نهایت زندگی فوق العاده و راحت باشه. ولی همچین وضعیتی می تونه برای یک نفر دیگه زجر آور باشه. و برعکس
نظرت در مورد خلاقیت ؟
زندگی بدون خلاقیت..! اصلا نمیشه
نظرت در مورد واحد دانشگاهی که میری و اینکه اگر بگن میتونی بجز رشته مهندسی برق - الکترونیک یه رشته دیگه رو هم بخونی چی رو انتخاب میکنی ؟
بر اساس علاقه های من بهترین رشته بین رشته های فنی همین الکترونیکه. (شاید بقیه رشته ها برای من زجر آور باشه!)
به جز الکترونیک به مدیریت بازرگانی (Business Administration) هم علاقه دارم.
به نظرت کسی که در یه کنکور اول میشه باهوش بوده یا پشتکار داشته ؟
10 درصد هوش
90 درصد پشتکار
به نظرت کدوم فروم ایران از نظر قوانین خیلی خشکه یعنی کاربر رو خیلی راحت بن میکنن و همچنین نظرت در مورد pcnetwork.ir ؟
همچین فرومی نمی شناسم!
PCNetwork به نظر من صمیمی ترین جو رو بین انجمن های ایران داره. و یک سری کاربرهای خیلی خوب. برای همین آدم به اینجا وابسته میشه.
دوست داری ... اصلا چی دوست داری ؟
بله، خیلی چیزها رو خیلی زیاد دوست دارم!
نظرت در مورد شهریار چیه ؟
شهریار دوست خوبیه. به نظر من آینده خیلی خوبی داره!
در مورد مهدی موسوی چی ؟
مهدی موسوی یکی از قدیمی ترین و بهترین دوست های اینجانب بیده. خیلی نسبت بهش ارادت داریم.
در مورد من چی ؟
چون شما رو خوب نمی شناسم نمی تونم نظر بدم.
در مورد ....
بسیار عالی است!
نظرت در مورد سخنان زیر چیه ؟
-بزرگترين درس زندگی اينستکه گاهی احمقها هم درست میگويند. وينستون چرچيل
-آدمهای ماندگار به چیزی جز آرمان نمی اندیشند . اُرد بزرگ
-به كسي كه تمام حرف هاي شما را تصديق مي كند، اعتماد نكنيد. (فرانكلين)
-مردم يك فكر مشترك دارند و آن هم اندوختن مال است. (ولتر)
- زندگى مثل دوچرخهسوارى میمونه... واسه حفظ تعادلت هميشه بايد در حركت باشى. آلبرت اينشتين
ان شاء الله فردا !
خوب و اما
چرا توی نمایشگاه الکامپ خواستی ناشناخته بمونی ؟
چون می خواستم ناشناس بیام و برم!
یه جمله در مورد خودت بگو ؟
جمله ای در مورد خودم نمی تونم بگم!
همین ها باشه شاید دوباره اومدم
با تشکر
خیلی ممنون به خاطر سوال ها
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
ALIRE7A (22-12-08), Bahador (21-12-08), Labyrinth (21-12-08), Mahdi_Moosavi (21-12-08), Shahryar (21-12-08)
سلام آرمان جان
من رو چقدر میشناسی؟
خاطره انگیز ترین کارتون دوران بچگیت کدوم بود؟؟؟ من که کوتلاس رو دوست داشتم خیلی
تا حالا خارج از ایران رفتی؟؟؟
آواتار کدوم یکی از بروبچ رو دوست داری؟؟ من آواتار مهراد رو خیلی دوست دارم.
راک و متال هم گوش میدی؟
حوصله فیلمهای SAW رو داری؟
یه خاطره از خرابکاریهات بگو.
وقتی این تاپیک رو با سعید جان راه انداختیم توی انجمن فعالیت داشتی؟
Failure is not an option
M A H R A D (21-12-08), Stream (21-12-08)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks