Fog (05-12-07)
يکي از سرمايه داران معروف آمريکايي مي گويد: "آنچه لازم است؛ مبارزه با فقر نيست، بلکه فهم نيروهاي مولد «توانگري» است."
نيروهاي مولد «توانگري» نيروهايي «ذهني» و «معنوي» هستند. براي پيکار «معنوي» و «ذهني» با فقر، اولين گام گشودن «چشم دل» است. اساسي ترين گام در گشودن «چشم دل» دست کشيدن از اين عقيده است که: "فقر فضيلتي «روحاني» و «اخلاقي» است.
زماني «چشم دل» تان را به روي «توانگري» گشوده ايد که بدانيد در اوج تنگدستي امکان «توانگري» هست. اگر به هنگام تنگدستي چشم تان را متوجه «توانگري» نماييد، آنگاه متوجه بروز دگرگوني هاي دلپذير و شگرف در زندگي تان خواهيد بود. اما براي اينکار بايد معناي واقعي «توانگري» را بدانيد.
ميزان «آرامش»، «تندرستي»، «فراواني»، «برکت» و «نعمت» در زندگي و جهان تان، ميزان «توانگري» شما را نشان مي دهد. «توانگري» يعني «آرامش ذهن». «توانگري» يعني «هماهنگي». «توانگري» يعني «تندرستي».
اين که بدانيد منشا رزق و روزي هر انساني «خداوند» است، به يکي از رازها در زمينه «توانگري» پي برده ايد. پس مادامي که با منشا در ارتباط باشيد «توانگر» خواهيد بود. ديگران تنها مي توانند وسايلي باشند تا برکت شما از آن راهها به دست تان برسد. اما «خداوند» تنها منشا است. در اين صورت به يگانه منشا هدايت و روزي چشم دوخته و از اعماق قلب تان اين جملات را برزبانتان جاري کنيد:"من براي کسب «توانگري» خود؛ به انسانها و شرايط متکي نيستم. منشا «توانگري» من «خداست» و هم اکنون از راههاي ويژه ی خودش، «توانگري» و برکات ام را به من مي رساند."اين آرمان که «خداوند» تنها منشا «توانگري» است و «توانگري» پايه و اساسي معنوي دارد، آرماني عملي است و هرگاه «چشم دل» تان را به روي اين آرمان رهاننده بگشاييد، «توانگري» شما آغاز مي شود.
به ياد داشته باشيد که «توانگري» راستين به جز «توانگري» مالي؛ سلامتي، تندرستي و آرامش را هم شامل مي شود.
برگرفته از کتاب [چشم دل بگشا] نوشته کاترين پاندر
یه روزی یه کسی یه جوری یه چیزی یه جایی ...صبر داشته باش صبر داشته باش
Fog (05-12-07)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks