ashkan.h (13-09-10), M A H R A D (08-09-10), mohamad70 (27-08-11), ViViD (14-09-10)
کاربر شهرسختافزار
آخ که چه روزگاری بود گذشته های کودکی ترس فلک شدن واسه خنده های قایمکی ( با کمی اغراق )
يادم مياد از یک مستخدم عراقی مدرسه در یک روستای کوچک ( خدایش بیامرزد )
يادم مياد از خونه های یک روستا که فقط توی یکیشون یک تلویزیون سیاه و سفید توشیبا بود .
يادم مياد از لاستیک یک موتور که جای دوچرخه بچه های شهر رو برای بچه های روستا پر می کرد
کارگران راه آهن همگی با دچرخه های قدیمی 28 چینی دارن میرن سرکار
توی روستا فقط یک مدرسه است . که بخاریش توی زمستون همش آتیش میگیره . (یادمه دست معلممون سوخت)
توی مدرسه روستا به بچه ها تغذیه ساندیس میدن همراه یک کلوچه . خوردنش چه لذتی داشت
تابستون ها رو اکثر بچه ها دارن میرن سر کار . بعضیاشون رفتن کار کردن و پول درآوردن و به خودشون میبالن
و................................................ ..
خیلی دوست دارم این برنامه رو توی همون تلویزیون سیاه و سفید توشیبا دوباره ببینم ( خیلی دلم گرفت خدایش بیامرزد )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داره اشکم درمیاد
مهراد جان واقعا قشنگ بود
با تشکر . از طرف بچه های روستا
آخرین ویرایش توسط K1LOU در تاریخ 08-09-10 انجام شده است
Comodo Internet Security
ashkan.h (13-09-10), M A H R A D (08-09-10), mohamad70 (27-08-11), ViViD (14-09-10)
عضو VIP شهرسختافزار
شما یادتون نمیاد ، صبح ها تا کارتون های شبکه 1 رو نمیدیدیم از خونه نمیرفتیم بیرون آخرشم هر روز دیر میرسیدیم .
شما یادتون نمیاد ، کمدی پر از کارت های صد آفرین تو دفتر ناظم که همیشه دوست داشتیم همش ماله خومون باشه .
شما یادتون نمیاد ، وقتی کارتون فوتبالستا تموم میشد همه وسایل خونه میشکست انقد توپ رو به درو دیوار میکوبیدیم .
شما یادتون نمیاد ، میکرو بازی میکردیم بچه های همسایه و فامیل رو بازی نمیدادیم . ( آی کیف میداد :دی )
شما یادتون نمیاد ، سر زنگ تفریح بچه های کلاس های بالا تر خواراکی بچه های کوچیکو به زور میگرفتن .
شما یادتون نمیاد ، تو دبستان زنگ تفریح که تموم می شد مامورای آبخوری دیگه نمی ذاشتن آب بخوریم .
شما یادتون نمیاد ، سرود ملی ساعت 12 که تلویزیون پخش میکرد و بعد صدای بوووووق .
شما یادتون نمیاد ، فیلم جک قول کش که بیش از 1000 بار اون رو توی ویدیو با تمام فکو فامیل دیدیم .
شما یادتون نمیاد ، شما یادتون نمیاد وقتی میشستیم روپولی بازی میکردیم خونه فکو فامیل آخرم انقد طول میکشد که شب مجبور بودیم همونجا بمونیم .
شما یادتون نمیاد ، ظهر از مدرسه برمیگشتیم اگه پولی برامون مونده بود همرو آلوچه و لواشک میخریدیم - آخرشم شب همش دل پیچه و .... .
شما یادتون نمیاد ، سیاهی کیستی ؟ منم پارسی کولا !!!
شما یادتون نمیاد !!!!
یادش بخیر !! چه روزایی بودن .
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
ashkan.h (13-09-10), Labyrinth (14-09-10), M A H R A D (08-09-10), mohamad70 (27-08-11), ViViD (14-09-10)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
شما یادتون نمیاد ، وقتی شمشیر تیپو سلطان رو میدیدم با هر چی دمه دستمون بود میزدیم تو سرو کله خواهر برادر مون :دی
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
بچه ها من امروز خیلی پکر بودم.قبل ازینکه بیام تو این اشتراک(شما یادتون نمیاد)،رفتم تو اشتراکه درد ودل بچه های pc network ،هم با خووندنه مطالبه اونجا متأثر شدم و گریم گرفت.هم این نوشته هارو که دیدم!
حالا سعی میکنم چیزی یادم نیاد،چون کوچیک که بودم،آرزو داشتم زودتر بزرگ بشم،حالا که به اینجا رسیدم.میگم کاش اون آرزو رو نداشتمو قدر اون روزا رو میدونستم.میگم کاش بچه میموندم!
ولی الان یادم اومد دبستان که بودم،عاشقه این بودم که 50ریالی ببرم مدرسه و واسه خودمو آجیم شکلات شانسی بخرم.یا یخمک.
من نه آبشارم که هردم سر به زیر آرم
من آن کوهم که دست آسمان در دست خویش دارم/
من نه آن ساقه ی خم گشته ی ژولیده ی یاسم
من همان سرو بلندم،لانه ها در قلب خویش دارم/
من نه آن جوی ضعیف کوچه هایم
آن خروشان بحر مواجم،بسی ناگفته ها در کام خویش دارم...
(اشکان)
D J V A H I D (13-09-10), Extreme (13-09-10), M A H R A D (13-09-10), mohamad70 (27-08-11), ViViD (14-09-10)
Administrator
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یادتون نمیاد ، یه عصر جمعه بود و یه "قصه های مجید" و یه بیبی دوست داشتنی...
پی نوشت: فرق است میان فراموش کردن و فراموش شدن...
برای پروین دخت یزدانیان - مادربزرگ تمام کودک های دیروز - دعا کنید.
هشت سال است که آلزایمر دارد...
ashkan.h (14-09-10), D J V A H I D (14-09-10), Labyrinth (14-09-10), mohamad70 (27-08-11), nima_hl (14-09-10), P A R H A M (22-12-11), ViViD (14-09-10)
عضو VIP شهرسختافزار
یادش بخیر 5 تومان میگرفتم با دوچرخه 16 که داشتم اون همه راه میرفتم مجله کودک مسلمان بلوچ میخریدم
یادش بخیر تو ماشین پیکان که داشتیم بعدازظهر که همه خواب بودند و من همیشه بیدار مینشستم و خیال رانندگی میکردم با سرعت گاز میدادم و هر وقت بابا میامد ماشین روشن نمیشد چون خفه کرده بود از بس گاز الکی داده بودم و چند فصل کتک نوش جان میکردم
با اینکه زیاد تنبیه شدم باز هم دوست دارم به همون موقع برگردم
یادش بخیر تمام خاطراتم خیلی زود گذشت واقعاً زود گذشت دریغا فرصتهای از دست رفته کاش زندگیمو میدادم دوباره بچه میشدم ای کاش ......
Going To Change New HardWare Soon
ashkan.h (15-09-10), M A H R A D (14-09-10), mohamad70 (27-08-11), P A R H A M (22-12-11)
Administrator
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی بچه بودم عاشق این جینگیلای رنگی بودم
دوست داشتم یه روز انقدر پولدار شم تا بتونم
تمام پره های دوچرخمو پر از گلپر كنم!!
* وقتی آروم ركاب میزدیم انقدر صدای قشنگی داشتن. دیلینگ دیلینگ ...
از اینجا
apriliyaa (04-06-11), D J V A H I D (03-06-11), K1LOU (06-06-11), mohamad70 (27-08-11), P A R H A M (22-12-11), ravegoat (23-07-11), ViViD (05-06-11)
سلام
شما یادتون میاد کارتون کانال دو میخواست شروع بشه
بیگ بیگ بیگ میگفت
بعد بامزی میداشت
ای خدا کجایی اون روزابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
M A H R A D (15-03-12)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks