منم یادم میاد حتی قدیمتر از اینا رو هم شاید یادم بیاد البته نه به اندازه نیمای بزرگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی یادمه روز اول مدرسه ها سال اول دبستان محسن تقوی با کراواتی آمده بود آقای خباز با ترکه اناز زدشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یادمه اتاقی تو دبستان داشتیم که توش یک اسکلت پلاستیکی بود و من خیلی ازش میترسیدم
یادمه همیشه 2 ساعت بعد از تمام شدن مدرسه روبرو داخل کانون پرورشی کتاب داستان میخوندم بابام میامد گوشم رو میگرفت میبردم خونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یادمه دوچرخه فرمون گاوی صندلی پشتی دار داشتم چرخ جلوش کوچیکتر از چرخ عقب بود آمریکایی بود که هنوز ایران نمیتونه بزنه (مرگ بر آمریکا) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یادمه معلم 3 دبستان حامله بود شکمش خیلی بزرگ بود من ازش میترسیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یادمه یک همکلاسی داشتیم پاکستانی بود قدش بلند بود و همیشه خوراکیهای عجیب غریب و خوشمزه میاورد
آخخخخخخخخخ یادش بخیر چقدر زود گذشت کاش برمیگشتم همون زمان با همون عقل بچگی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا یک چیزی بپرسم کسی یادش هست یک برنامه تی وی نشون میداد ماشینهای مسابقه بودند که حالت عروسکی داشتند که وقتی مسابقه میدادند آسفالت زیر لاستیکهاشون کنده میشد این رو اگر اسمشو کسی یادشه بهم بگو سالهاست دنبال این هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks