خیلی معذرت میخوام آقای رامین چون این توصیه های شما برای بدنسازی بیشتر برای یه خانم جوان مناسب بود تا یک آقا من پست گزاشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وبه آقا رضا توصیه میکنم هنگام تمرین اول خوب گرم کنن و بعد وزنه های سنگین با تعداد پایین کارکنن چون افراد اکتومورف دارای عضلات تند اقباضشون رو باید برای حجم گیری تحریک کنن تعداد بالا برای عضلات کند انقباض هست که حجم کمی دارند چون با راهنمایی آقا رامین وزنت پاین ترهم میاد
1- یک بدن با متابولیسم بالا یا اکتومورف برای افزایش وزن باید از کربوهیدرات بیشتری نسبت به یه بدنی که مزومورف یا آندومورف هست مصرف کنه وگرنه لاغر میمونه
2-ماکارونی سرشار از کربوهیدرات مرکب دیرهضم که نقش سوخت برای بدن رو بخوبی فراهم میکنه البته انتخاب اول سیب زمینی هست
3-کسانی که ناشی نیستند اینو میدونند و افراد باتجربه مثل من (نزدیک به13 سال بدنسازی و پاورلیفتینگ کار میکنم و مطالعه مداوم دارم) 45دقیقه الی یک ساعت قبل از تمرین باید کربو هیدرات مرکب استفاده بشه تا در زمان تمرین نقش یک سوخت رو برای بدن تامین کنه چون رها سازی به یکباره قند دربدن باعث زودتر خسته شدن فرد میشه و باید قبل از تمرین کربو هیدرات مرکب استفاده بشه و بعد تمرین کربوهیدرات ساده
4-ویتامین E یکی از مهمترین ویتامین ها در فرآیند عضله سازی یا همون آنابولیک کردن بدن هستش
5-خطرات بیشمار- جمله خنده داری بود علمی صحبت کن کراتین از سه تا آمینو اسید تشکیل شده و چیز خارق العاده ای نیست که خود بدن حدود 1/5 گرم در روز تولیدش میکنه منابعش هم بیشتر گوشت حیوانات هست .باعث افزایش انرژی عضلات میشه .(مگه من وینسترول یا ناندرلون تجویز کردم)
مصرف پروتئین بالا در صورت عدم ورزش و تحرک مضر
درآخر به آقا رضا خواهش میکنم به توصیهای بنده توجه نکنن برن پیش مشاور تغذیه یا دکتر متخصص و همچمنین یه مربی بدنسازی باسواد .

Bookmarks