ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
کاربر شهرسختافزار
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
|
|
کاربر شهرسختافزار
میدونم تاپیک قدیمی نباید بالا اورد اما تاپیک خودمه و سوال مهم دارم و برام مهمه.
دوستان ممنون میشم مکملی معرفی کنید البته منظورم پودر هست معرفی کنید برای سریع حجم گرفتن اعضلات دست.
البته عوارض نداشته باشه.
قبل اینکه سوالی بپرسید باید بگم ورزش همش میکنم و اینطور نیس که 1 ماه ورزش کنم و یه مدت نکنم بعد سربازی ورزش شده کارم و دیگه عادت کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
SajjadKhati (18-07-17)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز ، هر گونه از این مواد انرژی زا ، بسیار بسیار آسیب رسان هه . هم برای دستگاه تناسلی و هم برای بقیه ی دستگاه ها . از اونجا هم که سرطان ، احتمال هست ، احتمال افزایش سرطان رو هم به طبع باید داشته باشه
توی اینترنت میتونین درباره ی مضرات اش جستجو کنین
بالاخره به نظرم اصلا سمت اش نرین
اگه هدف تون قدرتمند شدن هست ، ورزش کنین . اگه هدف تون ، هنر رزمی هست ، کلاسش رو برین و بدونین که پیروز شدن در هنر رزمی ، ربطی به جثه نداره . بجز اینکه هدف تون نمایش ظاهری بدن باشه که در این صورت پیشنهاد میکنم تغییر نوع نگرش بدین
اگر برید تو یوتیوب میتونید اونجا خیلی حرکات رو پیدا کنید با اموزش صحیح که فقط با دوتا دمبل انجام میشه(ولی هرکاری کنی بازم مثله باشگاه حال نمیدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راجب مکمل های غذایی و... خدمتتون عرض کنم که مردم زیاد راجبش حرف میزنند اما اونطور که میگند پرخطر نیست(اگر بود تو داروخانه ها زیرنظر بهداشت فروخته نمیشد) اما اونطور که مربی های بدنسازی هم میگن بی خطر نیست البته به هزینه ای که شما میکنی بستگی داره مطمئنن هرچی بیشتر هزینه کنی میتونی مکمل غذایی بهتر و با عوارض کم تر بخری، به قول گفتنی هرچی پول بدی همونقدر هم آش میخوری
اما پیشنهاد من به شما (با فرض اینکه بدنسازی کار میکنی)
اینه که طبیعی کار کنی و سعی کنی اشتهات رو ببری بالا من اشتهات رو که ببری بالا همچی تمومه
برایی بالا بردن اشتها میتونی پوستر غذا بچسبونی تو اتاقت .
به مادرت یا خانومت بگی جوری غذا بپزه که بوش بپیچه تو خونه و ...
آخرین ویرایش توسط yas1717 در تاریخ 18-07-17 انجام شده است
آب زیر بنای سلامتی و حیات انسان است
در مصرف اب صرفه جویی کنیم
0reza666 (18-07-17)
کاربر فعال انجمن سختافزار
نکات خوبی بود علی الخصوص بحث اشتها برای همین بنده زینک رو به ایشون توصیه کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yas1717 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروشگاه فیت گن عرضه کننده انواع گن ساعت شنی آنچری اصل مناسب برای لاغری ، کاهش سایز و لاغری سریع گن شلواری گن بازو انواع پروتز ها، انواع گن های بعد از زایمان، انواع گن بعد از عمل های زیبایی در خدمت شما عزیزان میباشد.جهت سفارش به این لینک مراجعه کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks