سلام بهمه دوستان ! اگر مشتری از فروشنده خرید کند < آیا برای فروشنده یا مشتری مالیالت و عوارض میاد ؟
آیا اگر مشتری درخواست موجودی کند ! از حساب مشتری کم میشه یا فروشنده ؟
سلام بهمه دوستان ! اگر مشتری از فروشنده خرید کند < آیا برای فروشنده یا مشتری مالیالت و عوارض میاد ؟
آیا اگر مشتری درخواست موجودی کند ! از حساب مشتری کم میشه یا فروشنده ؟
سوره مبارکه الرعد آیه ۱۱(امّا)خداوندسرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) راتغییرنمیدهدمگرآنکه آنان آنچه رادرخودشان است تغییر دهند!
حتی اگر از یک آدمِ نابکار بپرسید که آیا ترجیح میدهدبا رذلی مثلِ خودش سروکار داشته باشد، یا با آدمی بزرگوار و خوش قلب، بدونِ تردید پاسخ خواهد داد :با آدمی بزرگوار و خوش قلب!
پیروزیِ فضیلت، در همین است! ابله | فئودور داستایوفسکی
تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد» به تعبیر دیگر وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود.
|
بر پایه تصمیم بانک مرکزی، قرار بود از آغاز آبان ماه سال جاری، به ازای هر تراکنش در دستگاههای کارت خوان فروشگاهی مبلغ ۱۰۰ تا ۱۲۰ تومان از دارندگان این دستگاهها کارمزد دریافت و این کارمزد از حساب بانکی آنها کسر شود.
متن کامل از فارس
مالیات هم بر اساس سندهای حسابداری و اظهارنامه ها میاد . بعید میدونم از این طریق مالیاتی اعمال بشه .
DOOM999 (24-08-16), maysamsina (25-08-16), mohammad- (26-08-16), unlimited (25-08-16)
یعنی از فروشندها 100 تومن کم میشه ؟ یا مشتری ها ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
فعلا ارزش داره . 120 تومنم از حساب مشتری کم میشه ؟ پس یعنی اگر شخصی مثلا کفت برامون 50 هزار کارت میکشی ؟ ارزش داره بکشیم یا خیر ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوره مبارکه الرعد آیه ۱۱(امّا)خداوندسرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) راتغییرنمیدهدمگرآنکه آنان آنچه رادرخودشان است تغییر دهند!
حتی اگر از یک آدمِ نابکار بپرسید که آیا ترجیح میدهدبا رذلی مثلِ خودش سروکار داشته باشد، یا با آدمی بزرگوار و خوش قلب، بدونِ تردید پاسخ خواهد داد :با آدمی بزرگوار و خوش قلب!
تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد» به تعبیر دیگر وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود.
نه در محاسبه مالیات به حساب نمی آد .
در گرفتن موجودی مبلغ 1206 ریال از کارتی که موجودی می ده کم میشه ، (یعنی از حساب مشتری کم میشه ، مثل عابر بانک های دیگه)
کلا دستگاه های کارت خوان فعلا رایگان محسوب می شوند که فقط مبلغ تلفن اونها رو قبض تلفن میاد که مبلغ بسیار ناچیزی هست و مثلا برای هر تراکنش شاید به 5 ریال هم نرسه ؟!
توضیح اینکه اگه قرار باشه گردش مالی رو مبنای دریافت مالیات کنن دیگه استفاده از دستگاه های کارت خوان اصلا به صرفه نیست مثلا مغازه داری که پرداخت قبض داره شاید در ماه 50 میلیون تراکنش داشته باشه ولی کارمزد خودش به 200 هزار تومن هم نرسه ولی باید کلی مالیات بده .
و اگه قرار باشه قانون دریافت مثلا 100 تومن به ازای هر تراکنش رو هم اجرا کنن باز هم در مشاغل معمولی (که تراکنش های ریز زیاد دارن)دیگه کمتر کسی به سمت کارت خوان میره .
maysamsina (25-08-16), mohammad- (26-08-16)
و در مجموع اینکه باید فاتحه کسب و کار را در ایرون خوند . بهر طریقی کاسب باید زیر فشار بره
mohammad- (26-08-16)
|
قبلا عرض کردم در گرفتن موجودی فقط 120 تومن از کارتی که کشیده میشه کسر میشه نه حساب مغازه دار (حساب دستگاه) و فعلا تمام تراکنش های دستگاه برای فروشنده رایگان هست .
اینکه شما برای کسی مثلا 50 هزار بکشی براتون نه سود داره نه ضرر (غیر از چند ریال پول تلفن ) البته بعضی مغازه دارها برای اینکه دخلشون خالی بشه اقدام به این کارها می کنن تا از مدام رفتن به بانک خلاص بشن و بعضی در قبال این کار دست مزد می گیرند (مثلا 100 یا 200 تومن)
به تجربه ثابت شده که تو این زمینه خدمات بانک های خصوصی به مراتب بهتر از بانکهای دولتی هست ، من خودم از دستگاه های صادرات ، سپه ، ملی ، ملت و پاسارگاد رو که دیدم از پاسارگاد از همه راضی تر هستم .(به مانده حسابتون هم سود تعلق می گیره و هم تا 5 برابر میانگین موجودی سه ماه آخر وام داده میشه )
بنده هم برای ملت کارت میکشیدم برای رضا خدا . البته کارشون راه بیوفته . چون عابر بانک دوره . ! ولی هرکی یه چیزی میکه . رفته بودم آرایشکاه که کارت خوان داشت میکفت : به ازای خرید مشتری ازم . دولت 8 درصد عوارض میکره . منم شوکه شدم کفتم وای بیچاره شدم رفت اینقد برای ملت رایگان کارت کشیدم سود جنسام پرید که هیج ! تازه از جیب خودم رفت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سایتی نیست که تبصرش باشه . یا انلاین سوال کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط maysamsina در تاریخ 26-08-16 انجام شده است
خب شما موجودی حسابی که به عابربانکت هست چک کن
بعد برو یه بار کارت بکش
دوباره چک کن
ببین که کم میشه یا نه
maysamsina (27-08-16), mohammad- (26-08-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks