سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر بنده برای خاطر امنیت از عمد سایت رو داون کردند.
کاربر فعال انجمن پرینتر و ماشین اداری
چرا سایت refahi.ir به خوبی (و یا بهتر بگم اصلا ) باز نمی شود؟ (تا الان)
هنوز که اصلا ثبت نام شروع نشده ، حالا اگه از فردا قرار باشه روزانه حداقل 1.2 میلیون نفر (با توجه به وجود 20 میلیون سرپرست و 12 روز وقتی که دارند)وارد سایت بشوند چه خواهد شد ؟
براستی با اینکه دولت مدتها قبل این فرصت رو قرار داده بود (شروع ثبت نام از 20 فروردین )هنوز نتوانسته سایت رو تقویت کنه ، یا حداقل زمان محدود 12 روز رو نذاره ؟
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر بنده برای خاطر امنیت از عمد سایت رو داون کردند.
*MoJtAbA* (09-04-14)
کاربر شهرسختافزار
من که مشکلی ندارم کامل باز میشه
*MoJtAbA* (09-04-14)
واقعا ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sempron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که از صبح زود هر چی تلاش کردم فقط تونستم 3 نفر رو ثبت نام کنم ، بقیه رو هی میندازه بیرون ؟
بنده های خدا اقوام که برای این که خیالشون راحت باشه دادن من براشون ثبت نام کنم !؟
کاربر شهرسختافزار
کلا سایت ول معطله من یه نفر رو هم نتونستم ثبت نام کنم در مراحل مختلف هی میزنه سایت در حال بروزرسانی .
*MoJtAbA* (09-04-14), SajjadKhati (09-04-14)
*MoJtAbA* (09-04-14), SajjadKhati (09-04-14)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
من دیشب ساعت 3 تونستم بعد از کلی بگیر و نگیر ثبت نام رو انجام بدم .
*MoJtAbA* (09-04-14), AMD>INTEL (09-04-14), SajjadKhati (09-04-14)
خوب چرا سایت رو تقویت نمی کنند ؟ یا حداقل زمان محدود رو برای این همه متقاضی نزارن که مردم با دسپاچگی دنبال ثبت نام باشن ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (09-04-14)
به هر حال سایت برای این مقدار بازدید کننده نیاز به پهنای باند حداقل 10 گیگابایتی با سرور های بسیار رده بالا و راه اندازی قابلیت هایی مثل load balancing و ... را داشته باشدو تست های فشار و ... . که خود نیازمند هزینه و اقدامات چندین هفته ای است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط life24 در تاریخ 09-04-14 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
اينا همه داستانه چطور نميتونستن يه ماه پيش سايت رو آپديت كنند الان از 12 شب ساعت يك ظهر موفق به ثبت نام شدم كه كار حضرت فيل بود
*MoJtAbA* (09-04-14), D J V A H I D (09-04-14), علی حسنی (09-04-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks