با سلام دوستان کسی میدونه استخدامی اموزش و پرورش کی شروع میشه و چه رشته هایی میخواد؟؟
با سلام دوستان کسی میدونه استخدامی اموزش و پرورش کی شروع میشه و چه رشته هایی میخواد؟؟
|
javaheri69 (02-10-16)
مهندس این که مال پارسال هست..میشه خبر جدبد شو بزارید..خیلی لازم دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (02-10-16), javaheri69 (02-10-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دوست عزیزم چه رشته هایی میخاد؟؟ ایا رشته ها رو 14 اعلام میکنن یا ن؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد یک سوال برای دوستم تو شهر کهنوج هست میشه نگاه کنی ببینی اونجا>> رشته های مورد نیاز اموزش پرورش شهر کهنوج سال 95 چی هست؟؟اصلا داره یا ن؟؟ مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (02-10-16), javaheri69 (02-10-16), salpc (02-10-16)
|
خیلی ببخشید معذرت میخوام از اساتید .عرض بنده اینه که شما کمی با گوگل و بینگ و یاهو سرچ کنی دیگه نیاز نیست توسایت تخصصی سخت افزار این سوال هارو بپرسی .قصدم کمک هست یه لینک هم میزارم کمک کنه بهتون توی سرچ
آموزش نحوه صحیح جستجوی اطلاعات در موتور جستجوگر اینترنتی گوگل
الان برای مثال چون من خودم خیلی چاق هستم تو ذهنم میاد چطور چربی های بدنم رو آب کنم دیگه نباید تو shahrsakhtafzar تایپیک بزنم "درخواست کمک برای آب کردن چربی " میرم سرچ میکنم تو گوگل راهنماییم میکنه تو سایتای عمومی یا پزشکی .قصد جسارت نداشتم یه راهنمایی ساده بود
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 02-10-16 انجام شده است
AMD>INTEL (02-10-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks