salpc (20-10-16)
با سلام..دوستان عزیز من چند وقتی هست درگیر همین موضوع هستم..بنده سایت زدم ولی یک جا رو خوب متوجه نمیشدم و کسی هم کمکم نکرد..به طور مثال بعضی سایت ها روزی 10 گیگ رام گوشی یا فیلم یا.....میزارن .بعد سوال من اینه این 10 گیگ رو از حجمشون کم میشه یا ن از جایی کپی پست میکنن؟؟؟خیلی دوست دارم بدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
salpc (20-10-16)
|
javaheri69 (20-10-16), salpc (20-10-16)
یعنی نمیشه کپی پست کرد مهندس؟؟؟ اخه اینطوری که نمی صرفه هر روز باید هاست خریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون میشه کپی کاری . اگر نمیصرفید این همه سایت باز نمیشد . هر کاری نیاز به هزینه داره . فاز سرمایه گزاری داره و فاز بهره برداری هم داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر میخوای با کپی کردن پست های سایت های دیگه کار کنی بحثش فرق میکنه . البته کسی هم سراغ سایت های کپی کار نمیاد .
javaheri69 (20-10-16), salpc (20-10-16)
اخه مهندس روزی 10 گیگ بخوای بزاری حجم تموم میشه ..جریان این vps چیه؟؟؟میگن با vps حجم کم نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks