سلام دوستان کسی تجربه خرید صندلی اداری داره؟ من چند تا برند رو تحقیق کردم و خواستم بدون بقیه دوستان تجربه کدوم برند رو دارند؟
سلام دوستان کسی تجربه خرید صندلی اداری داره؟ من چند تا برند رو تحقیق کردم و خواستم بدون بقیه دوستان تجربه کدوم برند رو دارند؟
arsinmoshaver (20-08-24)
|
سلام راد سیستم رو تجربه اش رو داشتم نسبتا خوبه . البته بستگی به محدوده بودجه شما دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi002 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رفتم تو بازار صندلی ها رو تست کردم برند های صندلی اداری پرشین و صندلی اداری نیلپر و صندلی اداری لیو کیفیت خیلی خوبی داشتن که روی هر کدوم هم دوستان کلیک کنن میتونن وارد سایتش بشن.
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi002 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درباره میز کامپیوتر و صندلی کامپیوتر (گیمینگ نباشه) چند مدل توی دیجی پیدا کردم و خوشم اومد ولی نوشته متفرقه هستن. میز کامپیوتر mdf به رنگ چوب که سیاه نباشه و صندلی کامپیوتر که برند معتبر باشه سایتی پیدا کردی برامون قرار بدی. البته من خودم یک طرحی از میز کامپیوتر کشیدم ولی نمی دونم کجا معتبر و به صرفه است که برام بسازن. اینجوری برم بازار مرکز ساخت زیاده ولی برندهای معتبر از طریق اینترنت نمیشناسم که بدم برام بسازن و اگه شما میشناسی برامون قرار بده
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks