به گزارش داروغذا، رسول دیناروند در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا افزود: طی چند دهه گذشته به صورت برنامه ریزی شده، ذائقه مردم به سمت مواد ناسالم هدایت شده است به عنوان مثال در مورد چای ذائقه مردم را به سمت چای های خارجی طعم دار و عطری هدایت کرده اند و اکثر مردم دیگر چای های عادی و سالم را مصرف نمی کنند.
وی گفت: این اتفاق برای خیلی از محصولات غذایی دیگر هم افتاده است به طوری که بسیاری از مردم تمایل بیشتری دارند تا محصولات غذایی که رنگ، اسانس،نمک یا شکر بیشتری دارند، مصرف کنند.
رئیس سازمان غذا و دارو افزود: در مورد چای نیز متاسفانه بیش از 80 درصد مصرف مردم از چای های دارای اسانس های شیمیایی و طعم دار خارجی است






پاسخ با نقل قول
Bookmarks