ابهامات جدی درباره سلامت چای وارداتی
رئیس سابق مرکز تحقیقات چای با اشاره به بازدیدهای خارج از کشوری از کارخانجات چای و نیز نتایج تحقیقات محققین که نشان می دهد اسانس هایی که در تولید چای خارجی استفاده می شود، کارخانه ای و مصنوعی و به شدت برای سلامتی انسان مضر هستند، افزود: پیشنهاد ما برای رفع این مشکل، استفاده از اسانس های طبیعی و همچنین بهره بردن از عطر و طعم گیاهان دارویی برای چای داخلی است.
وی با اشاره به این نکته که در چای خارجی متاسفانه اسانس های صنعتی با نسبت های غیر متعارف ترکیب می شوند تا صرفا یک طعم جدید اما مضر ایجاد شود، گفت: باغداری، تولید و فراوری چای در ایران از زمان قاجاریه به همین شیوه سنتی بوده و ما فقط چای سیاه ساده را تولید می کنیم و حال اینکه طی یک دهه اخیر چای سبز به عنوان نوعی از فراوری چای در کشور تولید شده که اتفاقا با استقبال خوبی هم روبرو بوده است و این نشان می دهد باید به سمت روش های نوین و متنوع فراوری چای برویم و در صنایع تکمیلی و طعم دهی های متنوع، از شیوه های مختلف بهره ببریم.
Bookmarks