زنگ بزنید افق iranfso
گوگلش کنی میاره
کاربر شهرسختافزار
با درود
دوستان سایت معتبر چی هست برای لپ تاپ asus n43jf چون در اینترنت گشتم یکی بود اما سابقه خوبی نداشت. و چیزی پیدا نشد درست و درمون و معتبر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
iranch (27-04-16)
کاربر شهرسختافزار
داداش این مدل ما رو نداره من asus n43jf هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زنگ بزن بهشون . همه قطعات تو سایتشون نیست . تو پست اول هم گفتم زنگ باید بزنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranch (28-04-16)
کاربر شهرسختافزار
ممنون مرسی
امروز تعطیل هسشتند
اگر اینجا نداشت چی؟ الان کار مهم دارم و لپ تاپ خوابیده در خانه
فقط با برق کار میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون اینجا دارند . اگر تهرانی حضوری با باتری برو پیششون . چون سرشون خیلی شلوغه . ممکنه جواب سر بالا بدن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranch (28-04-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
نه نیستم متاسغانه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranch (28-04-16)
کاربر شهرسختافزار
سپاس از شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر نداشت. چه باید کرد؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالش کمه . یکی از راه های سفارش از سایت علی اکسپرس هست . یکسری از دوستان هستند که از این سایت خرید میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranch (29-04-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks