ممنون میشم یکی جواب بده ....میخام تو تلگرام شماره مجازی داشته باشم ولی با هر نرم افزری بگین امتحان کردم جواب نداد متاسفانهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون میشم یکی جواب بده ....میخام تو تلگرام شماره مجازی داشته باشم ولی با هر نرم افزری بگین امتحان کردم جواب نداد متاسفانهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
می تونید شماره از این سایت بخرید ، خودم هم از این سایت میخرم
ش٠ار٠ساز | اÙÙÛ٠سا٠اÙÙ ÙØ±ÙØ´ ش٠ار٠٠جازÛ
قیمت شماره مجازیش چند هست حالا
1200 تا حدود 2000
بستگی داره ا ز کجا باشه چین - روسیه - امریکا
ممنون..چند وقته هست حالا؟؟باید شارژ هم بکنیم یا ن؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nomix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید مدارک ارسال کنم تا فعال بشه یا ن؟؟
|
این شماره ها صرفا واسه ساخت اکانت و یک بار مصرف و زمان اعتبار هر کدوم از 180 ثانیه تا 20 دقیقه هست
یعنی شما مثلا تو تلگرام شماره ثبت میکنید و مثلا تا 180 ثانبه (برای شماره چین) فرصت داره که پیامک فعال سازی بیاد
اگر پیامک اومد که شماره ثبت میشه و پول از حساب شما کم میشه و بعد از 180 ثانیه شماره باطل ولی اگر نیودم پولی از شما کم نمیشه و شما میتونید یک شماره دیگه بگیرید
توصیه میکنم اطلاعات بیشتر تو خود سایت بخونید و عضو بشید تا بیشتر آشنا بشید
میشه واضح بگین..منظور من اینه که شماره مجازی بخرم تا چند وقت غعال هست 2 ماه یا بیشتر
اینم دقیق تر
شماره چین قیمت 1150 تومان اعتبار 180 ثانیه
شماره روسیه قیمت 1150 تومان اعتبار 20 دقیقه
شماره آمریکا قیمت 1955 تومان اعتبار 5 دقیقه
قبلا مدارک میخواست ولی الان نگاه کردم قسمت ارسال مدارک ندیدم شاید برداشته باشن شاید هم چون من قبلا دادم نباشه
javaheri69 (07-12-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nomix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی 2 هزار بدم شماره مجازی بخرم برای 2 دقیقه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks