من خودم با چند تا از دوستان در کافی نت در شهریار کار میکنیم اما یکی از دوستان ما حرف جالبی زد ایشون گفتن که با گذشت زمان دیگر اینترنت جای در مغازه ها نخواهد داشت چونکه هر کس با یک مبلغ اندک برای خودش داخل منزل میتونه یک اینترنت داشته باشه و دیگر این همه راه را برای به کافی نت اومدن صرف نکنه. اما به نظر من تا ادم خودش وارد کار نشه هیچی دانشی از روش های کار به دست نمی اورد مثلا خود ما از ثبت نام یارانه ها دوری میکنیم چون اگه مشکلی پیش بیاد و ربطی هم به ما نداشته باشه بازهم مشتری گیرشو به ما میده و یک سازمان درست و حسابی هم برای پاسخ گویی به این گونه مشکلات وجود نداره . و نکته ای که میمونه اینه که کافی نت حداقل روزی 100 هزار تومان و حداکثر 300 هزار تومن در امد دارد.اما چیزی که در کافی نت حرف اول رو میزنه سرعتی است که به مشتری ها برای استفاده از اینترنت می دهید و اگر سرعت پایین تر باشه خب باید قیمت را کمتر کنید. موفق باشید

و شما برای شروع باید 6 میلیون تومن هزینه کنی و که پوله 7 تا سیستم میشه و کلا با پیشرفت در کارت میتونی سیستم هارو افزایش بدی و از روتر برای تقسیم بندی سرعت بهره جوی کنی بد نیست چون اونوقت اگر کسی یک دانلود منیجر بر روی سیستم شما نصب کرد کل سرعت رو مال خود نمی کنه و بهتر است در مورد مباحث سیسکو هم مطالب مفیدی رو اموزش ببینی که با چگونگی محدود کردن بعضی چیزها در شبکه اشنا بشی مثلا با انجام یکسری عملیات ها در شبکه باعث بشی که مشتری ها نتوانند برنامه نصب کنند و یا در ان محدود تر شوند که جای نگرانی نیست با کمی مطالعه و تجربه به همه این روش ها اشنا خواهی شد.

البته مواردی رو هم که اقا نیما فرمودند بسیار مهم هستند.
سلام واقعا ممنونم تجربه خوبی بود.اینکه گفتی حداقل روزی 100 هزار و حدکاثر روزی 300 هزار درسته؟پس ما نتیجه میگیریم که اگه کافی نت پرت هم باشه حداقل روزی 50 تومن که داره؟
آخه چی بگ اط سرفی حرفت درسته چون من خودم Adsl دارم و کافی نت حال نمیده ولی دوستانی دارم با این که خوشون دارند میرند کافی نت.البته تو کافی نت کارای دیگری هم میشه کرد؟نظر شما چیه در این ضمینه؟!