عزیز باید ببری الکترونیکی محل بگی برات یه دوشاخه بزنه حل میشه .
با سلام ....دوستان هر کی میدونه لطفا منو راهنمایی کنه..تلویزیون LED 42 اینچ الجی داریم.. سیم تلویزیون >>دو شاخه تلویزیون که به برق میزنم تلویزیون روشن میشه کنده شد..حالا بلد نیستم وصل کنم..سه رنگ ابی و قرمز و مشکی داره..میشه راهنمایی کنید کدوم سیم ها رو به پریز وصل کنم؟؟مگه نباید مثل وسایل برقی دیگه دو تا سیم داشته باشه؟؟لطف میکنید بگین کار این سه تا سیم چی هست و من کدمشو بزنم به برق؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
javaheri69 (16-09-16), salpc (16-09-16)
javaheri69 (16-09-16), salpc (16-09-16)
درست شد مهندس..ققط یک مشکل دیگه..>>>>فلش رو مستقیم به خود led وصل میکنم چرا تصویرش میره پس؟؟صدا داره ولی تصویرش میره..به led هم هیچی وصل نیست .نه رسیور نه گیرنده و ن هیچی دیگه..فقط خود led..یعنی اولش خوبه تصویر و صدا داره ولی بعد یک دقیقه تصویرش میره..از لحاظ فرمتم فلش درسته اخه قبلا نگاه میکردم تازگی اینطوری شده..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیروز هم گفتم باید توسط تعمیرکار بررسی بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javaheri69 (16-09-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks