درود برهمگی . , Windows 7 Ultimate SP1 x 32, 64 رو میخاستم دانلود کنم ! اخرین ورژنش مال چه تاریخیه ؟ البته با مجوز و تایید ماکروسافت !
درود برهمگی . , Windows 7 Ultimate SP1 x 32, 64 رو میخاستم دانلود کنم ! اخرین ورژنش مال چه تاریخیه ؟ البته با مجوز و تایید ماکروسافت !
سوره مبارکه الرعد آیه ۱۱(امّا)خداوندسرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) راتغییرنمیدهدمگرآنکه آنان آنچه رادرخودشان است تغییر دهند!
حتی اگر از یک آدمِ نابکار بپرسید که آیا ترجیح میدهدبا رذلی مثلِ خودش سروکار داشته باشد، یا با آدمی بزرگوار و خوش قلب، بدونِ تردید پاسخ خواهد داد :با آدمی بزرگوار و خوش قلب!
پیروزیِ فضیلت، در همین است! ابله | فئودور داستایوفسکی
تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد» به تعبیر دیگر وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود.
|
|
سلام عزیز آخرین نسخه ای که دیدم برای بهمن 96 هست ... آپدیت رسمی نیست البته ... اینم ویژگی های این نسخه :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به روز شده تا April 2018 روز ارائهی آپدیتها توسط مایکروسافت-دارای اینترنت اکسپلورر 11-ویرایش 32 بیتی و 64 بیتی به صورت مجزا-بدون دستکاری و افزونه یا برنامهی اضافی-همراه داشتن جدیدترین کرک با امکان جنیون سازی واقعی-قابلیت آپدیت از سایت مایکروسافت-قابلیت دانلود هر نرم افزاری از سایت مایکروسافت-دریافت تائیده جنیون از سایت مایکروسافت بعد از اعمال کرک همراه ویندوز
AMD>INTEL (16-04-18), maysamsina (16-04-18)
درود . دوست عزیز اینو میشه از روی ویندوز نصب کرد یعنی از بوت ن ؟ یعنی Virtual CloneDrive نصب کنم بعدش از ایمج ویندوز نصب کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad-RI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوره مبارکه الرعد آیه ۱۱(امّا)خداوندسرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) راتغییرنمیدهدمگرآنکه آنان آنچه رادرخودشان است تغییر دهند!
حتی اگر از یک آدمِ نابکار بپرسید که آیا ترجیح میدهدبا رذلی مثلِ خودش سروکار داشته باشد، یا با آدمی بزرگوار و خوش قلب، بدونِ تردید پاسخ خواهد داد :با آدمی بزرگوار و خوش قلب!
پیروزیِ فضیلت، در همین است! ابله | فئودور داستایوفسکی
تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد» به تعبیر دیگر وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود.
کاربر شهرسختافزار
تو انچمن سافت 98 نحوه دانلود مستقیم نسخه های مختلف ویندوز از سرور اصلی ماکروسافت موجوده
کلیک
آخرین ویرایش توسط archiman در تاریخ 19-04-18 انجام شده است
maysamsina (19-04-18), Mohammad-RI (22-04-18)
maysamsina (19-04-18), Mohammad-RI (22-04-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks