ممنون دوست عزیز :1. (29)::give_rose:موفق باشی
Printable View
ممنون دوست عزیز :1. (29)::give_rose:موفق باشی
اگه حالا به سن قانونی برسم چطوری میتونم حساب را به نام خودم کنم مثلا :امضارا به شخص خودم بزنم
وقتی به سن قانونی برسید ,کافیه برین بانک و بگین که به سن قانونی رسیدین. فکر کنم کارت ملی کفایت کنه. بعد دیگه حساب رو از اختیار قیم خارج میکنن و دیگه روی حسابتون اختیار کامل دارین.نقل قول:
رفیق لازم نیست که با قیم خود برم پیش بانک بگم به سن قانونی رسیدم حساببم را به خودم اختیار کنین :یا میتونم تنها فقط خودم برم بگم به سن قانونی رسیدم حساببم را اختیار خودم کنید """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""دوستان یه سوال دیگه داشتم میتونم تلفنی 8989 بگم به سن قانونی رسیدم حساببم را به نام خودم بزنیین انجام میدن
- - - Updated - - -
دوست عزیز این سوالتونا درست متوجه نشدم :{فکر کنم کارت ملی کفایت کنه}
راستی هیچ مدارکی نمیخواد که برم بگم به سن قانونی رسیدم حساببم را به اختیار خودم بذارید :مثل {کارت شناسنامه .دفترچه حساب ....}
پس چی شد:whistle::1. (28):
با 8989 تماس بگیرید کامل راهنماییتون میکنن.
دوست عزیز این سوالا که نمیشه بپرسم که:دوست عزیز این سوالتونا درست متوجه نشدم :{فکر کنم کارت ملی کفایت کنه}
کارت ملی رو برای اون موردی گفتم که وقتی به سن قانونی رسیدین میتونین با داشتن کارت ملی برین قانونی بودن سنتون رو نشون بدین و حساب رو به اسم خودتون کنید.نقل قول:
پ.ن : دوست عزیز, نقل قول بزنید که متوجه بشم که باید بیام جواب بدم:wink:
باشه عزیز:Love-ssa~! (1)::دوست عزیز با شناسنامه نمیشه قبول نمیکنه حتما باید کارت ملی باشهنقل قول: