کسی که دفترچه رو داره باید صاحب حساب باشه و به هرکسی نمیدن.(البته تا اونجایی که من میدونم توی بانک پارسیان به این صورت هست ,توی بانک های دیگه رو اطلاعی ندارم)نقل قول:
Printable View
کسی که دفترچه رو داره باید صاحب حساب باشه و به هرکسی نمیدن.(البته تا اونجایی که من میدونم توی بانک پارسیان به این صورت هست ,توی بانک های دیگه رو اطلاعی ندارم)نقل قول:
سن قانونی نرسیده باشن . باید قیمشون حساب رو باز کنه . که به عنوان قیم میتونه برداشت کند .
رفیق صاحب دفترچه خودم هستم :اما چون به سن قانونی نرسیدم یکی از من بزرگتر حق برداشت داره چون امضا را یکی از بزرگتر از من کرده :اما سوال من این بود که:همون شخصی که حق برداشت داره بدون صاحب حساب که من باشم بدون بردن من به بانک بگه که دفترچه مفقود شده باشه اما دفترچه هه به نام منه بدون هیچ مدرک صاحب بانک یه دفترچه دیگه بهش میدهنقل قول:
بله ,خودش حساب رو باز کرده دیگه. نیازی به حضور شما نداره که ,چه برای برداشت چه برای مفقودی دفترچه حساب.نقل قول:
ببینید قانون این رو میگه :
- اشخاص محجور شخصا نمی توانندحساب افتتاح کنندوافتتاح حساب برای آنهامی بایست باکسب نظرازواحدحقوقی بنک باشد.
«اشخاص زیر محجوروازتصرف دراموال وحقوق خودممنوع می باشند:
الف:صغاریعنی کسی که به سن بلوغ نرسیده باشد
ب:اشخاص غیررشیدیعنی کسی که ازرشدزشدکامل برخوردارنباشدوتصرفات اودراموال وحقوق مالی خودعقلانی نباشد
ج:مجانین
درخصوص این سه دسته افرادولی قانونی آنهامی تواندنسبت به افتتاح حساب اقدام نماید.
یعنی تا رسیدن به شرایط سنی قانونی ولی شما صاحب حساب شماست !
البته گفتم اینا قانونه ولی در عمل . . .
یعنی اون کپی شناسنامه که از من گرفت و روی دفترچه و عابر بانک و ... اسمما نوشت و کپی شناسنامه چند تا ورق پیش خودش نگه داشت الکیهنقل قول:
واینم بگم که 2 تا فورم درخواست داد:یکیش اسم منا و شماره کارت شناسنامما نوشت و یکیشم ولی خودم و این دو تا را به خودم داد:دیگه نمیدونم این دو تا برگه ای که به من داد کپیش بودن اصلش پیش خودشه
بانکتون چیه؟نقل قول:
بانک مهر اقتصاد
دوست عزیز من الان با بانک تماس گرفتم (8989 بانک مهر اقتصاد)نقل قول:
واحد مشتریان و سهام داران (کلید 2 رو باید بزنی)
بهشون گفتم که برادر بزرگترم برای من حساب باز کردن به عنوان قیم (چون به سن قانونی نرسیدم) و اینکه برادرم بدون اجازه من میتونن از حساب پول برداشت کنن یا اینکه اعلام مفقودی دفترچه حساب رو بکنن و دفترچه جدید بگیرن ؟
جواب اپراتور : بله, چون ایشون قیم شما هستن اختیار تام دارن که از حساب شما برداشت کنن (مثل موکل میمونه که اختیار کامل داره) و همچنین میتونه اعلام مفقودی دفترچه رو بکنن و دفترچه جدید بگیرن بدون اطلاع شما چون اختیار تام دارن. (درضمن گفتن که برای گرفتن دفترچه حساب جدید جهت مفقودی دفترچه حساب باید به همون شعبه ای مراجعه کنن که دفترچه رو ازش گرفتن)
امیدوارم جواب سوالتون رو گرفته باشین.:give_rose: