درود بر شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر روی سخن شما با بنده است که این آمار رو من از توی شهر پیدا نکردم آمار رسمی و واقعیه ( لینک 1 2 3 )
شما در شمال کار کشاورزی میکنید دستتون هم درد نکنه و خدا قوت
ما در ایران مقداری آب زیر زمینی داریم که به دلیل مشکلاتی که توضیح دادم سفره های زیر زمینی در حال خالی شدن است
اگر با همین روش پیش بریم اکثر نقاط ایران ( به جز حاشیه شمالی ) به زودی بیابان میشه
در 2 پست قبلیم هم گفتم همه باید صرفه جوئی کنیم چه ما (به قول شما شهر نشینان سوسول ) چه کشاورزی که چاه چند صد متری زده افتاده به جون آب زیر زمینی
با داد و بیداد هم نمیشه بر روی واقعیت سر پوش گذاشت
پینوشت1: اگر روی سخن شما با بنده بود، کوره دار هستم و وقتی خیلی گرمم میشه میام بیرون سالن زیر آفتاب میایستم تا خنک بشم، بنده را از کار مزرعه اونم تو شمال نترسونید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پینوشت2: وقتی مدیران مملکت کاری نمیکنند مجبوریم خودمون یک فکری بکنیم
پینوشت3: با دوستانی که فرمودند این فروم جای این بحث ها نیست موافقم ولی وقتی جنگ آب در ایران شروع شده بنظرم چاره ای جز بحث نیست چون فکری نکنیم دیگه نیستیم تا بحث سخت افزاری کنیم

Bookmarks