بنده گیلان و روستا و کار کشاورزی هست در خانواده. یجوری نوشته کار برای عصر حجره انگار تو مملکت کار فراونه چشم دیدن کار کشاورزیم ندارین. اگه تو فقط 6 دقیقه تو این گرما تو مزرعه دووم اوردی من اسمم عوض می کنم بچه سوسول شهری. ادم های شهر نشین انقدر نگین کشاورزی فلانه بساره بس کن بابا. بعضی ها فکر میکونن کین خوبه پسر احمدی نژاد نیستی تو. تاپیک چرت چرا قفل نمیشه من در تعجبم عجبا حی هیچی نمیگم تو چند روز فقط دارم تاپیک نگاه می کنم هر روز باز حدر رفتن اب در کشاورزی بعثش نه اینکه تو شهری هستی ماشین با سطل اب میشوری نه با شیر اب تا حدر بره. دهنم وا نکنید اعصاب زیر صفر اوکی

معلوم نیس اینجا انجمن سوال درباره سیستمه یا ........ واقعا اون روز یه دوستی حرف خوبی زد این پست میذاره یکی براش لایک می کنه بعد اونیکه لایک کرده پست میذاره اینکه لایک می کنه خیلی عجیبه واقعا یاد اون تاپیک افتادم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز
کسی منکر زحمات این قشر نمیشه. من خودم چند ماهی با این قشر در ارتباط بودم و کشاورزان مشکلات فراوانی دارند و زحمات زیادی میکشند.
منظور این بود که دولت باید با فراهم کردن زیرساخت و آوردن تکنولوژی های جدید و آموزش صحیح و دادن الگو کشت، بالا بردن کیفیت کود وسم و بذر و نظارت بر این حوزه ها، راندمان را بالا ببرد. نه اینکه مشکل مملکت به خاطر وجود کشاورز و کشاورزی هست... اصلا کسی چنین عقیده ای ندارد. اصلا منطقی نیست این حرف...
بحث بالا بردن کیفیت کار با حداقل منابع هست که وظیفه دولت هست . جوری تنظیم کنه که مملکت چه مقدار از فلان صیفی جات نیاز داره که کشاورز هم متضرر نشه و آب درست مصرف بشه...