سلامی مجدد آقا نیمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته این اعوان و انصار دولت که لینک دادید ، ادعاهای بی شماری نسبت به همه کس و همه چیز دارن جز خودشون . از آوار برداری اقتصادی ای که در واقع دارن آوار میکنن تا ده ها حرف دیگه
این اعوان و انصار بهتره جواب کارهای خودشون رو بدن که چی میشه با وجود به اصطلاح کم آبی ای که در بوق و کرنا میکنن ، در دل تابستون ، جواب این پر آبی ای که سد پر شد و سد رو باز میکنن تا یه روستا را سیل ببره بدن اما به کشاورز بد بخت ، قطره قطره آب میدن :
http://www.iribnews.ir/fa/news/10964...8C%D9%84%D9%85
همینطور جواب اینکه دونه دونه ی جاسوس های محیط زیست ، چجوری از این دولت سر برآوردن و تا حالا چه کارها و ماموریت هایی داشتن!
ما خودمون برنج کاریم . باشه ، احمدی نژاد آب رو برد . فقط نمیدونم چرا موقع احمدی نژاد ، آب این قدر بود که ما توی مازندران پر آب ، چاه نزنیم ولی عدل دو سال پیش و همینطور حدود 15 سال پیش ، اغلب اهالی مون مجبور شدن چاه بزنن! امسال هم اگه بارون یک ماه اخیر نبود ، باید از چاه آب میکشیدیم
البته روی سخنم با شما نبود .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متوجه نشدم ربط شو؟!
درباره ی تاپیک اقتصاد غرب ، میتونید همونجا نظر بدید .
بعد هم من از خودم یا از این نظام درباره ی غرب ، خبر تولید نکردم که شما و بعضی ها ناراحت میشین! (من فکر کنم الان آدم به دوست طرف ناسزا بگه ، بعضی ها ناراحت نمیشن تا اینکه یه خبری از خود غربی ها پخش کنه!)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من نگفتم آب زاینده رود را ببرن نمیدونم کجا و باهاش برنج بکارن ، اسمشو بذارن خود کفایی!
بجای اینکه بگن نکار (تا فکر واردات شون باشن) ، و به دروغ تو بوق و کرنا کنن که آب نداریم پس کشاورزی نکنین ، برن اون آب رو که مثل سیل خروشان ول میدن و همینطور لوله های انتقال آب و از هر طریقی که به دست کشاورز میرسون رو مدیریت و اصلاح کنن

Bookmarks