درود بر اقا نیمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا نیما خیلی مخلصیم . کم به فروم سر میزنید . یادش بخیر سال 91 چقدر برای خرید کیس بهم کمک کردید.
به نظر من این اتلاف ی که تو زیرساخت شبکه آبی داریم رو باید فکری براش بشه. باید فکری به حال صنایع بشه که به روز نیستند و خوره آب و برق دارند.
این کشاورزی باید برنامه درست باشه براش.
شما حساب کن تو فارس برنج می کارند!!! ذرت می کارند!!
یا همه هندوانه میکارند. همه متضرر میشوند. الگو کشت میخواد...مسائل کلان باید اول درست بشه که ما کاره ای نیستیم این وسط
یکمی با کشاورز ها کار کنید راحت متوجه میشید. طرف هر چی سم و کود گیرش میاد میزنه. اصلا سه برابر میزنه. این باقی مانده سموم پدر ما رو در آورده...
من که وارد نیستم اما اون روز گذری داشتم رد میشدم و دیدم سبزی می فروشن کنار یک باغ. رفتم یک کیلو گرفتم و دیدیم یک پمپ داره تر تر کار میکنه آب زلال میریخت پای یک مشت سبزی...
باید زودتر از این حرفها دستگاه های آب شیرین کن می خریدند و نصب می کردند ..منتها تجربه نشان داده ما این کاره نیستیم . هر وقت دیگه آب برای خوردن نبود و آب نبود بریم حمام . آن وقت یک فکری میشه

Bookmarks