ALIRE7A (03-12-08), Labyrinth (03-12-08), Musketeer™ Pro (03-12-08)
اميرجان خوش اومدي . من اميد هستم شايد منو يادت بياد . تو مسابقه هم بودم . حركتي رو كه شروع شده بعد از مدت ها بايد حفظش كرد . تاسيس يك كلوب اور كلاك و برگذاري ميتينگ هائي با حضور دوستان ميتونه باعث پيشرفت دوستان بشه . به اشتراكگذاشتن تجربيات مثل دوستان و تيم هاي خارجي باعث ميشه نقاط ضعف و مشكلاتي كه 100% تو روال يك پروژه اوركلاك پيش مياد رو مرتفع كنه .
ALIRE7A (03-12-08), Labyrinth (03-12-08), Musketeer™ Pro (03-12-08)
با سلام
اینم یک سری از عکسهای نمایشگاه پس از یک ماه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چایی با طعم نیتروژن
و اما مهمترین عکس که شهریار کاملا در جریان هست ( یعنی تمامی افراد عکس رو میشناسه ) برو بچه های دریا کامپیوتر که برای اوورکلاک اومده بودن .
با تشکر
D J V A H I D (29-12-08), Labyrinth (29-12-08), M A H R A D (30-12-08), Shahryar (29-12-08)
سلام :
آقا من يک نکته اي رو مي خوام در اينجا اعتراف کنم !
مهمترين نقطه تمايز تيم اورکلاک آواژنگ با تيم اورکلاک دريا اين بود که واقعا رابطه در تيم آواژنگ دوستانه و صميمي
بود و اين رو من بار ها حس کردم ولي در غرفه دريا ، انگار دوتا روبات گذاشته بودند پاي سيستم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه حرف مي زدند و نه حرکتي مي کردند ! سوال هم که جواب نمي دادند !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توي عکس آخري به خودم گفتم حيفه حقدوست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط دوست دارم اون عينکي رو گير بيارم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستي علي جان خيلي زود اقدام کردي ؛ مي زاشتي الکامپ بعدي ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این عکسها رو عمرانی گذاشته توی سخت افزار که من هم کپ کشیدم اینجاراستي علي جان خيلي زود اقدام کردي ؛ مي زاشتي الکامپ بعدي !
خودتون فکر کنید کیست
|
آقا بگیم ، جایزه میدین ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I.R.I.ALI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
ALIRE7A (31-12-08)
نه مهدی جان
شما قبول نیستی
من بگم چی ؟ ( من اصلا به عمرم ندیدمش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
سلام :
بابا بنده خدا کلي خواهش کرده عکسش رو آپلود نکنيم !
آقا اول اسمش M نيست ! دوم اسمش A نيست ! سوم اسمش J نيست ! چهارم اسمش I نيست ! پنجم اسمش D نيست !
عمرا کسي بتونه حدس بزنه اين چه شخصيتي هست !!!
من هم که اصلا راهنمايي نکردم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks