سلام :
خيلي فلسفي و سطح بالا پست زدي ...
بيشتر از همه هم با اون تيکه آبي رنگت حال کردم !
دستت در نکونه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستي اسم آرش عزيز رو از پستت جا انداختي .
سلام آقا نوید عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جان...........؟؟؟؟ راستش نگرفتم...!! یه خورده کجه راهنمایی می کنی؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام :
خيلي فلسفي و سطح بالا پست زدي ...
بيشتر از همه هم با اون تيکه آبي رنگت حال کردم !
دستت در نکونه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستي اسم آرش عزيز رو از پستت جا انداختي .
خیلی سطح بالا حرف زدم...؟؟؟ نمی دونم شاید جو گرفت...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی خداییش این فروم این بچه ها همشون تک هستن...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جایی رو سراغ داری این قدر همه با هم صمیمی و راحت باشن...؟؟؟؟
انگار که چند ساله همه با هم دوستن...
تیم شهر سخت افزار هم همین طور... خداییش جز بچه های خودمون تا حالا چند بار پرچم ایران رو دیدی...؟؟؟؟؟؟
شرمنده آقا آرش هم شدیم... سعی می کنم اصلاح کنم... متوجه نشدم!!
سلام :
واقعا اين صميميت در سايت و تيم هست که من رو پاگير کرده .
من قبلا توي يک انجمن خودرو عضو بودم و يک بار نوشتم بچه ها بياييد با هم فلان کار رو انجام بديم .
هر کي رسيد يه چيزي بار ما کرد که بچه خودتي فلان فلان شده !!!
اين الکامپ هم در صميميت هر چه بيشتر دوستان تاثير بسياري داشت ...
Xtreme (02-12-08)
|
یه جمله می خوام بگم راجع به این فروم و دوستان عزیزم...
این جا هستیم برای با هم بودن... برای هم بودن... کنار هم بودن... بی ریا بودن... خاکی بودن... دست همدیگرو گرفتن... با هم بالا رفتن... و به اوج رسیدن...
قدر همدیگرو بدونیم که این روزا می گذرن و تنها خاطرات باقی می مونن... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس...
علی (Olesius)
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 02-12-08 انجام شده است
N@VID (02-12-08)
آقایون عزیز بحث رو عوض کنید لطفآ ! خیلی احساساتونه شد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
من شنیدم که نوید می خواد هویجوری ، بچه ها تیم رو شام بده ! حقیقت داری دیگه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
صبح بخیر آقا مهدی عزیز...
نمی دونم چرا امروز رو احساسات قدم ور می دارم...!!! باید منو کاربر فعال انجمن ادبیات می کردین...!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شام رو خبر ندارم شاید بعدا تصمیم گرفته!! ولی واسه عید همه دوستان رو دعوت کرده خونه شون... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واسه سورپرایز کردن دوستان هم گفته به هر نفر یه cpu p4 هدیه میده...!!!!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا این احتمال وجود داره یه مسابقه اورکلاک هم تو خونه ترتیب بده و به نفر اول یه سیستم توپ جایزه بده...!!!!! از همون core i7 ها... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 02-12-08 انجام شده است
اگر تایید شد بگید تا تاپیکش رو هم بزنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درصورت مشاهده این متن از خواندن آن بپرهیزید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام :
بخدا ما بچه پايين شهريم و از اين ول خرجي ها بلد نيستم !
ولي تو مراممون جون دادن براي رفيق رو داريم ...
بعد از عيد اگر يک جا جمع بشيم ، من شام رو مي دم . البته صبحانه خوب بخوريد .
جلوي درب رستوران گيت مي زارم تا کسي با قابلمه نياد تو و با ظرف يک بار مصرف خارج نشه !
همين جوري هم شام مي دم ! چون براي رفيقاني که چيزي به تو ياد بدهند بايد جون بدي ، شام که جاي خود ...
مورد مسابقه و سيستم و پردازنده core i7 بشدت تکذيب مي شه !
سلام به همه بچه های خوب این سایت و این فروم،
من امیر صالحی هستم که تو غرفه اورکلاک هم بودم و تمام سعی ام رو کردم که با کمک دوستان بتونیم در حد خودمون ( که خیلی خیلی پایین تر از برو بچ گل و حرفه ای این سایته ) به کسایی که اصلا نمی دونستن که اورکلاک چیه، این مبحث داغ و پر از هیجان رو معرفی کنیم. خوشحال میشم که اگر ما تو کارمون اشتباهی مرتکب شدیم دوستای خوبی مثل شما کمک کنند تا ما اشتباهاتمون رو تصحیح کنیم.
و اما در مورد من، علیرضا حقدوست، مجید کشاورز، آرش صالحین، حامد معتمدپور و تمامی کسانی که با ما تو غرفه بودند بگم که هیچکدوم ادعایی نداریم و هنوز تو کلاس اول اورکلاک نشستیم و داریم یاد میگیریم. از بچه های خوب آواژنگ که با وجود مخالفتهایی خیلی زحمت کشیدند که همچین غرفه ای مختص اورکلاک برای بار اول تو ایران برپا بشه و به طور رسمی اسمی از ایران تو مسابقاتی که در سطح دنیا برگزار شد، برده بشه واقعا ممنونم.
خیلی هم خوشحالم که این فروم باعث شد که دوستای خیلی خوب و حرفه ای رو پیدا کنیم و بتونیم ازشون در آینده اورکلاک رو بهتر یاد بگیریم و همه با هم یک تیم بشیم و در نهایت با یک نام یعنی ایران در دنیا رکورد ها رو قل و قم کنیم.
به امید موفقیتهای بیشتر در کنار هم
AMD>INTEL (03-12-08), I M A N (30-12-08), Labyrinth (03-12-08), Musketeer™ Pro (03-12-08), N@VID (03-12-08)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks