AMD>INTEL (26-11-08), Labyrinth (26-11-08), M A H R A D (26-11-08), Majid OC (26-11-08), Musketeer™ Pro (26-11-08), N@VID (26-11-08), ViViD (26-11-08), Xtreme (26-11-08)
سلام
دوستان عزیز خیلی خوشحال شدم که همه شما رو زیارت کردم .
خیلی دوست ندارم وارد بحث های سیاسی قدیم بشم . چون مثل همون شعر ضد آواژننگی دوباره توسط دوستان محترم به قبرستان پست های پاک شده می پیونده .
البته بهتره قبل از هر حرفی بگم هر کسی از بنده بتونه یه عکس بزاره جایزه داره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . البته این جا نزاره ولی بفرسته به پیام خصوصیم
و اما . تشکر و قدر دانی از آقای عمرانی به خاطر برگزاری بسیار عالی غرفه گرین . و اینکه با وجود مشکلات بسیار سعی داشتن که هیچ برنامه ای از کار ها عقب نیافته یا کنسل نشه .
و اما سفرنامه ( غم نامه ) ما رو هم بخونید از الکامپ 2008
شنبه شب متاسفانه بنده نتونسته بودم درست بخوابم . یعنی نخوابیده بودم . در حالی بود که صبح یکشنبه حدودای ساعت 9 با مجید عزیز قرار داشتیم بریم نمایشگاه .
توی همون حالت خستگی و کوفتگی بودم و ساعت یک ربع به 9 از خونه اومدم بیرون و حدودا 9:10 مجید رو سر قرار دیدم . البته من 10 دقیقه دیر رسیدم . از همونجا رفیتم به ایستگاه متروی نواب و مستقیم تا نمایشگاه .
حدودا ساعت 10 بود که رسیدیم . از درب شمالی اومدیم تو و از همون موقع خواستیم که عکس بگیریم .
از همون اول چیزای جالبی دیدیم . مثلا یه نفر یه چتر دستش بود و یه کارتون 4 وجهی رو دور بدن خودش قرار داده بود و من نفهمیدم قضیه چی بود . و خیلی چیزای دیگه ...
با کلی ذوق و شوق اومدیم جلوی در سالن 38 که یهو دیدم غرفه pro gaming از شرکت گرین نیستش . یکمی نگاه کردم گفتم شاید واقعا نذاشتنش دیگه . خوب گذشت و تصمیم گرفتیم اول برای یک عملیات اطلاعات شناسایی به غرفه 38 بریم .
رفتیم تو و چشمتون روز بد نبینه که این عملیات شناسایی از ساعت 10 صبح تا 5 بعد از ظهر طول کشید که من نفهمیدم کجای این شناسایی بود .
خلاصه اول از همه سر غرفه دریا گیر کردیم . اون دو عزیز اصفهانی که از دوستان مجید بودن و کلی وایسادیم اونجا . البته چیزای خفنی رو هم دیدیم . مثل blood rage با چیپ X58 ... یا مثل Tri SLI 260GTX . همچنین 2 تا مادر برد که برای رکورد بازی با LN2 شارژ شده بودن . البته بماند که بعدا فهمیدیم که یکی از کانتینر ها مال آقا شهریار هست .
خوب گذشت و رفتیم یه چرخی زدیم و اولین نفر که دیدیم معروفترین فرد نمایشگاه بود . و اون کسی نیست جز N@VID عزیز . خلاصه با این که قرار بود لو ندیم نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و لو رفتیم
بعد از اون هم بقیه بچه ها رو زیارت کردیم .
مهمترین حربه ای که در این موقعیت ها زدیم این بود که در نقش یک فرد با بیماری روانی ظاهر شدم و به قصد سر کار گذاشتن ( سادیسم همینه دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) به سراغ hand craft chassis mader عزیز رفتم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . با سوال های متداول شروع کردم که شما چجوری این رو ساختی و جنسش چیه . چه وسایلی به کار بردی و چقدر هزینه کردی و این جور چیز ها . بعد هم این که توی انجمن تبلیغ حضورشون رو دیده بودم رو لو دادم و بعد هم قضیه مس و این جور کار ها . دیگه آخر ها خدا رم کرد خفم نکرد . بنده خدا رو چقدر اذیتش کردیم . ولی من همین جا حلالیت می طلبم از ایشون و بقیه دوستان .
خلاصه با این رادیو معروف ( مجید رو می گم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) کل سالن 38 رو 4-5 بار زیر و رو کردیم . حتی زیر فرش ها و انبار ها و ... . حتی آمار فشنگ اسلحه محافظین سالن رو هم در آوردیم .
بالا خره آقا مجید رو راضی کردیم که بریم یه سر غرفه گیگا بایت ( فقط به این خاطر که رفته باشیم . ) . خلاصه اونجا مشاهده کردیم که سه موجود خشن افتادن به جون یه مین برد ep45 gigabyte و e2200 و بدون دقت به این که " بابا آخه 70 درجه هم شد دما " در حال اور ولتاژ هستن و انتظار رکورد های نجومی دارن . آخه چقدر شما خشن هستید ؟
خلاصه بالا خره عدد 3964 رویت شد و توسط 3 دوربین ثبت و ضبط گردید . در همین حین در حال جر دادن خودم بودم که به دوستان مسئول این غرفه بفهمونم اصلا موقع بستن این 3D galaxy دقت نکردن ( ناگفته نمونه که اول از هر کسی امید عزیز با تجربه بسیار زیادشون این موضوع رو متوجه شدن . ) وگرنه حالا درسته که مال گیگابایت هست ولی دیگه 70 درجه خیلی چیز شاقیه .
گذشت و گذشت که برگشتیم به 38 . امان از دست بعضی ها که نذاشتن یه نمایشگاه رو سیر کنیم ( شوخی می کنم ها . ناراحت نشی . )
وقتی رسیدیم دو نفر اصفهانی عزیز در حال ترکوندن e8500 و اون یکی رو هم یادن نیست بودن . راستی . در همین موقع ها بود که حضرت دایی رو مشاهده کردیم . ایشون واقعا هنوز هم به همون AMD گیر داده و حتی حاضره شرط بندی کنه .
خلاصه . آخرش هم با استفاده از مطالب آقا حقدوست در غرفه گرین بسی مستفید شدیم . و اما . با آقای حمید ناجی هم ملاقات کردیم و به شدت خورسند گشتیم .
دیگه تقریبا همش تکراری بخوام بگم .
ولی این میمونه که برگشتنه رو با علی آقا رضایی عزیز به سمت رسالت مراجعت کردیم و بنده پس از رسیدن به منزل محلت پیدا نکردم و افتادن همانا و خواب به خواب رفتن همانا .
راستی . یه چیزی رو توی یکی از پست های صفحه 4 که اگه اشتباه نکنم پست 35 بود دیدم واقعا شاخ در آوردم .
streame عزیز . آب یه ماده قطبیه . نیتروژن مایع یه ماده ناقطبی . پس در صورتی که با هم در یک ظرف باشن مخلوط نمیشن . چگالی هاشون هم به صورت نجومی فرق می کنه . حالا موقع مخلوط کردن این ها چه اتفاقی می افته ؟ معلومه . نیتروژن میاد روی آب . و به صورت غل غل زدن به سرعت بخار میشه و گرمای آب رو میگیره . بعد از مدتی اگه نیتروژن به اندازه کافی باشه ممکنه حتی ببینید که آب از فصل مشترکش با نیتروژن داره یخ میزنه . حالا این چجوری ممکنه که فروشنده تقلب کنه و 10 درصد آب به نیتروژن اضافه کنه . ضمنا . اگه نیتروژن ذره ای ناخالصی پیدا کنه به سرعت تبخیر میشه و از دست میره .
فعلا
![]()
دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟
اسیر نفس و شیطانی چه حاصل ؟
بود قدر تو افزون از ملائک
( ولی ) تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟
AMD>INTEL (26-11-08), Labyrinth (26-11-08), M A H R A D (26-11-08), Majid OC (26-11-08), Musketeer™ Pro (26-11-08), N@VID (26-11-08), ViViD (26-11-08), Xtreme (26-11-08)
آقای حقدوست سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Haghdoost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبل از هر چیز تشکر میکنم از حضورتون در فروم و این تاپیک
همونطور که مطلع هستید هدف همه ما در هر فروم و در هر منصبی که باشیم کمک به سایرین و افزایش اطلاعات
خودمون و دیگران هست.
و همه این دیدارها و مسابقاتی که برگزار شده در راستای تحقق این هدف بوده
بحثهایی هم که در این تاپیک مطرح شد ، همه در امتداد مباحث نمایشگاه بود و دوستان هم تمایل داشتن تا با بحث
به یک نتیجه واحد برسند.
البته معتقدم که شاید نوع نوشتار بعضی از دوستان عزیزم درست نـبوده ، بنابراین بر خودم لازم میدونم که از این
بابت از شما عذرخواهی کنم.
امیدوارم دیگه در این مورد بحثی نشه چون چیزی جز تکدر خاطر دوستان در پی نخواهد داشت
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (26-11-08), Labyrinth (26-11-08), Majid OC (26-11-08), Musketeer™ Pro (26-11-08), Shahryar (26-11-08)
|
دوستان من توی الکامپ نبودم و توضیحات عزیزان خیلی خیلی جالب بود .
اما نکته ای که قابل ذکر هست اینه که فراموش نکنید قوانین انجمن را در این تاپیک ! انتقاد میکنید ، پیشنهاد میدید و ... در صورتی جایز هست که با همون لهنی که عزیزان در انجمن با یکدیگر صحبت میکنند صحبت کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی شما مطمئنید به LN2 آب اضافه کردند ؟!؟!؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاد باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Majid OC (26-11-08), Musketeer™ Pro (26-11-08)
بله گفتنی ها رو دوستان گفتند ولی خوب نحوه گفتن و توصیف هر شخصی با دیگری متفاوته و هر کسی یک نظری داره وطبق قوانین ما نباید پشت سر گویی یا اهانت به کسی یا شرکت ها سخت افزاری خاصی بکنیم واین کار از ادب به دور است!
یک نفر امسال نیومد بگه بابا دست تون درد نکنه امسال نسبت به سال های پیش محتوا و ارایه محصولات سخت افزاری بهتر شده بود ! چقدر کارگاه آموزشی مفیدی گذاشته بودن شرکت گرین که همین جا از آقای عمرانی و مخصوصا آقای علیرضا حقدوست عزیز که با عنوان استاد تجربیات خود را در این کارگاه به صورت مجانی (کی میاد این کارو بکنه آخه؟) در اختیار ما گذاشتن و حتی از نکات و آپشن های ظریف بایوس مادربرد (در روز دوشنبه) بدون توضیح نمی گذشتند و دوستان اهل فن رو قانع می کردند .
که همین جا در مقام استاد از جناب آقای حقدوست کمال تشکر و قدردانی را دارم و دوست دارم اگر کدورتی پیش آمده آن را کنار بگذارند و حضورشان را در سایت Pcnet از ما دریغ نکند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانتون مجید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Majid OC در تاریخ 26-11-08 انجام شده است
Labyrinth (26-11-08)
سلام مجید جان.خوبی؟ ثانیه آخر دیدمت نشد با هم بیشتر آشنا بشیم.ولی خوشحالم که دیدمت!
Majid OC (26-11-08)
با سلام خدمت دوستان
از تمامی دوستانی که از بنده عکس دارن خواهش میکنم برام بفرستند البته توی فروم نزارن
راستی دیروز CPU رو تا 5.2 هم بردن الته تا خواستن بیشتر کنن سیستم خواموش شد و دیگه روشن نشد و تا اومد دوباره راه بیفته ساعت 6 شد و دیگه تعطیل
با تشکر
Musketeer™ Pro (26-11-08)
در مورد نیتروژن دیروز یه مقدار نیتروژ ریختم توی چای نمیدونید چه حالی داد خیلی جالب بود چنان بخاری میکرد که خیلی باحال بود شما هم اگر تونستید امتحان کنید
AMD>INTEL (26-11-08), Labyrinth (26-11-08), Musketeer™ Pro (26-11-08), Xtreme (26-11-08)
سلام :
الان رفتم يک سر به سايتي که يکي از دوستان در غرفه اورکلاک داده بود زدم و اين رو ديدم
کاپشن کرمه بهروز هست که من اوردمش به سايت خودمون
و اورکلاکر خوبي هست و آخري رو بايد حدس بزنيد !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان مي دونيد توي اين LN2 چيه ؟ بقولي يک دانشمندي آب جوش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
murizaki_2000 (27-11-08)
|
در مورد نفر آخر میشه بیشتر راهنمایی کنید !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام :
از کاربران همين سايته !
همين نزديک ها هم پست گزاشته !
آدم وقتي آواتارش رو مي بيني ياد خالي بندي مي افته !
Labyrinth (27-11-08), murizaki_2000 (27-11-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks