در كل روز خوبي بود . حيف شد به محدوديت وقت خورديم . و اگر نه 4.2 كاملا در دسترس بود . از ديدار تمام دوستان خوشحال شدم مخصوصا شايان عزيز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدپیرو مطالبی که گفتیم و شنیدیم با اجازه ما هم یک سفرنامه خدمت دوستان ارائه بدیم!
بعد از هماهنگی های زیادی که داشتیم و قول هایی که دادیم با این همه ساعت 10:30 به نمایشگاه رسیدیم
وقتی من رسیدم عماد جان در حال کلنجار رفتن با سیستم های فوق تخیلیه شرکت معظم آواژنگ بودند! من هم به ایشون ملحق شدم و دوتایی سعی در زدن رکورد 4 گیگاهرتز داشتیم که بهادر جان هم تشریف آوردن
بعد از سلام و احوال پرسی ها و گرفتن عکس های یادگاری برنامه های ژانگولر!! آواژنگ هم شروع شد و سوالی پرسیده شد در مورد ColdBug که بهادر جان در یک چشم به هم زدن جایزه رو مال خود کرد!! (اولین جایزه!)
بعد از اون سه نفری کار رو بر روی مادربورد فضایی EP45-Extreme شروع کردیم و سعی و تلاشی در رسیدن به کلاک 4 گیگاهرتز داشتیم که با اون دمای مافوق تصور امکان نداشت (62 درجه در ولتاژ 1.38) ما هم بیخیال شدیم و سعی در ردیابیه جناب سید مهدی موسوی داشتیم که اون هم در دسترس نبود! البته در همین گیر و دار Xtreme عزیز رو هم ملاقات کریم که ایشون گویا کار داشتن و ما نتونستیم از حضور ایشون مستفیض بشیم.
با هم دیگه شروع به گشت و گذار کردیم که بعد از 1 ساعتی دور زدن سری به غرفه گرین زدیم که به حق اوضاع ارایه و اشخاص حاضر در غرفه یکی از بهترین ها بود
در اونجا با علیرضا جان هم دیدار کردیم که کیس زیبای دست ساز خودشون رو هم آورده بودن و من باز مثل قدیم گیر دادم به درست کردن درب برای پنل جلوش...!!!
دوستان دیگر یعنی امیر جان و نوید جان و مجید عزیز و آقا محمد رو ملاغات کردیم که هرچی من سعی کردم تیریپ ناشناس باشم نشد و بالاخره لو رفتم!
از اونجا سری به فونیران زدیم که با اون کیس 2 میلیونیشون کلی مانور میدادن و هر جوری بود مثل اینکه میخواستن تو همین نمایشگاه اون کیس رو دومیلیون بفروشن و دست پر برگردن! تو اون شلوغی چشممون خورد به مادربورد DFI آخ! ببخشید! SOYO P45-Extreme!!! که شرکت DFI به کپی برداری از این شرکت! مادربورد DFI P45-T2RS رو ساخت! (البته این مادربورد کپی برداری شده رو در غرفه گلسان هم بار دیگه ملاغات کردیم)
بعد از اون هم در غرفه دریا کامیوتر در حال دیدن اون فلاکس چایی خوشگل بودیم که توش نیتروژن ریخته بودن! (به دلیل اوضاع بد مالی!) که سید و رفقا تشریف آوردن! چند عکسی گرفته شد و خوش و بشی انجام شد و دوباره مشغول گشت و گذار شدیم
در همین حین به کله منو و بهادر جان زد که بریم و رکورد رو بزنیم! و این دفعه من هم یک جایزه ای چیزی بگیرم و بی نسیب نمونیم از هدیه های معنوی آواژنگ! (البته معنوی بودن این هدیه هم در حاله ای از ابهام قرار دارد!!)
به سراغ همون سیستم قبلی رفته بویم که دماش هم کمی پایین اومده بود در اولین تلاش با ولتاژ1.8 به فرکانس 3.96 رسیدیم که استیبل نبود و سیستم کرش کرد در همین زمان امیر جان هم تشریف آوردن و گفتند که بعد از آزمایش هایی که انجام دادن رو سیستم مادربورد احتیاج به یک CLR CMOS خفن احتیاج داره کمی به باتری مادربورد نگاه کردیم که برای در آوردنش احتیاج به آچار فرانسه داشتیم! در همین زمان به مخم خورد که مگه میشه گیگا ان ولتی مایندر و آنبرد سوییچ رو از روی ایسوس کپ زده باشه اونوقت دکمه CLR CMOS رو روی پنل پشتی کپ نزده باشه؟! بهادر جان زحمت کشیدن و این دکمه رو پیدا کردن و اومدیم که شروع به کار کنیم که امیر جان به ما محلت ندادند و پریدن پشت سیستم!! ما هم تصمیم گرفتیم بر روی مادربورد دیگری (P35 - DS3R ) که بهار جان تجربه باس بالای 500 رو با این مین داشتن شروع کنیم بعد از کمی کلنجار رفتن رکوردرو زدیم و چند بار تست SuperPI هم زدیم و جایزه رو هم گرفتیم همینجا از بهادر عزیز تشکر میکنم که تجربه خوشون رو با مادربورد های گیگا در اختیار بنده هم قرار دادند.
خلاصه اینکه جایزه هرو گرفتیم و تازه منو بهادر جان گرم افتاده بود دستمون که 4.1 هم بزنیم که دیدیم داد میزنن که پاشین برین خونه هاتون!!
جا داره ار همه دوستان تشکر کنم به من که خیلی خوش گذشت از حضور در کنار دوستان بسیار مفیوض شدیم!
Bookmarks