حالا بشنوید از ما که دیروز توی نمایشگاه چه کردیم
اول از همه رفتم غرفه گرین
سپس رفتم سراغ گنده های اواژنگ و به حدی خندیدم که نگو !!
یکی از اونا منو که دید رو کرد به آقای حقدوست گفت این دوباره امد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هیچی رفتم سر یکی از سیستم ها و قصد کردم فرکانس رو بالا ببرم
رحم و مروت رو گذاشتم کنار ولتاژ خرکی دادم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و توی فرکانس 3.96 سیستم رو پایدار کردم فقط دوست داشتم ولتاژها رو میدیدید اول از همه بدونه اورکلاک ولتاژ 2.3 دادم آب بندی بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولتاز ترمینال رو 1.78 دادم MCH رو هم 1.8 و ...
بعد با یکی از اعضا جدید تیمشون برخورد کردم بسی خالی بست برای ما ( میگفت 2200 رو با LN2 برده تا 5.2 باور ندارید مجید هم شنیده بود ) یک چیزی که آقای پناهی گفت این بود که رکورد 4.0 رو با LN2 زده بودن بعد میخواستن ما با وا تر کولینگ بزنیم
چیزی که قبلا یادم رفته بود بگم اینه که رکورد امید عزیز و من رو ثبت کردن تا به اسم خودشون بگذارن توی HWBot
یکی دیگه از اعضای تیمشون هم که انگار عشقه ولوم اسپیکر گرفته بودش هی صدا رو زیاد میکرد و گردن میزد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون یکی هم شده بود تصویر بردار فیلم هالیودی هی زوم میکرد روی دماغ حقدوست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر از چندگاهی در این نیتروژن رو بر میداشتن یک فیلمی از بخار شدنش میگرفتن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و بقیه غرفه ها عر جا تونستم اسم گروه رو گفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تا تونستم کاربر جمع کردم
چند تا از کاربر های سایت رو هم دیدم البته نه معروف هاش ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این لحظه مجید پیداش شد با هم رفتیم دریا کامپیوتر و بعد گرین
مسابقه و توضیحات شروع شده بود و ما هم کمی گوش دادیم ( روم نشد بگم گوش ندادم ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه در اینجا آقای حقدوست پردازنده QX9650 رو تا 5.0 بصورت ناپایدار اور کردن و باعث تعجب من یکی شدن
( من موندم چطوری اینا به خودشون میگن اورکلاکر پردازنده 3.0 رو با LN2 تا 5.0 اور اونم ناپیدار در صورتی که بچه های تیم اگر بودن تا 4.2 با استوک اور میکردن تا 4.8 هم با فن کولر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
تعدادی هم عکس گرفته شد که در اولین فرصت آپلود میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نتیجه گیری : هر مادبردی دوست دارید برای اور بخرید غیر از گیگا و همچنین کولینگ + اینکه به خودتون امیدوار باشید
Bookmarks