اما اندر احوالات بنده در الکامپ 2008 :
بنده به همراه 2 نفر از دوستان فابریک ولایت خودمون ( ارازل و اوباش ) ساعت 8:15 دقیقه صبح از قزوین حرکت کردیم ! ساعت 11:15 نمایشگاه بودیم .
وارد نمایشگاه که شدیم من داشتم مثل یه جنتلمن واقعی نقشه رو مطالعه می کردم که یه دفعه متوجه شدم اون دو نفر ارازل و اوباش همراه بنده ، کم کم دارن به موجودات مونث شماره می دن و قرار می زارن و .......... ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با هزار وعده و وعید بلاخره موفق شدم جو رو عوض کنم و وارد یکی از سالن ها بشیم ! داشتم از غرفه های ارزشمند نمایشگاه دیدن می کردیم که دیدم اون دو نفر باز با یکی از این غرفه دارها گرم گرفتن و ............ ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( اینا آدم بشو نیستن ! )
در همین حین عماد بابا زنگ زد و به من گفت :
_ آقای مهندس به چند دقیقه وقت دارید ؟!
_ منم که جوگیر شدم گفتم : نه عزیزم ، سرم شلوغه .. لطفا مراحم نشید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلاخره عماد عزیز رو تو غرفه دریا کامپیوتر دیدم .... بعد از اون من به همراه عماد و اون دو نفر ارازل و اوباش ، رفتیم غرفه آواژنگ ... اورکلاک بازی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رفتیم و دیدیم که زرشک ! موبو GIGABYTE بیده ! منم که گیگا ندیده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU که E2200 بود ، مینبورد هم P45 و رم هم Kingmax !
کلا 15 دقیقه اونجا بودم ... عماد هم همراهم بود ! 5 دقیقه اول که داشتم BIOS مزحک این مینبورد رو بررسی می کردیم !
کلا پس از 5 دقیقه با 3 الی 4 بار کرش کردن سیستم به همراه عماد و سید امیر عزیز به فرکانس 3964 رسیدم ! تو این عکس مشخصه .
مدرک هم موجود می باشد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در همین احوال بودیم ه نوید و مجید عزیز هم به ما اضافه شدن ! من به خیال وجود واترکولینگ تا 2.1v vcore داده بودم به این بنده خدا cpu !
این بروبچه های کولینگی که اومده بودن تازه گفتن ببین دما چنده که دیدم بله .... ! تو مایه های 70 درجه سیر میکنه !
خلاصه اونجا شلوغ شد و مخ من دیگه در حال Reset کردن بود که اونجا رو ترک کردم و میدون رو سپردیم به جوونا ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اونجا دویاره رفتیم غرفه دریا کامپیوتر و دیدم اینا همش دارن با فلاسک تو این بلاک نیتروژن می ریزن و هر بار هم منتظر میمون تا cold bug رد بشه ! در کل هی با e8500 رو 5200 سر کله می زدن ! هی یارو به من می گفت آشنا می زنی ها !! من می گفتم من رفیق شهریار هستم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید می گفت کدوم رفیقش ؟! من می پیچوندم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در همین احوال بود که شایان و بهادر و مجید هم به همراهgood_punisher عزیز هم به من و عماد ملحق شدن و یه عکس یادگاری گرفتیم !
اوه اوه ! یه مجید می گم 10 تا majid_oc می شونید ! این قدر از این مسئول دریا کامیپوتر و ....... سوال پرسید که داشتن موهاشون رو دونه دونه می کندند !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد رفتیم و XTREME بابا رو هم ملاقات کردیم ( لنگش رو ندیدم ! آخرشه این بشر ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) . البته دو عدد عکس یادگاری هم باهاش گرفتم ک عکس ها دست خودشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از اون ... دوباره سرکله این ارازل و اوباش پیدا شد و ناهار می خواستن ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید رفتیم نهار اینا رو دادم میل فرمودن و برگشتم سر غرفه GREEN تا تو کلاس اورکلاکش شزکت کنیم !
جدا از شوخی ... امسال Green واقعا سنگ تموم گذاشته بود !
ادامه دارد ......... .
Bookmarks