پس اون پسره شایان بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شهریار جان اولین کسی که به 4.0 دست پیدا کرد من بودم ولی چون توی چرخش 15 Super pi 1MB سیستم ریست شد و بالا نیومد ( نوید شاهد بود + خود آقای پناهی ) از اون موقع هم سیستم افتاد
سر لج و اصلا توی ویندوز نیومد
با کمی فکر میتونید به این نتیجه برسید که 2 تا مغز تازه نفس از من که از ساعت 1 تا 5 اونجا الاف این سیستم بودم خیلی بیشتر بازده داره من دیگه مغزم هم شده بود مثل سی پی یو این رو هم فراموش نکنید دمای دیفالت من در بایوس روی 75 بود و هیچ جوره نمیشد پایدارش کنی ولی چون سیستم های اونور زیاد باهاشون سر و کله نزده بودن دما پایین تر بود ( بازم اینجا نوید و یکی از هم بچه های اونجا شاهد بودن )
چیزی که من بعد از این همه ور رفتن فهمیدم اینه که مین های گیگا اونقدرها هم جالب نیستن
یک چیزی رو داشت یادم میرفت اونم اینه من چیزی نزدیک به 3 سال بود بایوس گیگا رو ندیده بودم + تنظیمات بیهوده ای که داشت همه این عامل ها منجر به گیج شدن من شد
اگر فردا آقای پناهی موافقت کنن روز سه شنبه با مین و رم خودم میرم اونجا تا ثابت کنم تیم شهرسخت افزار یک تیم فوق حرفه ای هست ( خیلی خوشحالم که امید و شایان عزیز ابروی تیم ما رو خریدن )
با تشکر فراوان امیر

Bookmarks