psat (27-09-08)
خوب مشکلی نداره
کمی ضعییف باید بهتر بشه
فعالیت نکنی بهتر
از این فروم برو
psat (27-09-08)
|
|
فعالیتت خوبه عزیز البته اگر ادامه بدی ارزشش بیشتر میشه اگر ملاک قضاوت رو تشکر زدن گذاشتی زیاد خودتو خسته نکن 75 درصد اعضا عادت ندارن کلید تشکر رو بزنن و میان همون چیزی که گفتی رو تکرار میکنن
ولی من خبرات رو کامل میخونم و لذت میبرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (27-09-08), Fusion (28-09-08), psat (27-09-08), saeed25 (28-09-08)
عضو VIP شهرسختافزار
والله من که تا حالا مشکلی ندیدم ! شما هم مثل بیشتر بچه های باحال فروم . میشه بگید کی از شما گله داشته ؟ به هر حال موفق باشید !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام به همه دوستان
هیچ کس تا الان مستقیم به من گله نکرده و احساس کردم که این طور و دارم جای بعضی دوستان تنگ میکنم و کمی از کیفیت پست ها ناراضی هستن
و بعضی دوستان کالا احساس میکنم از وجود من در فروم دلخورن
تا حدودیم تشکر بود من به تردید انداخت
آخرین ویرایش توسط Fusion در تاریخ 28-09-08 انجام شده است
بدرود یا حق
دوست من منظورت رو از جا تنگ کردن نمیفهمم؟ مگه فروم بچه های 5 سالست که کسی جای کسی رو تنگ بکنه؟
من هم اصلا از فعالیت شما ناراضی نیستم.
فقط لطف کن اگه اون جریان دسته ی Wii و PC رو آزمایش کردی یه آموزشی چیزی بزار آخه من تو کفشم و مطمئنم خیلی جالب میشه ... (تا تنور داغه نون رو بچسبونیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
कभी हार
این دیگه از اون تاپیک ها بود ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محمود جان ، اینتل جان عزیز شما چند مرتبه تا حالا با پیغام های خصوصی من مبنی بر اینکه فلان تاپیک را ادامه بده خیلی خوبه برخورد کردی ؟ کم نبوده نسبت به تاپیک هایی که زده میشه در انجمن . شما بحث های خیلی خوبی و پست های خوب و به عبارتی پست های مفیدی دارید که ارزشمند هست همین طوری که بقیه دوستاند گفتند . مثالش Intel Larrabe یا کدک و ... . من نمیدونم شما بر چه مبنایی این تصمیم را گرفتید یا همچین تفکری کردید . یک چیزی را همیشه بدونید فعالیتی که میکنید را برای فعالیت بکنید نه برای تشکر و تقدیر این خیلی مهمه . توی ایران یا حتی خیلی از جاهای دیگه تشکر کردن و ... کمی کم میشه از کاربران که خوب دلایل مختلفی داره یکسری کمشون میاد دکمه تشکر را بزنند یکسری فقط انتظار دارند پست های خودشون را ملت تشکر کنند . یکسری ( از جمله بنده و مشابه ها ) نمیرسند همه تاپیک ها را چک کنند و ... . مهم اینه که شما به مرور زمان مجموعه ای از مطالب با ارزش ، بحث های کاربردی و ... در انجمنی داری که خودتون هم دارید میبینید از سوی کاربرانی که توی این تاپیک نظر دادند یا رای دادند فعالیت کاربران براشون ارزشمند هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فقط یک گله دارم از فعالیت شما :
کم میای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یعنی شما توانایی هایی توی بخش های گرافیکی دارید که خوشحال میشیم ازشون استفاده کنیم و تخصص هایی توی بخش های مختلف ...
این تنها گله بود ...
قربانت
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
AMD>INTEL (29-09-08), D J V A H I D (28-09-08), Labyrinth (28-09-08), M A H R A D (29-09-08), Majid OC (28-09-08), saeed25 (28-09-08), shadow of fear (29-09-08), Stream (28-09-08)
|
|
سلام و تشکر از دوستان مخصوصا شهریان جان گل
خوب چشم تسلیم امیدوارم کسی ناراحت نشده باشه کلا میخواستم احساس دوستان بدوم .و شهریار جان اینم بگم که به هیچ وجه من برای تشکر فعالیت نمیکنم برای اهمیت نداره چند پست یا تشکر دارم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چشم حتما ولی این بخش برای خودش واقعا مدیران کاربرای ماهری داره ونیاز به من نیست و من به همین علت زیاد اون بخش پست نمیدم ولی در بخش دیگه حتما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدیعنی شما توانایی هایی توی بخش های گرافیکی دارید که خوشحال میشیم ازشون استفاده کنیم و تخصص هایی توی بخش های مختلف ...
اینم چشم تست شده و متن و اموزش نوشتم کامل شد قرار میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدفقط لطف کن اگه اون جریان دسته ی Wii و PC رو آزمایش کردی یه آموزشی چیزی بزار آخه من تو کفشم و مطمئنم خیلی جالب میشه ... (تا تنور داغه نون رو بچسبونیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
آخرین ویرایش توسط Fusion در تاریخ 28-09-08 انجام شده است
بدرود یا حق
Fusion (29-09-08)
ما که بدی ندیدیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
Fusion (29-09-08)
عضو VIP شهرسختافزار
چطوری اینتل بابا ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
Fusion (29-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks